Bosch EXPERT M480 Zımpara Ağı, Alçıpan Zımpara Makineleri için, 225 mm, G 320, 25 parça

630,63 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
767,86 TL

Ürün Bilgileri

Bosch EXPERT M480 Zımpara Ağı, Alçıpan Zımpara Makineleri için, 225 mm, G 320, 25 parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dijiyapı Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Dijiyapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch C420 Zımpara Kağıdına kıyasla 4 kata kadar daha iyi toz azaltma - Toz, zımparalamanın en büyük dezavantajıdır. Tozlar zımpara kağıdınızı tıkayıp kullanılamaz hâle getirir. Odadaki her eşyanın üzerini kaplar ve eve nüfuz eder. Bu nedenle Bosch Partikül Kontrolü teknolojisini geliştirdik ve toz azaltmayı yeni bir düzeye çıkardık. Bosch Particle Control, tüm toz parçacıklarının elektrikli süpürge veya filtre tarafından emilmesini sağlar. Bosch EXPERT M480 Zımpara Ağı bu sistemin ileri hattını oluşturur: Parçacıklar, yüzeyi tıkamak veya havayı kirletmek yerine, açık ağdan dümdüz ilerler. Bu da sistemin son derece verimli ve uzun ömürlü olmasını sağlar. Zımparalama sırasında tozu azaltmak kolay değildir ancak biz buna bir çözüm bulduk. Bu Bosch EXPERT M480 Zımpara Ağı'nda, tozu minimum düzeyde tutmak için Partikül Kontrolü teknolojimiz kullanılır. Yalnızca cırt cırtla yapıştırın.
Geri Bildirim Ver