BYSHOPPİNG RGB Peri Led Işıklı Kalpli Kelebek Kutusu Ve Kelebek Fanusu Hediyelik Kalp Kutu - Işıklı Kelebekler

499,90 TL

Ürün Bilgileri

BYSHOPPİNG RGB Peri Led Işıklı Kalpli Kelebek Kutusu Ve Kelebek Fanusu Hediyelik Kalp Kutu - Işıklı Kelebekler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BY SHOPİNG Satıcı Ünvanı: BURAK YERGÜLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9490586715
    Bu ürün BY SHOPİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevgilinize, eşinize ya da en yakın arkadaşınıza muhteşem bir hediye sunmaya hazır mısınız? Size kesinlikle etkileyici bir seçenek sunuyoruz: Kişiye Özel KELEBEKLİ KALP KUTUSU?? Bu özel KUTU, tamamen sizin için tasarlandı ve sevginizi en güzel şekilde ifade edecek. İşte neden bu hediye her özel gün için mükemmel bir tercih: ? El işçiliğiyle hazırlanmış, A kalite kurdelelerle süslenmiş. İncelikli detayları ve zarafeti ile gözlerinizi kamaştıracak! ? 3 metre uzunluğundaki peri led ışıklarla aydınlatılmış. Bu Kutu, her an sevdiklerinize ışık saçacak ve onları hatırlamanızı sağlayacak. ? Üzerine özel bir isim veya özel bir mesaj ekleyebilirsiniz. Bu fanus, sevgilinize, eşinize veya arkadaşınıza ne kadar özel olduğunu hissettirecek. ? Farklı renk seçenekleri ile her zevke uygun. Sevdiklerinizin favori rengini seçerek onları daha da mutlu edebilirsiniz. Kişiye Özel Kelebekli Kutu sevimli ve romantik bir hediye olarak kesinlikle beğenilecek! Sıradanlıktan sıkıldıysanız ve özel günlerde sevdiklerinizi şaşırtmak istiyorsanız, bu eşsiz kutuyu tercih edin. Onları büyüleyin, sevginizi özel bir şekilde ifade edin. ?? Şimdi sipariş verin ve bu harika hediye ile sevdiklerinizi mutlu edin! ??

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Mor-pembe
Geri Bildirim Ver