Bruder John Deere T670i Biçerdöver Br02132 Lisanslı Ürün

Ürün Bilgileri

Bruder John Deere T670i Biçerdöver Br02132 Lisanslı Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bruder John Deere T670İ Oyuncak Biçerdöver Özellikleri Bruder John Deere T670İ Oyuncak Biçerdöver hem küçükler hemde büyükler için eğlenceli ve gerçekçi yapısıyla sizlerle. Dilerseniz çocuklarınızla oyun oynayabilir, evinizin yada traktörünüzün en güzel köşesinde hoş bir görünüm sağlamak adına sergileyebilirsiniz. Diğerlerine göre performans ve ekipman anlamında daha da güçlü ve iyi. Bruder John Deere T670İ Oyuncak Biçerdöver orjinalinin birebir küçültülmüş halidir. Açılabilen sürücü kabini kapıları gibi küçük ama önemli detaylar ile oyun zevki daha da fazla artıyor. Ürün Özellikleri
  • Yaş Grubu : 4+ Ölçüler : 60.3 x 47.3 x 23.7cm UYARI! 36 ay altındaki çocuklar için uygun değildir. Üretim Yeri: Almanya Ürünlerin tümü lisanslı ve Avrupa’da üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş
    5+ Yaş
Geri Bildirim Ver