bilger Jumbo Boy İskambil Oyun Kartı

179 TL

Ürün Bilgileri

bilger Jumbo Boy İskambil Oyun Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİLGER Satıcı Ünvanı: KENAN ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2440833413
    Bu ürün BİLGER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Boy İskambil Oyun Kartı, oyunculara heyecan dolu bir kart oyunu deneyimi sunan özel bir üründür. Bu oyun kartları, standart iskambil destesinden çok daha büyük boyutlarda tasarlanmıştır, böylece oyununuzu daha etkileyici ve eğlenceli hale getirir. Yüksek kaliteli özel bir karton malzemeden üretilmiştir. Her kartın boyutu standart kartların yaklaşık iki katıdır, bu da onları daha kolay okunabilir ve görsel açıdan daha çekici hale getirir. Büyük boyutları sayesinde kartları masanın üzerinde rahatlıkla görebilir ve oyunu daha iyi takip edebilirsiniz. Çeşitli oyunların oynanabileceği bir destedir. Poker, Texas Hold'em, Blackjack, Bridge gibi popüler kart oyunlarına ek olarak, parti oyunları veya aile buluşmaları için de mükemmeldir. Büyük boyutlarıyla herkesin dikkatini çeker ve oyun deneyimini daha keyifli hale getirir. Parti ve oyun gecelerinizi unutulmaz kılmak için ideal bir seçenektir. Büyük boyutları, görsel açıdan çekiciliği ve kaliteli yapısıyla yetişkinler eğlenceli bir seçenektir. Not: Jumbo Boy İskambil Oyun Kartı, standart iskambil destelerinin yerini alabileceği gibi, farklı ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunmasıyla da farklılaşır. Kart boyutu : 12,5 x 8,5 cm.
Geri Bildirim Ver