Barbie \'nin Kıyafet Ve Aksesuar Askısı Oyun Seti Hpl78

849,90 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
919,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
929,90 TL
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.044 TL
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Barbie \'nin Kıyafet Ve Aksesuar Askısı Oyun Seti Hpl78

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOYSTOP Satıcı Ünvanı: SEMT KAHVESİ KAFE RESTAURANT TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761050621600015 Vergi Kimlik Numarası: 7610506216
    Bu ürün TOYSTOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu moda tutkunlarının hayalidir. Barbie dolabından ilham alan bu set, toplam 30 farklı parça ekleyen bir oyuncak bebek, çeşitli görünümler, stil aksesuarları ve mobilyalarla birlikte gelir. Barbie bebeğin kırmızı, pürüzsüz saçları ve kıvrımlı bir vücudu var. Sevimli kıyafetleri arasında puantiyeli bir üst ve etek takımı, harika baskılı pembe bir elbise, çizgili bir üst ve degrade tonlu bir etek yer alıyor. Giysileri üç askılı tekerlekli portmantoya asın ve sergileyin ve bir parçayı kanepe, puf ve masa ile tuvalet masası olarak birleştirin. Mankeni giydirip denemekten kanepede dinlenmeye ve aynanın önünde dudakları boyamaya kadar bu set sonsuz eğlence sunuyor! Şapka, güneş gözlüğü, takı, çanta, ayakkabı ve çok daha fazlası gibi aksesuarlarla görünümünüzü tamamlayın. Erkekler ve kızlar, farklı görünümler yaratmak ve moda hikayelerinde oynamak için saatler harcayabilir. Giysili bu Barbie bebek seti, özellikle modayı sevenler için 3 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için ideal bir hediyedir.

Ürün Özellikleri

  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Yaş 3 - 4 Yaş
  • Pil ile mi çalışır? Evet
Geri Bildirim Ver