Baboo Yumuşak Jelly Kadın Sandalet Yeşil

1.349 TL
Beden:
37
38
40

Ürün Bilgileri

Baboo Yumuşak Jelly Kadın Sandalet Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baboo Satıcı Ünvanı: BABOO BEBEK ÜRÜNLERİ REKLAM DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0128102924400001 Vergi Kimlik Numarası: 1281029244
    Bu ürün Baboo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • KALIPLARI DARDIR, 1 BEDEN BÜYÜK ALINIZ. Yumuşak Jelly Kadın Sandalet, yumuşak ve esnek malzemeden üretilmiş, gün boyu konfor ve rahatlık sunan bir sandalettir. Hem günlük giyimde hem de plajda kullanım için uygundur ve Baboo sandaletlerin 4 farklı renk seçeneği mevcuttur. Altındaki özel tasarım topuklar sayesinde ıslak zeminde bile kaymayı önler, böylece güvenli bir yürüyüş deneyimi sunar. Ayağınıza tam uyum sağlayan bu sandalet suya dayanıklıdır ve terletmez, kötü koku oluşturmaz. Kir tutmaz ve kolayca temizlenir, sadece elde suyla yıkayarak temizliği sağlayabilirsiniz. Yumuşak Jelly Kadın Sandalet, arka kısmının açık tasarımı sayesinde ayağı sıkmaz ve rahat bir giyim deneyimi sunar. Sağlık standartlarına uygun PVC malzemeden üretilmiştir ve ayak sağlığını ön planda tutar. Özel kumaş kesesi içinde size gönderilecektir, bu da onu saklama ve taşıma açısından son derece pratik bir hale getirir. Yumuşak Jelly Kadın Sandalet ile rahatlık ve şıklığı bir arada yaşayın. Şimdi, ayaklarınıza mükemmel uyum sağlayan bu sandaleti hemen edinin ve stilinizi tamamlayın!

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Yeşil
Geri Bildirim Ver