ALTINİXİR Hint Yağı Soğuk Sıkım 100ml

227,90 TL

Ürün Bilgileri

ALTINİXİR Hint Yağı Soğuk Sıkım 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALTINİXİR Satıcı Ünvanı: YİĞİT DAHİ BAŞKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1480676908
    Bu ürün ALTINİXİR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüzyıllardır saç ve cilt sağlığı için kullanılan soğuk sıkım hint yağı altınixir markasının en kaliteli malzemelerle üretilmiş en kaliteli ürünüdür. Yağ, hint bitkisinin (ricinus communis) tohumlarından, yağın doğal besinlerini ve özelliklerini koruyan soğuk presleme yöntemi kullanılarak çıkarılır. Altınixir'in soğuk sıkım hint yağı, yağ asitleri, e vitamini ve antioksidanlar açısından zengin olduğundan kuru cilt ve saçlar için mükemmel bir nemlendiricidir. Yağ cilde kolayca emilir, kuru, kaşıntılı veya tahriş olmuş cildi nemlendirmeye ve yatıştırmaya yardımcı olur. Yağın yüksek viskozitesi, saç tellerini beslemeye ve güçlendirmeye yardımcı olurken aynı zamanda genel sağlıklarını ve görünümlerini iyileştirerek onu saçlar için mükemmel bir saç kremi haline getirir. Altınixir'in soğuk pres hint yağı kullanmanın en önemli faydalarından biri, daha kalın ve daha uzun saçların büyümesini destekleme yeteneğidir. Yağın yüksek konsantrasyondaki yağ asitleri, kafa derisini besleyerek ve kan dolaşımını iyileştirerek saç büyümesini teşvik etmeye yardımcı olur. Ek olarak, yağın nemlendirici özellikleri, saçınızın genel sağlığını ve görünümünü daha da iyileştirebilen saç kırılmasını ve kırık uçları önlemeye yardımcı olabilir. Altınixir'in soğuk sıkım hint yağı da çok çeşitli şekillerde kullanılabilen çok yönlü bir üründür. Cilt ve saç için bağımsız bir nemlendirici olarak kullanılabilir veya belirli cilt veya saç sorunları için özel bir tedavi oluşturmak üzere diğer bileşenlerle karıştırılabilir. Yağ ayrıca sedef hastalığı, egzama veya akne gibi çeşitli cilt rahatsızlıkları için ve ayrıca yaraların iyileşmesini desteklemek veya yara izlerinin görünümünü azaltmak için doğal bir çare olarak kullanılabilir. Sonuç olarak altınixir'in soğuk sıkım hint yağı hem cilt hem de saç için sayısız fayda sağlayan mükemmel bir üründür. Ister cildinizin ve saçınızın genel sağlığını ve görünümünü iyileştirmek isteyin, ister belirli bir cilt veya saç sorunu için doğal bir ilaca ihtiyacınız olsun, altınixir'in soğuk pres hint yağı mükemmel bir seçimdir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver