ATLASBANT Isıya Dayanıklı Maskeleme Bandı 48x30 (1 Koli - 36 Adet)

1.237,50 TL

Ürün Bilgileri

ATLASBANT Isıya Dayanıklı Maskeleme Bandı 48x30 (1 Koli - 36 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATLASBANT AMBALAJ SAN.VE TIC.A.S. Satıcı Ünvanı: ATLAS BANT AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0102066648100001 Vergi Kimlik Numarası: 1020666481
    Bu ürün ATLASBANT AMBALAJ SAN.VE TIC.A.S. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TANIM : Maskeleme Bandı hızlı ve kolay uygulama ile anında yapışma sağlar. Kıvrılma veya gerilmeye karşı dayanıklıdır. Kıvrılmalara ve eğimli yüzeylere kolayca uygulamanızı sağlar ve son derece uyumludur. Krepe kağıt desteği boya sızmasına karşı dayanıklıdır ve iyi performans gösterir. Otomotiv ve mobilya sektöründe maskeleme, montaj, geçici sabitleme amaçlı rahatlıkla kullanılabilir. Doğal kauçuk tutkalı sayesinde yapışma gücü yüksektir. UYGULAMA : - Verimli kullanış için saklanma koşulu 20-25 derecedir. - 80 derece dayanıma sahiptir. -Krepe kağıdı ile birlikte çoğu yüzey tipine iyi yapışan, doğal kauçuk esaslı, basınca duyarlı bir yapıştırıcıdan üretilmiştir. - 60 ve 80 derece en yaygın kullanılanlarıdır. - El kullanımı için uygundur. - Kullanılan yüzeyin temiz olması önemlidir. - Müşteri talebine göre farklı ebatlarda üretilebilir. - Oda koşullarında üretimden sonra 2 sene raf ömrü vardır. - En iyi performans gözlemi için ürün güneş ışığından, nemden, tozdan ve aşırı sıcaktan korunmalı. TEKNİK ÖZELLİKLER
  • FİLM TÜRÜ : KREPE KAĞIT ANİ YAPIŞMA N/25mm : Min. 8 FINAT9 TOPLAM KALINLIK, MICRON : 150 (+/-) 15 AFERA 5001 SOYULMAYA KARŞI DAYANIM N/25mm : Min. 8 AFERA 5001 KOPMA MUKAVEMETİ N/25mm : 80 (+/-) 15 AFERA 5004 KOPMA UZAMASI MD% :

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi
    Süper Güçlü Yapıştırıcı
  • Renk
    beyaz
Geri Bildirim Ver