Bosch Quigo Plus 7m Çapraz Çizgi Lazeri

6.489,99 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Bosch Quigo Plus 7m Çapraz Çizgi Lazeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WITSELL STORE Satıcı Ünvanı: FİKRET ÜGÜMÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9050039658
    Bu ürün WITSELL STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch Quigo Plus ile hafif hizmet kullanıcıları nesneleri son derece hassas biçimde hizalayabilir. Çapraz çizgi lazeri duvara işaretler içeren bir yatay ve bir dikey lazer çizgisi yansıtır. Böylece kullanıcının nesneleri eşit mesafelerle hizalamasına yardım eder. Otomatik hizalamalı bu el aleti, sürgülü düğmesi sayesinde kolayca kullanılır ve son derece kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir. Lazer hattındaki işaretler sayesinde eşit ve değişken aralıklarla hizalama Aynı anda yatay ve dikey bir çizgi yansıtır. Otomatik hizalama – her zaman %100 düz Nesneleri aynı mesafede kolayca düzenlemeyi destekler Resim, bordür, duvar kağıdı, fayans ve objelerin hızlı ve düz olarak hizalanması için mükemmel Aletin eğimli olarak konumlandırılması eşit biçimde artan veya azalan mesafeleri işaretlemeye olanak tanır ve yaratıcı uygulamalara kapı açar. Çok kolay kullanım Aleti eğik biçimde tutarak eğimli hatlar mümkündür Teslimat kapsamındaki sehpa sayesinde hassas yükseklik ayarı Teknik Özellikler: Çalışma alanı, yaklaşık:7 m Lazer diyodu:635 nm Lazer sınıfı:2 Kendiliğinden nivelman süresi, tip.:6 sn Nivelman alanı:± 4 ° Hassasiyet:± 0,8 mm/m Statif diş:1/4" Ağırlık:0,27 kg Batarya:2 x 1,5 V LR03 (AAA)

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 0,3 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver