Baby Lock Vakumlu Silikon Mama Tabağı, Silikon Saplı Metal Uçlu Çatal Ve Kaşık Havuç Figürlü

749,90 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Baby Lock Vakumlu Silikon Mama Tabağı, Silikon Saplı Metal Uçlu Çatal Ve Kaşık Havuç Figürlü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baby Lock Çocuk Güvenlik Ürünleri Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÖZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6850611742
    Bu ürün Baby Lock Çocuk Güvenlik Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vakumlu Silikon Mama Tabağı (Havuç Figürlü) Ürün İçeriği 1- Vakumlu Silikon Mama Tabağı 2-Silikon Pipet 3-Silikon Saplı paslanmaz çelik çatal ve kaşık 4-Pipet temizleme fırçası Özel olarak tasarlanmış bu silikon beslenme seti, yoğun ve stresli bebek beslenme ve emzirme dönemlerinizi kolaylaştırmak için tüm özelliklerini bir arada sunar. Silikon yapıları sayesinde kırılma ve çatlama sorunu yaşamazsınız. Bu set, beslenme ve emzirme sürecini kolaylaştırırken aynı zamanda maliyetten de tasarruf etmenizi sağlar. Setin her parçası, bebeklerin hassas ciltleri ve sağlığı düşünülerek BPA içermeyen, gıda sınıfı silikondan üretilmiştir. Vakumlu tabanlar, tabak masa üzerinde sabitler, böylece dökülme ve dağılma problemini ortadan kaldırır. Temizlemesi kolay olan bu ürünleri, bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Dayanıklı ve hafif yapısı sayesinde, ev dışında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Siz de bebek beslenmeğe emzirme dönemindeki stresinden kurtulmak, bu süreci daha konforlu ve pratik hale getirmek istiyorsanız, bu silikon beslenme seti tam size göre!
Geri Bildirim Ver