77,47 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Arkadaş Yayıncılık Oliver Twist

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekin Yayınevi Satıcı Ünvanı: MEHMET OYMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6490049279
    Bu ürün Ekin Yayınevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oliver Twist Ürün Adı : Oliver Twist Yayınevi : Arkadaş Yayınları Yazar : Charles Dickens Kategori : Roman-Öykü Stok Kodu : 9789755096834 Sayfa Sayısı : 122 Boyut : 14x21,5 Basım Tarihi : 2021 Kapak Türü : Ciltsiz Kağıt Türü : 2. Hamur Dili : Türkçe Çocuk edebiyatının en seçkin örneklerinin yer aldığı Arkadaş Çocuk Serisine tamamı resimli bir kitap daha eklendi. Ali Aydoğan tarafından, özenli ve titiz bir çalışmayla dilimize uyarlanan, tamamı özgün çizimlerle bezenmiş kitaplar, çocukların dil eğitimine önemli katkıda bulunacak. İçerdikleri hikaye ve masallarla çocuklara iyiliği ve kötülüğü, adaleti, paylaşmayı, empati kurmayı, doğayı sevmeyi, kalabalık içinde birey olabilmeyi anlatan bu kitaplar, akıcı anlatımları ve birbirinden güzel çizimleriyle öne çıkıyorlar. İlköğretim öğrencileri tarafından okunması tavsiye edilen eserlerden oluşan bu özel çalışmayı genç okurlara sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Annesi doğum yaparken ölen Oliver Twist, bir yetimhanede sıkıntılar içinde büyür. Açlıkla ve cezalarla geçen günleri, 11 yaşındayken evlatlık olarak verildiği yerde daha da zorlaşır. Bunun üzerine evden kaçarak Londraya gitmeye karar verir. Yolda tanıştığı Jack Dawkins yüzünden yankesicilerin arasına katılır. Hırsızlık yaparken kendisini yakalayan iyi yürekli Bay Brownlow, Oliverı yanına alır ve kendi oğlu gibi büyütmeye karar verir. Ancak çete, Oliverın kendilerini ele vermesinden korktuğu için peşini bırakmaz. Oliverı yeni tehlikeler bekler 19. yüzyılın ikinci yarısında İngilterede geçen Charles Dickensın en sevilen dünya klasikleri arasında yer alan unutulmaz kitabı Oliver Twist hemen hemen tüm dillere çevrilmiş ve defalarca sinema filmlerine konu olmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Yazar
    Charles Dickens
  • Roman Türü
    Klasikler
  • Cilt Bilgisi
    Ciltsiz
  • Basım Yılı
    2021
Geri Bildirim Ver