Ataç Yayınları Kapitalizmin Soygun Düzeni Dünyayı Soyanlar ve Metodları İsmail Tokalak

358,86 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Ataç Yayınları Kapitalizmin Soygun Düzeni Dünyayı Soyanlar ve Metodları İsmail Tokalak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mississippi Satıcı Ünvanı: MEHMET ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7120246012
    Bu ürün mississippi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Küreselleşmede en tepede yer alan yüzde birin soygundan aldığı pay ne kadardır? - ABD sömürücü bankerler tarafından nasıl kuşatıldı ve ABD bankerlere karşı olan savaşı nasıl kaybetti? - ABD’li bankerler kendilerine karşı gelen ABD başkanlarına karşı nasıl suikastler tertip ettiler? - Kennedy suikastinin perde arkasında neler yaşandı? - Küresel soygunun metodolojisi ve yolları nelerdir? - Soygunun alt yapısını hazırlayan para sistemi nasıl çalışıyor? - Kapitalist sistem, devamlı katlanan borçlar ve karşılığı olmayan sanal para ile nasıl çalışır? - ABD doları dünyanın dövizi olma rolünü kaybederse ne olur? - Kaos ve terörden beslenen ülke hangisi? - Amerikan ve İngiliz halkı nasıl soyuluyor ve nasıl sömürülüyor? - Bankalar kara para aklayarak nasıl soygun yapıyor? - Borsa ve finans şirketleri üzerinden hangi soygunlar tertip ediliyor? - Altın üzerinde dönen oyunlar ve soygunlar neler? - ABD altın rezervlerine ne oldu? - Yoktan var edilen ve içi boşaltılmış finansal türevler nelerdir? - Küresel soygunculara ayak direyen bir ülkeyi hedge fonlarla dize getirmeye çalışmak nasıl oluyor? - Vergi cennetlerinde saklanan paraların miktarı ne kadar? - Dini kullanarak yapılan soygunlar nasıl gerçekleşiyor? - İçi boş tüketici kültürü insanlığı nasıl esir aldı? - Uyuşturucu trafiği ve bunda CIA’in rolü nedir? - Batılı bankalar uyuşturucu parasını aklayarak büyük gelir elde ediyor mu? - Karşılıksız basılan paralarla dünya nasıl soyuluyor? - Soygun kapitalist sisteminin doğasında mı var? Ürün Adı: Kapitalizmin Soygun Düzeni Dünyayı Soyanlar ve Metodları Ürün Kodu: 9789756205686 Yazar: İsmail Tokalak Basım Yılı: 2016 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 536 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut
    Normal Boy
  • Basım Dili
    Türkçe
  • Yazar
    İsmail Tokalak
  • Basım Yılı
    2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı
    151-200
Geri Bildirim Ver