Antik Şifa %100 Saf Jojoba Yağı ve Tamanu Yağı - (10ml + 10ml)

199,90 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Antik Şifa %100 Saf Jojoba Yağı ve Tamanu Yağı - (10ml + 10ml)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Antik Şifa Satıcı Ünvanı: ANTİK ŞİFA KOZMETİK BİTKİSEL ÜRÜNLER VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070104043800001 Vergi Kimlik Numarası: 0701040438
    Bu ürün Antik Şifa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün 10 ml jojoba yağı ve 10 ml tamanu yağı olarak size gönderilecektir. Cam ve içten damlalıklı şişede size gönderilecektir. Yağlar soğuk sıkım yöntemi ile üretilmiş ve herhangi bir şekilde koruyucu ve katkı maddesi içermez. Günlük kullanım için uygundur. Direkt olarak cildinize uygulayabilirsiniz. Jojoba yağı içerisindeki yağ asitleri açısından oldukça zengindir
  • Palmitic acid, Palmitoleic acid, Stearic acid, oleic asit, Arachidic asit, 11-Eicosenoik asit, behenic asit, eruric asit, Lignoceric asit ve nervonik asit gibi maddeleri doğal olarak içerir. Tamanu yağını özellikle güneşe çıkmadan önce kullanarak güneşin yıpratıcı etkisinin önüne geçebilirsiniz. Bu da onu kozmetik sektöründe ve cilt bakımında son zamanların en çok tercih edilen yağı yapmıştır. Cilt bakımı için cildinizi temizledikten sonra yeterli miktar yağı cildinize masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilene kadar bekleyiniz. Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler: Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim
    16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver