Altınkaynak 10 gram 24 Ayar Altın Akg004

29.215,92 TL

Ürün Bilgileri

Altınkaynak 10 gram 24 Ayar Altın Akg004

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altınkaynak Satıcı Ünvanı: ALTINKAYNAK KUYUMCULUK VE MÜCEVHERAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0063003481100017 Vergi Kimlik Numarası: 0630034811
    Bu ürün Altınkaynak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 10 Gram 24 Ayar 995 Külçe Altın,faturası ve kutusu ile birlikte Sigortalı Kargo gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 24 Ayar
Geri Bildirim Ver

Altınkaynak 10 gram 24 Ayar Altın Akg004

Altın takı, altın metalinden yapılmış takı eşyalarıdır. Bunlar genellikle kolye, küpe, bilezik, anahtarlık, yüzük gibi farklı formları ve modelleri bulunabilir. Altın takılar moda açısından zenginliği ve zerafeti simgeler ve aynı zamanda yüksek bir değer taşırlar. Ancak takı dışında sadece gram altın alabilir ve farklı amaçlar için kullanabilirsiniz. Özellikle düğünlerde takmak suretiyle tercih edilen bu altını yakından inceleyebilirsiniz.

 
  • 24 ayar
  • 10 gr
  • Yüksek kalite

Altınkaynak 10 gram 24 Ayar Altın Özellikleri

Altınkaynak 10 gram 24 Ayar Altın Özellikleri

Altın takı, genellikle saf altından yapılmış, çeşitli şekillerde tasarlanan küçük parçalardır. Küçük süsler olarak kullanılabilir veya çeşitli amaçlarla kullanılırlar. Altın takılar genellikle kolyeler, bilezikler, küpeler, yüzükler ve diğer giysi aksesuarlarında kullanılabilir. İnsanların günlük hayatlarını ve çevrelerini süslemeye yardımcı olmak için kullanılır. Giyim tarzına incelik katmak için de kullanılır. Altınkaynak 10 gram 24 ayar altın bir altın türüdür. 24 ayar, altının saflığının bir ölçüsüdür ve %99.9 saflık demektir. Bu külçe 10 gram ağırlığındadır ve Altınkaynak şirketinin ürettiği bir üründür. 24 ayar altın altın maddesinin en saf derecesinde olduğunu ifade eder. Bu altını dilerseniz takı haline getirebilir, dilerseniz bir yatırım aracı olarak saklayabilirsiniz.

 

Altınkaynak 10 gram 24 Ayar Altın Yorumları

Altınkaynak 10 gram 24 Ayar Altın Yorumları

AKG004 ürün kodlu bu ayar altın, 24 ayar altın kullanılarak üretilmiş olan saf altındır. 24 ayar altın, % 100 saf altından oluşur ve karışım içermez. Genellikle, altının finansal amaçlar için kullanıldığı durumlarda kullanılır. 24 ayar altın, altının en iyi durumunda olduğu anlamına gelir çünkü hem kalite hem de finansal değeri yüksek olur. Bu ayarda bir altın maddenin en saf halinden oluştuğunu göstermektedir. Altınkaynak tarafından kullanıcılara sunulan bu 10 gram altını farklı şekillerde kullanabilirsiniz. Dilerseniz altının en saf hali olan 24 ayar olan bu altını bir yatırım olarak satın alabilir ve saklayabilirsiniz. Dilerseniz bu altını satın alarak özel günlerde başka birilerine hediye olarak verebilirsiniz. Hiçbir karışım içermeden Altınkaynak tarafından piyasaya sunulan bu 24 ayar altın kullanıcılarının ihtiyaç ve beklentilerine cevap verir.

 

Altınkaynak 10 gram 24 Ayar Altın Fiyatı

Altınkaynak 10 gram 24 Ayar Altın Fiyatı

24 ayar altın, 24 karata sahip olan altın demektir. Yüzde yüz saflığa sahip olan altının en saf halidir ve genellikle küçük parçalar halinde kullanılır. Altının saflığını göstermek için uzunlukça bir gram olarak kullanılır ve 24 ayar altın, 1 gramın tamamen saf altın olduğunu gösterir. Altınkaynak bu değerli altını 10 gram şeklinde sunarak kullanıcılarına kolaylık sağlamaktadır. Farklı kullanım alanları için tercih edebileceğiniz bu altın sayesinde yatırım yapabilir veya hediye olarak kullanabilirsiniz. Altının gerçek olup olmadığını için kimyasal testlerden geçirebilirsiniz. Altınkaynak, kaliteyi ve güvenirliliği tek bir şekilde kullanıcılara sunar ve yüksek kaliteli bu 24 ayar 10 gram altına erişmenize olanak sağlar. Altınkaynak 10 gram 24 ayar altın yorumları gerçek kullanıcı deneyimlerinden oluşmaktadır. Kullanıcıların yapmış oldukları değerlendirmelere göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Altınkaynak 10 gram 24 ayar altın fiyat bilgisi altının dünya borsasındaki fiyatına göre değişkenlik gösterebilir. Ürünü ayrıntılı bir şekilde inceledikten sonra Trendyol’dan kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz.