Banat Acrobatjr Cocuk Agız Bakım Setı

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Banat Acrobatjr Cocuk Agız Bakım Setı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Eğlenceli ağız bakım seti, çocuklarınızın diş fırçalama alışkanlığı kazanmasında yardımcı olur. Bardağa takılabilen diş fırçası, çocuk ağız yapısına uygun, yumuşak kıllara sahiptir. Set içinde diş fırçası, koruma kapağı, 2 dk süreli kum saati, fırça bardağı ve diş macunu mevcuttur. Kıl Yumuşaklık Derecesi: Yumuşak- Çocukların ağız yapısına uygun yumuşak kıllar- Dil üzerindeki bakterilerin temizlenmesine yardımcı dil temizleyici özel doku- Bardağa takılabilen özel sap tasarımı- Kullanım süresini kolaylıkla takip etmeye yardımcı 2 dk süreli kum saati- Meyveli ciklet aromalı diş macunu, florür ve paraben içermez.- Fırça muhafazası için bardak- Temiz bir kullanım için koruma kapağı- 5+ yaş çocukların kullanımına uygundur.5 farklı renk alternatifli. (Kırmızı, turuncu, mor, yeşil, mavi)
Geri Bildirim Ver