2K Games Ps4 Rise Of The Tomb Raider 20. Yıl Özel

Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

2K Games Ps4 Rise Of The Tomb Raider 20. Yıl Özel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RAUF STORE Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN RAUF İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7340781680
    Bu ürün RAUF STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PS4 Rise Of The Tomb Raider 20. Yıl Özel
Geri Bildirim Ver

2K Games Ps4 Rise Of The Tomb Raider 20. Yıl Özel RSTM20

Boş zamanlarınızın eğlenceli ve rahatlatıcı geçmesi pek çok kişi için çok önemlidir. Bu anların bir hobi ile geçirilmesi için kimi zaman iyi kurgulanmış oyunlar oynayarak vakit geçirmek tercih edilebilir. Bu durumda oynanan oyunun kaliteye sahip olması önemlidir. Uzun yıllardır kullanıcıların en çok tercih ettiği oyunların başında gelen Rise of the Tomb Raider, ps4 oyunları arasında en iyi seçeneği sunar. Tomb Raider oyunları pek çok seçenek sunarak kullanıcıların boş vakitlerini eğlenceli hale getiriyor. Tomb Raider oyunları özellikle aksiyon ve macera seven kullanıcılar için uygundur. Çocuklarınızın yoğun geçirdiği bir okul günü sonrası için bu oyunlar canlı ve yenilikçi bir kurgu sergiliyor. Zengin bir senaryoya sahip olan Tomb Raider da karakterlerin cezbedici halleri ortaya çıkmaktadır. Rise of the tomb raider inceleme için yorumları okuyabilir, ürühn hakkında fikir edinebilirsiniz. Rise of the tomb raider kaç gb araştırmasında, oyunun kurulduğu zaman 25 GB yer kapladığını göz önünde bulundurmalısınız.

  • Her Oyunda Farklı Bir Senaryo
  • Aksiyon ve Macera Dolu Bir Deneyim
  • Çoklu Oyuncu / Kullanıcı Tercihi

2K Games Ps4 Rise Of The Tomb Raider 20. Yıl Özel Özellikleri

2K Games Ps4 Rise Of The Tomb Raider 20. Yıl Özel Özellikleri

Tomb Raider serisi özellikle oyun alanında birbirinden farklı seçeneklere sahiptir. Oyun oynamak için tercih edilen çeşitli karakter ve senaryolardan oluşan Tomb Raider serisinden birini kullanabilirsiniz. Rise of the tomb raider ps4 oyunu eşsiz hikayeler sunmaktadır. Çoklu kullanıcı modlarını kullanılarak bir araya getirilmiş heyecan dolu dakikaları Tomb Raider serisini oyun severlere sunmaktadır. Buna ek olarak hikaye modu sayesinde her defasında heyecanlı ve farklı bir öykü deneyimi yaşatmaktadır. Oyun deneyimini en üst düzeyde yaşatan bu oyun, seriyi farklı kılarak, birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Rise of the tomb raider hikayesi ile kullanıcıların beğenesini toplamaktadır. Oyunu satın almadan önce internet üzerinde “rise of the tomb raider 20 year celebration” şeklinde bir arama gerçekleştirerek oyun ile ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz. Tom Raider serisi bu oyunu 20. Yılına ithafen piyasaya sürmüştür.

2K Games Ps4 Rise Of The Tomb Raider 20. Yıl Özel İçeriği

2K Games Ps4 Rise Of The Tomb Raider 20. Yıl Özel İçeriği

Rise of the Tomb Raider hikayesi ve serileri birbirinden farklı özelliklere sahip oyunlar arasında gösterilmektedir. Kullanım beklentilerine göre çeşitlenen bu özellikler kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Aksiyon ve macera dolu anları kaydetmeye yönelik bir oyun kurgulanmıştır. Pek çok seçeneği mevcuttur. Tomb Raider serisi klasik Tomb Raider oyunlarını geride bırakarak geniş kurgu düzenlemeleri yenilikler ve yepyeni görselleri kullanıcılara sunmaktadır. Teknik özellikler ve teknolojik gelişmelerin geniş bir şekilde kullanıldığı bu oyunda tutku dolu bir serüvene eşlik edeceksiniz. Her yeni oyunda farklı karakterlerin ele alındığı bu seri, kullanıcılar, oyun otoriteleri ve Playstation severler tarafından en gözde oyun yapımı olarak ön planda tavsiye edilmektedir. Zengin içeriği ve uzun soluklu kullanımı sayesinde bu oyun Playstation tutkunları için tasarlanmıştır. Rise of the tomb raider multiplayer oyunu ile, Tomb Raider’ın 20 yıllık deneyimine siz de ortak olun.

2K Games Ps4 Rise Of The Tomb Raider 20. Yıl Özel Yorum ve Fiyatları

2K Games Ps4 Rise Of The Tomb Raider 20. Yıl Özel Yorum ve Fiyatları

Tomb Raider serisinde görülen yoğun çeşitlilik birbirinden farklı özelliklere sahip modelleri ortaya çıkarır. Farklı özellikler barındıran Rise of the Tomb Raider oyunların da sahip olduğu fiyat etiketleri de farklıdır. Oyunların sahip olduğu özelliklere bağlı olarak Rise of the Tomb Raider fiyat bilgileri çeşitlilik gösterebilir. Klasik Tomb Raider diyebileceğimiz 2K Games Ps4 Rise Of The Tomb Raider 20. Yıl Özel RSTM20 oyun serileri ürünleri amatör yani ilk kez kullanacak olan uygun başlangıç seviyesini oluşturmaktadır. Bunlar da kendi içinde farklı özelliklere sahip modellere ayrılarak değerlendirilir. Tomb Raider oyunların da belirleyici olan modellerden biri de profesyonel olarak kullanabileceğiniz oyunlardır. Üstün teknik özelliklerine sahip bu oyun modelleri Tomb Raider oyun serisi arasında da üst sıralarda yer alır. Hem amatör hem de profesyonel olarak oynayabileceğiniz çeşitler için ihtiyaçlarınıza uygun en iyi seçeneği belirleyerek fiyat etiketlerini spesifik olarak değerlendirebilirsiniz. 2K Games Ps4 Rise Of The Tomb Raider 20. Yıl Özel yorum ve görüşlerini okuyabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.