Argon Audio Fenris A5 Aktif 5" Bookshelf Hoparlör (beyaz)

20.558,82 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Argon Audio Fenris A5 Aktif 5" Bookshelf Hoparlör (beyaz)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORE MUSIC Satıcı Ünvanı: DOREMUSIC MÜZİK ALETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310146368600001 Vergi Kimlik Numarası: 3101463686
    Bu ürün DORE MUSIC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Argon Audio Fenris A5 Aktif 5" Bookshelf Hoparlör (Beyaz) ÇOK SAYIDA BAĞLANTI TV sesi için ARC, Bluetooth 5.0, pikaplar için fono girişi, subwoofer çıkışı ve ardından yine de yedek için hem analog hem de dijital giriş ile FENRIS, onlara atmayı hayal edebileceğiniz neredeyse tüm kaynakları yönetir. FENRIS ayrıca bağladığınız kaynaklar arasında girişi otomatik olarak değiştirir, bu nedenle günlük kullanımda ürünle birlikte verilen uzaktan kumandayı nadiren almanız bile gerekir. En sevdiğiniz kaynakları bağlayın, arkanıza yaslanın ve harika ses kalitesinin keyfini çıkarın. MÜKEMMELLİĞE AYARLANMIŞ FENRIS'teki dijital amplifikatör dört kanala sahip olduğundan, her sürücüye ayrı amplifikatör kanalları atayabildik. Bunu yaparak, geleneksel hoparlörlerin klasik zorluklarından birini çözüyoruz: tiz (yüksek tonlar) ve woofer (daha derin tonlar) arasındaki geçişin pürüzsüz ve kulağa doğal gelmesini sağlamak. Burada kullandığımız teknolojiye 'aktif geçiş' denir ve genellikle klasik, 'pasif' geçişten çok daha doğrudur. Ama bekleyin, dahası var! Bu hoparlörlerdeki hem amplifikatör hem de sürücüler kendi tasarımımız olduğundan, bunları birlikte mükemmel çalışacak şekilde optimize ettik ve gelişmiş DSP kullanarak her şeyi ayarladık. Söylediğimiz şey şudur: yetenekli mühendislerimiz, FENRIS hoparlörlerinizin en iyi performansını sergilemesini sağlamak için her şeyi ince ayar yapmak için sayısız gün harcadılar. Birçok kez daha pahalıya mal olan çoğu klasik hoparlörün etrafında kolayca tur atabileceklerini söyleyebiliriz. İşin iyi yanı, tüm bu teknik şeyler için endişelenmenize gerek yok. Sadece onları takın ve oynat'a basın! ETKİLEMEK İÇİN TASARLANDI Argon Audio'da sizin de gözlerinizle dinlediğinize kesinlikle inanıyoruz. Bu nedenle FENRIS'i kulağa geldiği gibi görünecek şekilde tasarladık: etkileyici ve zarif bir şekilde ayrıntılı. Ön ızgara manyetik olarak takılmıştır, yani şık alüminyum çerçeve halkalarını görmek için çıkarmaya karar verseniz bile, hoparlörünüzdeki göze hoş gelmeyen delikler veya görünür vidalar konusunda endişelenmenize gerek yoktur. FENRIS 'in üç güzel görünümlü yüzeyi mevcuttur. Teknik Özellikler Tiz: Neodimyum mıknatıslı 0,75" yumuşak kubbe Bas/Orta Kademe: 5,25” Frekans aralığı: 47-22.000 Hz D sınıfı amplifikatör Çıkış gücü: 2 x 50 watt (woofer), 2 x 25 watt (tiz) Girişler: TV ARC, optik dijital (24 bit/48 kHz'e kadar yüksek çözünürlüklü sesi destekler), stereo hat girişi (Sol / Sağ RCA), döner tabla (MM), Bluetooth 5.0 Ön çıkış (örn. Subwoofer için) Manyetik olarak takılı ön ızgara Fono hariç tüm girişlerde otomatik açma Ton kontrolü: hayır Hoparlör kablosu (3 metre) ve uzaktan kumanda dahildir. Daha uzun kablolar (6 metre ve 10 metre ayrı satılır) Boyut: 17 x 28 x 22 cm (ön ızgara ve terminaller dahil) (GxYxD) Ağırlık: 7,2 kg (set)

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Beyaz
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
Geri Bildirim Ver