Bihal Hediyelik Bihal Doğal Tarçın Kokulu Soya Wax Ahşap Fitil Mum (100ML - 230 GR.)

270 TL

Ürün Bilgileri

Bihal Hediyelik Bihal Doğal Tarçın Kokulu Soya Wax Ahşap Fitil Mum (100ML - 230 GR.)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bihal Hediyelik Satıcı Ünvanı: NİHAL ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1316044870400001 Vergi Kimlik Numarası: 6790416602
    Bu ürün Bihal Hediyelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bihal Doğal Tarçın Kokulu Soya Wax Ahşap Fitil Mum (100ml mum - 230 gr ) Doğanın sıcaklığını ve ahşabın doğallığını evinize getiren Ahşap Fitilli Doğal Soya Wax Mum ile atmosferinizi dönüştürün! %100 doğal soya mumu ve doğal ahşap fitil kullanılarak üretilmiş olan bu el yapımı mum, petrol ve türevi zararlı maddeler barındırmaz, çevre dostu ve vegandır. Doğal Malzemeler: Mumumuz, %100 doğal soya mumu ve ahşap fitil içerir. Kimyasal katkı maddeleri bulundurmaz. Tarçın Kokusu : Sıcak, baharatlı ve huzur verici bir koku sunar. Kokular Avrupa Birliği koku standartlarına uygun olup sertifikalıdır. Ahşap Fitil: Ahşap fitil, sessiz ortamda sakinleştirici bir çıtırtı sesiyle birlikte yavaş ve homojen bir yanma sağlar. Mumunuzu yakarken doğanın sesini duyun. Temiz ve Uzun Yanma: Doğal soya wax, daha temiz ve uzun süreli bir yanma sağlar. Mumunuz, odanızı hoş bir tarçın kokusu ile doldururken uzun ömürlü bir kullanım sunar. (Yaklaşık 32 saat) Çevre ve Hayvan Dostu :Petrol türevi ürünler bulunmayan bu mum, çevreye ve hayvanlara saygılı bir tercihtir. Kullanım Önerileri: Mum düzgün bir yüzey üzerinde ve ambalajı tamamen çıkarılarak kullanılmalıdır. Mum yanarken mutlaka gözetim altında bulundurulmalı ve yanarken hareket ettirmemelidir. Parlayıcı ve patlayıcı maddelerden uzak tutulmalıdır. Mumunuzun keyfini çıkarın ve ahşap fitilin çıtırtısını dinleyerek rahatlayın. Ahşap Fitilli Doğal Soya Wax Mum ile evinizi sıcak ve davetkâr bir atmosfere kavuşturun. Doğal Tarçın Kokulu Soya Wax Mum ile kendinizi ödüllendirin.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı
    1 Parça
  • Koku Aroması
    Tarçın
  • Özellik
    Kokulu
  • Renk
    Sarı
Geri Bildirim Ver