Barış Platin Saddam Hüseyin

141,84 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
121,40 TL

Ürün Bilgileri

Barış Platin Saddam Hüseyin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saddam Hüseyin Ürün Adı : Saddam Hüseyin Yayınevi : Barış Platin Yazar : Veysel Ayhan Kategoriler : Biyografi & Oto Biyografi Stok Kodu : 9789944137157 Sayfa Sayısı : 286 Boyut : 13,5 x 19,5 Basım Tarihi : 2008 Kapak Türü : İnce Kapak Kağıt Türü : 2. Hamur Dili : Türkçe Henüz 22 yaşındayken Devlet Başkanı'na suikast düzenleyen Saddam Hüseyin'i ve onun oluşturduğu iktidar yapısını analiz etmeden Irak'ı anlamaya çalışmak gerçekten oldukça güçtür. Irak'ın son 40 yılına damgasını vuran Saddam Hüseyin, kimilerine göre bir diktatör, kimilerine göre ise gerçek bir Arap liderdir. Hangisi olursa olsun, Saddam Hüseyin, kuşkusuz Irak'ın toplumsal, dinsel ve siyasal yapısının ortaya çıkardığı bir Irak gerçeğidir. Saddam Hüseyin'in çocukluğu ve gençlik yılları ile iktidara geldikten sonraki siyasal kültürü ve yönetim anlayışı, Irak'taki kişisel sadakat ve bağlılığın, aşiret içi/aşiret dışı ilişkilerin ve etnik/ mezhepsel gerginliğin bir ürünü olarak karşımıza çıkmaktadır. 1968'de Baas Partisi'nin ikinci kez iktidarı ele geçirmesinden sonra dünya gündemini uzun bir süre meşgul eden Saddam Hüseyin dönemi, darbeler, suikastlar, tasfiyeler, karşı tasfiyeler, askeri ve istihbarat örgütleri, etnik ve mezhepsel gerginlikler, aşiret içi ilişkiler gibi bir çok içsel ve dışsal unsurun birlikte incelenmesi ile anlaşılabilir. Bu amaçla, elinizdeki çalışma, Saddam Hüseyin iktidarının içyapısı üzerine yoğunlaşarak, bir anlamda Irak'ın kapsamlı bir analizini yapmaktadır. (Tanıtım Bülteninden)

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili
    Türkçe
  • Yazar
    Veysel Ayhan
  • Basım Yılı
    2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil
    Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver