Bosch Bosch Universal Garden Tidy Yaprak Toplama-üfleme

6.399 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.800 TL6.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999 TL

Ürün Bilgileri

Bosch Bosch Universal Garden Tidy Yaprak Toplama-üfleme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yetkili Satıcı Bayi Satıcı Ünvanı: ATAKAN UZUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9020659400
    Bu ürün Yetkili Satıcı Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch Universal Garden Tidy Yaprak Toplam ve Üfleme Makinası Belirtilen fiyat adet birim fiyatıdır. ProSilence, daha sessiz bir kesme deneyimi için ses çıkışını %75 oranına kadar azaltır. Üfleme, süpürme, öğütme modları arasında hızlı ve kolay geçiş sağlamaktadır. Toplama torbasının üzerindeki nem geçirmeyen kir deflektörleri su ve atıkların yere bırakılmasını sağlar. Metal bir fan daha uzun süreli optimum performans sağlar ve büyük sarmal yapısı tıkanmaların temizliğini kolay ve güvenli hale getirirmektedir. Bahçe etrafında mükemmel hareket kabiliyetiyle küçük, hafif ve ergonomik bir yapıya sahiptir. Teknik Özellikler
  • Motor gücü: 1.800 Watt Değişken hava akımı hızı: 165 - 285 Km / S Hava debisi: 160 L / S Yaprak miktarının azaltılması: 12: 1 Toplama çantası: 45 Lt Ağırlık: 3,4 Kg Elektirik ile çalışmaktadır. Son derece düşük 99 dB (A) gürültü seviyesi:% 75'e kadar azaltılmış ses gücü seviyesi (ProSilence) Esnek bahçe temizleme: 3'ü 1 arada işlev, üfleme, vakumlama ve parçalama sağlar Hızlı serbest bırakma mekanizmalı, aletsiz, modlar arasında basit ve hızlı geçiş yapın Hızlı açılan toplama çantası nem tutmayan kir çözücüleri içerir.
Geri Bildirim Ver