aqara Camera Hub G3 - 2K, AI Yüz ve Hareket Tanıma, 360° Görüş,

9.850 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

aqara Camera Hub G3 - 2K, AI Yüz ve Hareket Tanıma, 360° Görüş,

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nora E-Ticaret Satıcı Ünvanı: NORA E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631183170200001 Vergi Kimlik Numarası: 6311831702
    Bu ürün Nora E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yapay Zeka Yüz, Hayvan ve Hareket Tanıma: Daha İyi Bir Akıllı Ev Keşfetmeye Hazır mısınız? Kameranızın yüzünüzü tanıyabildiğini ve eve geldiğinizde sizi karşılayabildiğini veya yabancıları tanıyabildiğini ve sizi uyarmak için bildirimler gönderebildiğini hayal edin. Ayrıca, diğer markaların benzer ürünlerinde bulunmayan yeni ve benzersiz bir özellik olan, önceden tanımlanmış eylemleri beş farklı hareketle etkinleştirebilirsiniz.
  • 2K 1296p çözünürlük ve 360° görüntüleme açısı: Camera Hub G3, daha iyi görüntü kalitesi sağlayan yüksek çözünürlüklü 2304 x 1296 piksel sensör içerir.* HomeKit Güvenli Video modunda, kamera, HomeKit teknolojisinin sınırlamaları nedeniyle 1080p'de kayıt yapar. Pan ve Tilt motorlarıyla birleştirilmiş 110° geniş açılı lens, 340°'ye kadar dönüş açısı, otomatik seyir ve yüz ve evcil hayvan tanıma sunar.
  • Yerel Kontrol Merkezi: Bir Zigbee 3.0 merkezi olarak 128 adede kadar Aqara Zigbee cihazını bağlayabilir ve sensörler ile Aqara ev otomasyon cihazları arasında evde bakım, veri raporlama ve akıllı kontrol gibi kusursuz entegrasyon sağlayabilir. HomeKit, Alexa, Google Asistan ve IFTTT desteklenmektedir. Not: IR işlevi şu anda HomeKit tarafından desteklenmemektedir. Bunun yerine Aqara Home veya Google Home'u kullanmayı deneyebilirsiniz.
  • Kızılötesi Yerel Kontrol ve 2,4/5 GHz Wi-Fi: Camera Hub G3, mevcut cihazlarınızı akıllı kızılötesi özellikli hale getirebilen ve yerel otomasyonları destekleyen yerleşik bir IR denetleyiciye sahiptir. Tüm IR otomasyonları yereldir ve İnternet bağlantısı olmasa bile çalışır. Ayrıca Camera Hub G3, en popüler Wi-Fi frekansları olan 2,4/5 GHz Wi-Fi'yi destekler ve bunları Aqara cihazlarınızı ağınıza bağlamak için kullanır.
  • Gizliliğinize önem veriyoruz: Camera Hub G3, seçtiğiniz sistemin tüm güvenlik standartlarını karşıladığı Apple, Google ve Amazon tarafından onaylanmıştır. Ayrıca manuel veya otomatik olarak etkinleştirilebilen bir donanım gizlilik moduna da sahiptir. Bu mod, sevimli ve uykulu bir yüzle kolayca tanımlanabilir. Ayrıca kamera veri akışları şifrelenir ve en yeni WPA3 Wi-Fi güvenlik standardı desteklenir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi
    2 Yıl
Geri Bildirim Ver