Vitamin Plus Özel Karışım Perlit Katkılı Bitki Toprağı 20 Lt Salon Saksı Bitki Harcı

Ürün Bilgileri

Vitamin Plus Özel Karışım Perlit Katkılı Bitki Toprağı 20 Lt Salon Saksı Bitki Harcı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Vitamin Plus Premium Perlit Katkılı Bitki Toprağı, bitkilerin sağlıklı büyümesi için gerekli tüm doğal besin maddelerini içeren, yüksek kaliteli ithal torf(%60), yerli torf(40) ve perlit karışımından oluşan özel bir formüle sahiptir. Bu özenle dengelenmiş karışım, bitkileriniz için ideal bir büyüme ortamı sunar. Torf, toprağın yapısını iyileştirir ve hava alabilirliği artırır, bu sayede köklerin sağlıklı bir şekilde gelişimine yardımcı olur.
  • Perlit İlavesi toprağın havalandırma ve drenaj özelliklerini artırarak, suyun ve hava akışının toprakta eşit dağılmasını sağlar. Bu, kök çürüklüğü riskini azaltır ve köklerin sağlıklı bir şekilde büyümesine olanak tanır.
  • İç mekan süs bitkilerinden bahçe çiçeklerine ve sebzelerine kadar geniş bir yelpazede kullanım için idealdir. Köklerin derinlere ulaşarak güçlü ve sağlıklı bir şekilde büyümesini destekler .Doğadan ilham alınarak, sürdürülebilirlik ve doğa dostu uygulamaları benimseyen bir yaklaşımla üretilmiştir. Bitkilerin doğal güzelliklerini ve potansiyellerini en üst düzeye çıkararak yaşam alanlarınıza canlılık ve renk katar.
  • 20 Lt Vitamin Plus Bitki Toprağı İle Kaç Saksı Doldurabilirim? Her biri 5-7 Lt olan saksılardan düşünürseniz, bu toprak 3 adet saksının tamamını rahatlıkla doldurabilir. Ancak, çiçeklerinizi kökleriyle beraber diktiğinizde, saksının tamamı toprakla dolmaz, bu da demek oluyor ki 20 litrelik Vitamin Plus Doğal Bitki Toprağımız, bu boyutlarda daha fazla saksıya dikim yapmanıza olanak tanır. Bu, bahçenizde veya evinizdeki bitki koleksiyonunu genişletmek için mükemmel bir fırsattır.
  • Vitamin Plus Perlit Katkılı Bitki Toprağını Hangi Bitkilerim İçin Kullanabilirim? İç Mekan Bitkileri Evdeki saksı bitkileriniz için mükemmel bir seçimdir. Salonunuzdaki dekoratif bitkilerden, mutfak pencerenizdeki baharat bitkilerine kadar her türlü iç mekan bitkisi için uygundur. Bahçe Bitkileri Sebzeler, çiçekler veya süs bitkileri olsun, bahçenizdeki tüm bitkiler için ideal bir besin kaynağıdır. Saksı Yenileme Mevcut saksı bitkilerinizin toprağını tazelemek veya saksı değişimi yapmak için idealdir.
  • Detaylı bilgi ve daha fazlası için ürün açıklamasına göz atabilirsiniz, bu sayede bitkileriniz için en ideal koşulları nasıl sağlayabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık / Hacim
    10 - 20 L
Geri Bildirim Ver