5
Elektrikli Izgara kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

BALÇIK Nargile Köz Yakma Makinesi Rezistansı

90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

BALÇIK Nargile Köz Yakma Makinesi Rezistansı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: rezistansburada Satıcı Ünvanı: CANER SAFİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2032697548600001 Vergi Kimlik Numarası: 7370596854
    Bu ürün rezistansburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rezistanslı ızgara ile nargile kömürlerini kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Sahip olduğu 800 Watt oranındaki yüksek güç kapasitesi sayesinde kısa süre içinde ısınır ve vakit kaybı yaşatmaz.
  • Elektrikli büyük ızgara tek yönlü plaka kullanımına sahiptir. Cihaz üzerinde yer alan butonlar sayesinde ısı kontrolü sağlanır.
  • Mini elektrikli ızgara üretiminde kullanılan materyal ise birinci sınıf kromdur. Bu sayede nargile keyfi yarıda kalmaz ve kömürler daima sıcak kalır.
  • Dikey elektrikli ızgara ev kullanımına uygun üretilmiştir. Sağladığı güçlü iletim ile yüksek ısının sabitlenmesini sağlar.
  • Uçları 6,4 mm’lik çapa sahiptir. Bu minimal tasarımı ile pek çok köz yakma makinesi için uygundur.
  • Hazneye koyulan tüm kömürlerin eşit bir şekilde ısınmasını sağlar. Krom materyali sayesinde ısı iletimi hızla gerçekleştirilir.
  • Ağırlık yapmayan hafif yapısı ile hazneye yerleştirilir ve kolaylıkla taşınır. Uzun süre sıcaklığı muhafaza eder.
  • Çıkarılabilir plaka detayı, temiz kullanım vadeder. Her kullanımın ardından pratik biçimde temizleyip sonraki deneyimlere hazır hale getirebilirsiniz.
  • Rezistansın takma işlemi de son derece kolay biçimde gerçekleştirilir. Uzman desteğime gerek kalmadan pratik şekilde cihaza takabilirsiniz.
  • Paslanmaz malzeme dokusu uzun süreli kullanımı beraberinde getirir. Nargile içimi sırasında kötü tat hissi oluşturmayacak yapıda dizayn edilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Metal
  • Renk Siyah
  • Çıkarılabilir Plaka Yok
  • Plaka Kullanımı Tek Yönlü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 600 Watt
Geri Bildirim Ver

BALÇIK NRGL Nargile Köz Yakma Makinesi Rezistansı

Nargilenin lezzeti ve keyfi, közün sürekli sıcak kalmasına bağlıdır. Özel geliştirilmiş Balçık nargile köz yakma makinesi rezistansı, düzenli ısı sağlayarak kömürü ideal sıcaklıkta tutar. Bu ürün, ev kullanımı için uygundur. Rezistans, güçlü bir iletim sağlayarak yüksek ısının sabitlenmesine yardımcı olur. Bu sayede nargile sürekli taze kalır ve tadını kaybetmez. Ürün, farklı közmatik ve nargile makinelerinde kullanılmak için uygun yapıdadır. Rezistansın ölçüleri ve biçimi, çeşitli cihazlarda uygulanacak biçimde ayarlanır. Nargile içmeyi seviyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Özel olarak geliştirilmiş bu cihaz evde ve kafeteryada kullanılan makinelerle uyumlanan yapıdadır. Kaliteli imalat malzemesi, yüksek iletim sağlayarak nargile keyfini kesintisiz hâle getirir.

  • Boru çapı: 6,4 mm
  • Üretim materyali: Krom-CR-Ni
  • Elektrik güç değeri: 800 W

Balçık Nargile Köz Yakma Makinesi Rezistansı Kullanımı

Balçık Nargile Köz Yakma Makinesi Rezistansı Kullanımı

Balçık nargile köz yakma makinesi rezistansı uygulaması oldukça kolaydır. Bu ürünün temel işlevi, nargileye eklenen kömürlerin ısıtılması ve sürekli olarak sıcak tutulmasıdır. Rezistansı aktifleştirmek için közmatik cihazının içine yerleştirmek gerekir. Söz konusu makinelerde bu aparat için özel delikler bulunur. Yerleşimi yaptıktan sonra soketleri bu deliklere takmanız gerekir. Ürünün iç kısımda sağlam biçimde konumlandırdıktan sonra közmatik cihazını çalıştırabilirsiniz. Rezistansı aktifleştirmeden önce üzerinde yer alan jelatini çıkarmanız gerekir. Uç kısımlarını deliklere yerleştirdikten sonra közmatiğin kapağını takabilir ve ürünü çalıştırabilirsiniz. Kömürler, bu kapağın üzerine yerleştirilir. Isı derecesini cihaz üzerinde yer alan butonlarla ayarlayabilirsiniz. Özel geliştirilmiş bir yapıda olan Balçık metal nargile köz yakma rezistansı sürekli ısı vererek kömürün hep sıcak kalmasını sağlar. Közleri kapak kısmına bir maşa yardımıyla yerleştirebilir ve yeterince ısındıklarında alabilirsiniz.

Balçık Nargile Köz Yakma Makinesi Rezistansı Boyutu Nasıldır?

Balçık Nargile Köz Yakma Makinesi Rezistansı Boyutu Nasıldır?

Balçık nargile köz yakma makinesi rezistansı özel boyut tasarımına sahiptir. Cihazın uç kısımları 6,4 mm çapındadır. Bu çap ölçüsü birçok farklı közmatik için uygundur. Rezistans, makinenin üst kısmında yer alan deliklere kolaylıkla takılabilecek biçimde dizayn edilir. Ürünün uzunluğu 6,5 cm’dir. Bu ölçü, farklı tiplerdeki makineler için idealdir. 8,5 mm genişliğe sahip olan rezistans, közmatik cihazının ısıtma haznesine tam olarak oturur. Bu sayede ürün takılıyken kapak kolaylıkla yerleştirilebilir. Rezistansın boyutları, ısının yüzeye eşit ve yüksek bir biçimde yayılmasını sağlar. Ürün ölçüleri aynı zamanda taşımayı da kolaylaştırır. Makinenin haznesine yerleştirilen rezistans, ağırlık yapmaz ve cihaz ile taşınabilir. Közmatik içinde konumlandırılan ürün, nargile kafelerde masalara köz servisi yaparken kolaylık sağlar. Rezistans sayesinde kapak üzerine yerleştirilen kömürler eşit biçimde ısınır.

Balçık Nargile Köz Yakma Makinesi Rezistansı Kaliteli midir?

Balçık Nargile Köz Yakma Makinesi Rezistansı Kaliteli midir?

Balçık nargile köz yakma makinesi rezistansı, üretim materyalinin kalitesiyle dikkat çeker. Bu ürünün imalatında birinci sınıf krom kullanılır. Krom, ısının hızlı iletimini sağlayan bir metaldir. Elektrik enerjisinden üretilen sıcaklığı yüzeye ileten malzeme, kömürlerin kısa süre içinde kullanılabilir hâle gelmesini sağlar. Bu materyal, yüksek ısı muhafaza özelliği sayesinde tasarruflu kullanımı destekler. Metal hızlı bir biçimde ısındığı için düşük güç tüketerek sabit hızda tutulur. Krom, aynı zamanda dayanıklı bir maddedir. Rezistans, bu malzemeden üretildiği için uzun süreli kullanım sağlar. Ürünün iletim gücü 800 Watt’tır. Güçlü iletim özelliği ısının ideal yayılımını destekler. Kolay ve hızlı ısınan rezistans, sıcaklığını uzun süre muhafaza eder. Nargile içmeyi seviyorsanız yüksek performans sağlayan bu ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla edinebilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerini öğrenmek için Balçık nargile köz yakma makinesi rezistansı yorum ve puanlamalarını inceleyebilirsiniz.