3
Oto Çöp Kovaları kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

BLUE SİDE Portatif Min Oto Araç İçi Çöp Kovası Kutusu Ofis Çöp Kovası Portatif Taşınabilir Kapaklı Çöp Kutusu

194 TL

Ürün Bilgileri

BLUE SİDE Portatif Min Oto Araç İçi Çöp Kovası Kutusu Ofis Çöp Kovası Portatif Taşınabilir Kapaklı Çöp Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Blue Side Satıcı Ünvanı: YUNUS ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7151165220
    Bu ürün Blue Side tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Portatif Min Oto Araç İçi Çöp Kovası Kutusu Ofis Çöp Kovası Portatif Taşınabilir Kapaklı Çöp Kutusu Blue Side Seyahatlerinizin vazgeçilmezi olacak bu siyah araba çöp kutusu, otomobilinizin içini her zaman tertemiz ve düzenli tutmanızı sağlar. Hem pratik hem de şık tasarımı ile dikkat çeken bu çöp kutusu, tüm araba aksesuarları arasında kendine özel bir yer edinir. Bu siyah araba çöp kutusu, herhangi bir marka yazısı olmadan tasarlanmıştır, böylece aracınızın estetiğini bozmadan, iç mekanınızla mükemmel bir uyum sağlar. Genişlik 6.5 cm, yükseklik 14 cm ve uzunluk 15.5 cm ölçülerine sahip bu çöp kutusu, aracınızın içinde minimum yer kaplar ve maksimum fonksiyonellik sunar. Taşınabilir yapısıyla, sadece otomobilinizde değil, karavanınızda, teknenizde ya da kamp alanınızda bile kullanabileceğiniz bu çöp kutusu, tüm araçlara uyumludur. İster minivan, ister sedan, ister SUV sahibi olun, bu araç çöp kutusu her aracın iç mekanına mükemmel bir şekilde adapte olur. Araba çöp kutusunun tasarımı, çöp atmayı son derece kolay ve hızlı hale getirir. Artık yiyecek ambalajları, içecek kutuları veya diğer küçük atıkları bir kenara atma derdine son! Bu çöp kutusu, araç içi çöp atmayı oldukça kolaylaştırır ve temiz bir seyahat deneyimi sunar. Araba için bu çöp kutusu, pratik araba aksesuarları arasında yer alır ve size araç içinde düzenli bir alan oluşturmanın yanı sıra, çevreyi koruma konusunda da katkıda bulunur. Tercihinizi bu kullanışlı ve şık çöp kutusundan yana kullanarak hem aracınızın düzenini korur hem de çevre bilincine katkıda bulunmuş olursunuz. Kendinize, sevdiklerinize veya araba tutkunu dostlarınıza hediye olarak da idealdir.
Geri Bildirim Ver