5
Gram Altın kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Ahlatcı 24 Ayar - 10g Altın

28.293,04 TL

Ürün Bilgileri

Ahlatcı 24 Ayar - 10g Altın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ahlatcı Kuyumculuk Satıcı Ünvanı: AHLATCI KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010063331300001 Vergi Kimlik Numarası: 0100633313
    Bu ürün Ahlatcı Kuyumculuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Altın fiyatları dünya altın borsasında yaşanan değişikliklere göre güncellenmektedir. Bu nedenle Altın siparişleriniz kesin sipariş olup herhangi bir iptal ve iadesi bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 24 Ayar
Geri Bildirim Ver

Ahlatcı 24 Ayar - 10 Gram Altın Ahl00005

Yatırım araçları çeşitli unsurlardan oluşur. Bunlar arasında ilk sıralarda yer alan altın, yıllar boyu varlığını sürdüren ve istikrarlı fiyat politikasına bağlı olarak sıklıkla tercih edilen bir konumdadır. Pek çok kişi geleceğe dönük bir yatırım yapmak ya da özel günlerde sevdiklerine armağan etmek için Ahlatçı 24 ayar gram altın tercih eder. Mevcut fiyatlar, altın borsası dikkate alınarak güncel tutulur. Bu şekilde piyasa değeriyle paralel olarak ürüne sahip olma fırsatı sunulur. Global piyasada da aktif şekilde işlem gören altının her noktada geçerliliği vardır. Bu nedenle en önemli yatırım aracı olarak kabul edilir. Aynı zamanda bu yatırım araçları, popülerliğini uzun yıllardır korur. Ürünü dilerseniz yatırım dilerseniz de hediye amaçlı satın alabilirsiniz.

  • İstikrarlı değer varlığı
  • Güncel fiyat politikası
  • Uzun vadeli yatırım

Dikkat Çeken Ahlatcı 24 Ayar Altın

Dikkat Çeken Ahlatcı 24 Ayar Altın

Üretimi sürekli bir döngü halinde olan altın, değerini koruyarak sert düşüşler yaşamayan yatırım araçları arasında ilk sıralarda yer alır. Düğün ya da nişan gibi törenlerde çiftlere destek olmak için Ahlatçı 10 gr altın armağan edilmesi, yıllardır süren gelenekler arasındadır. Bunun yanı sıra yeni doğan bir bebek için de ideal bir armağan olarak değerlendirilir. Piyasa değerinin Merkez Bankası tarafından desteklenmesi, bu ürünlerin tercih edilme sebeplerinden biridir. 10 gram altın, bu sayede güvenli bir yatırım aracı haline gelir. Kişiler arasında kolay şekilde takası yapılabilen bir araç olması, ürüne olan talebi artırır. Böylece herhangi bir belge ile uğraşmadan aktarım sağlanabilir. Ürün, özel günlerde hediye olarak da verilir. İnsanlar, sevdiklerine maddi anlamda destek olma noktasında bu tarz yöntemler tercih eder. Siz de ürünü farklı amaçlarla satın alabilirsiniz.

Avantajlı Ahlatcı 24 Ayar 10G Altın Fiyatları

Avantajlı Ahlatcı 24 Ayar 10G Altın Fiyatları

Koleksiyoncular ya da yatırımcılar, çeşitli madenler üzerinden birikim yapmayı son derece avantajlı görür. Bu noktada doğru ve zamanında yapılan tercihlerle avantajlar yakalanabilir. Düzenli olarak yatırım yapma fırsatı yakalayan kişiler tercihini maden çeşitleri yönünde yaparak ekstra avantajlar kazanabilir. Ahlatcı 24 ayar 10g altın fiyat aralığı düzenli olarak güncellenir. Bu sayede alırken de avantaj elde etme durumu söz konusu olur. Pek çok kişi, geleceğe dönük yatırım noktasında altın tarafında seçimler gerçekleştirerek önemli bir birikim ağı oluşturmayı hedefler. İleriye dönük geri dönüşler alma noktasında bu işlemin sağladığı avantajlar tercih sebebi olarak nitelendirilir. Enflasyon oranına göre değişim yaşanan piyasada altın, çoğu zaman minimum etki alan grupta yer alır. Yıllar sonra dahi avantajlı bir şekilde kullanma şansınız vardır. Ürünü, güven içinde tercih edebilirsiniz.

Cazip Ahlatcı 24 Ayar Altın

Cazip Ahlatcı 24 Ayar Altın

Yatırım araçları arasında yer alan bu ürün, düşük ya da yüksek bütçelerle alınabilen bir unsurdur. Gram üzerinden mevcut fiyatı oluşturularak işlem başlatılır. Ahlatcı 24 ayar 10g altın sahibi olarak uzun vadede birikimler oluşturma şansınız vardır. Acil nakit ihtiyaçlarında mevcuttaki varlık paraya çevrilerek ilgili ihtiyaçlar giderilebilir. Fonksiyonel kullanımlar sunan bu maden, global piyasada da geçerliliğe sahip olduğu için çeşitli pek çok noktada değer kazanır. Güncel borsa fiyatları kapsamında sahip olabileceğiniz bu ürünle dilerseniz kendi yatırımınızı başlatabilirsiniz. Dilerseniz de özel günler için sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Geçmişten günümüze devamlılığı olan altın takma geleneği kapsamında, bu ürünler değerlendirilebilir. Fazlasıyla avantaj sunan bu ürün, farklı yaş gruplarına da hitap eder. Trendyol aracılığıyla ürün hakkındaki detayları kapsamlı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Kendiniz ya da sevdikleriniz için kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.