Bianchi 2020 Bıanchı Slr Retro Erkek Yol Bisikleti Celeste-beyaz-mavi 51 Cm

23.499 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Bianchi 2020 Bıanchı Slr Retro Erkek Yol Bisikleti Celeste-beyaz-mavi 51 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAYAT BİSİKLET Satıcı Ünvanı: HAYAT GIDA ÜRÜNLERİ DAĞITIM ÜRETİM VE İŞLETMECİLİĞİ TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086001773100014 Vergi Kimlik Numarası: 0860017731
    Bu ürün HAYAT BİSİKLET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KADRO ALÜMİNYUM 1-1/8” ENTEGRE HYDROFORMED MAŞA ALÜMİNYUM 1-1/8” ENTEGRE ARKA VİTES SHIMANO CLARIS R2000 ÖN VİTES SHIMANO CLARIS R2000 KRANK TAKIMI SHIMANO CLARIS R2000 50X34T ARKA DİŞLİ SHIMANO CSHG41 11-30T KASET VİTES KOLU SHIMANO CLARIS R2000 2X8 FREN SHIMANO CLARIS R2000 KUMPAS FREN LASTİK CST 700X25C KAHVERENGİ YANAKLI JANT BIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM SELE SELLE ROYAL EK ÖZELLİKLER XLC GİDON, XLC GİDON BOĞAZI, XLC SELE BORUSU

Ürün Özellikleri

  • Bisiklet Tipi Yol/Yarış Bisikleti
  • Jant 28
  • Vites 16 vites
  • Kadro Boyu 53 cm
  • Renk Turkuaz
  • Materyal Alüminyum
  • Fren Tipi Kumpas Fren
Geri Bildirim Ver

Bianchi T16445 2020 51 cm Celeste Beyaz Mavi Slr Retro Erkek Yol Bisikleti

Bianchi slr retro erkek yol bisikleti celeste-beyaz-mavi 51 cm bir yol/yarış bisikleti olarak üretilmektedir. 16 vitesiyle birlikte, alüminyum tasarlanmıştır ve gövde rengi beyaz ve turkuaz olmaktadır. Kadro boyunun 53 cm olmasıyla beraber, jantları 28 cm olmaktadır. Sele rengi açık kahverengi olup, gövdedeki turkuaz rengine derinlik katması ve retro bir görünüm elde edilmesi amaçlanmıştır. Profesyonel sürücüler için üretilmiştir. Üretiminde kullanılan dayanıklı ekipmanlarla olağanüstü bir sürüş keyfi yaşatmak için tasarlanmıştır. Fren ve kadro sistemleri özel olarak üretilmektedir. Ürünün daha dayanıklı hale gelmesi adına, kafes, vites kolu, krank takımı gibi parçalarında farklı markalar kullanılmış olsa da , ürünün fabrika çıkışının bu şekilde olduğu bilinmektedir. %100 orijinal Bianchi marka üründür.

  • Erkek seleli bir yol bisikletidir.
  • 16 vites bulundurmaktadır.
  • Aliminyum materyalinden üretilmiştir ve rengi turkuazdır.

Bianchi 51 Cm SLR Retro Erkek Yol Bisikleti Dayanıklı mıdır?

Bianchi 51 Cm SLR Retro Erkek Yol Bisikleti Dayanıklı mıdır?

Bianchi slr retro 16 vites yol bisikleti celeste-beyaz-mavi 51 cm, dayanıklı ekipmanlar kullanılarak üretilmektedir. Alüminyum 1-⅛” entegre hydroformed kadro sistemi kullanılmaktadır. Maşa için alüminyum 1-⅛” entegre kullanılmaktadır. Arka ve ön viteslerinde Shimano Claris R2000 kullanılmakta olup, krank takımı ise Shimano Claris R2000 50×34 T olarak belirtilmektedir. Vites kolu için Shimano CLaris R2000 2×8, ve arka dişli için Shimano CSHG41 11-30T Kaset kullanılmaktadır. Fren sisteminde Shimano Claris R2000 kumpas fren sistemi kullanılmaktadır bu nedenle oldukça dayanıklıdır. Lastikleri ise dayanıklılığını CST 700x25c kahverengi yanaklı olmasından dolayı almaktadır. Lastik jantlarında Bianchi çift katlı alüminyum kullanılmaktadır. Sele olarak Selle Royal markası kullanılmıştır. XLC gidon, gidon boğazı ve sele borusu kullanılmaktadır. Bianchi SLR retro erkek yol bisikleti celeste-beyaz-mavi 51 cm, fiyatı sayesinde sıklıkla tercih edilir.

Bianchi 51 Cm SLR Retro Erkek Yol Bisikleti Konforlu mudur?

Bianchi slr retro erkek yol bisikleti celeste-beyaz-mavi 51 cm yorumlarından da görülebileceği gibi, yol bisikletleri genel bir kullanım zorluğuna sahiptir. Konforlu bir sürüşten bahsedilse dahi, yerdeki en ufak çukura bile girerek, minik taşları dahi hissettirmektedir. Daha konforlu bir sürüş deneyimi ve sele hissiyatının yol tutuşundaki engellerde bırakacağı hissiyatı en aza indirgemek isterseniz, daha geniş ve konforlu bir sele satın alıp eski selenizin yerine rahatlıkla monte edebilirsiniz. Kullanımı günlük bisikletlere göre daha zor olsa da, dağ bisikletlerine göre çok daha kolay bulunmaktadır. Bianchi SLR retro celeste-beyaz-mavi 51 cm yol bisikletinde dayanıklı olması adına kullanılan materyallerin yol sürüşünde tüketiciye kullanım kolaylığı sağladığı gözlemlenmektedir.

Bianchi 51 cm SLR Retro Erkek Yol Bisikleti Özellikleri Nelerdir?

Bianchi slr retro erkek yol bisikleti celeste-beyaz-mavi 51 cm, yol bisikleti kullanıcıları için tasarlanmış bir bisiklettir. Yol bisikletlerinin başlıca özellikleri arasında, hafif olmaları gereklerinden, boynuz gidona sahip olmaları gerektiklerinden, ince tekerlekleri ve amortisörsüz olmaları gerektiklerinden bahsedebiliriz. Yol bisikletleri yarış ve fitness etkinliklerine katılım amaçlı tercih edildiklerinden dolayı, kadro yüksekliği, vites sayısı, sele boyutları açısından da bisiklet sürücülerinin en çok dikkat ettikleri özellikleri arasında bulunur. Bianchi slr retro,28 cm jant boyutuna, 53 cm kadro boyuna ve 16 farklı vitese sahip alüminyumdan üretilmiş bir yol/yarış bisikletidir. Turkuaz renklidir ve erkek tipi sele kullanılmıştır. Hafifliğiyle ön plana çıkmaktadır. Alüminyum 1.⅛” entegre çatal, Shimano Claris 2000 arka vites ve 2×8 vites koluna sahip olmaktadır. Kumpas fren sistemi kurulmuştur. Çift kat alüminyum jantları Bianchi marka olup, Cst 700x25c ebatlarında lastik kullanılmıştır.