unifol Piano Black Folyo

Ürün Bilgileri

unifol Piano Black Folyo

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün 120x50 cm dir.Tek Parça Büyük Ebat İstenildiğinde Mesaj Yoluyla İletişime Geçebilirsiniz İstediğiniz Ebat Kesim Yapılır Plastik özelliğinden dolayı %100 silinebilir. Isıya maruz kaldığı zaman esneme özelliği artmaktadır yani dayanıklıdır. Örnek
  • Diyelimki bir masa kaplayacaksınız masanın köşe kısmını kaplamanız gerekiyor,saç kurutma makinası ile folyoyu üstten ısıtırsınız ve yapıştırma işlemini gerçekleştirirsiniz,daha sağlam ve dayanıklı olur. Sudan ve nemden etkilenmez ve asla kavlama yapmaz. Desenlerini zaman içinde kaybetmez.

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Siyah
  • Boyut/Ebat
    100 x 100
Geri Bildirim Ver

Unifol Piano Black Folyo

İç mekanlar insanların vakitlerinin çoğunu geçirdikleri alanlardır. İnsanlar bu alanları çeşitli araç gereçlerle kendi zevkleri doğrultusunda dekore etmeyi tercih ederler. Unifol markasının parlak siyah renkteki folyosu sayesinde eskiyen dolaplarınızı yenileyebilir ya da evinizi istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. Folyolar, bir yüzeyi yapışkan, diğer yüzeyi ise desenli ya da düz olan dekoratif eşyalardır. Özellikle eskiyen ahşap ya da alçı yüzeylerde kullanılan tasarımlar, eşyaları yenilemek için kullanışlı seçeneklerdir. Unifol black folyolar, hafif parlak yüzeyleri ve zarif görselleriyle dikkat çeker. Zarif, zamansız ve havalı duruşuyla iç mekanlara bambaşka bir hava katan ürün, benzersiz bir deneyim yaşamanızı mümkün kılar. Unifol Piano folyonun öne çıkan özellikleri şu şekildedir:

  • Dayanıklı ve kaliteli materyal
  • Şık ve zarif görünüm
  • Hızlı ve pratik uygulama

Şık ve Zarif Tasarımlı Unifol Black Folyo

Şık ve Zarif Tasarımlı Unifol Black Folyo

Unifol Piano Black Folyo Piano hafif parlak yüzeyi, asil rengi, havalı tarzı ile kusursuz bir duruş sergiler. Kullanıldığı alanları modern, yenilikçi, şık, iddialı hale getirir ve göz alıcı bir görünüm arayanların beğenilerini kazanır. Yatak odası, çalışma odası, banyo, teras, balkon, bahçe gibi alanlarda mutfak dolaplarında, masalarda ya da duvarlarda kullanabileceğiniz tasarım, asil silüeti ile size adeta yeni bir eşya almış gibi hissettirir. Farklı tarzlara ve zevklere sahip müşterilere hitap eden bir üründür. Çizilen, aşınan ya da rengi solan yüzeyleri yenileyerek zarif bir görünüm kazanmasına fırsat tanıyan mucizevi tasarım kullandığınız yere yenilik katar. Ebatları dilediğiniz boyuta getirerek kullanabileceğiniz benzersiz ürün sayesinde eşyalarınızı sürekli olarak yenileyebilirsiniz. Siyah, parlak, göze hitap eden masalarda aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Yüksek Kaliteli Unifol Black Folyo Piano Özellikleri

Yüksek Kaliteli Unifol Black Folyo Piano Özellikleri

Unifol Piano Black Folyo Piano kullananlar, kalite ve şıklığa bir arada ulaşmayı başarır. Zamana meydan okuyan asil siyah rengiyle büyüleyen folyo tasarımı, kalite açısından da beğeni toplar. İnsan sağlığına zarar veren alerjen maddeler içermeyen tasarım, birinci sınıf bir deneyim yaşamak isteyenlere hitap eder. Uzun seneler boyunca güvenle kullanabileceğiniz tasarımın uygulanması son derece kolaydır. 120x50 cm ölçülerinde olan folyoyu dilediğiniz yüzeyde pratik şekilde kullanabilirsiniz. Ürün ısıya maruz kaldığında esner. Bu sayede dayanıklılığı artar. İçerisinde plastik karışımlar bulunduğundan temizliği oldukça kolaydır. Silerek hızlı bir şekilde temizleyebilirsiniz. Su ya da nemden etkilenmediğinden kabarma yapmaz, desenlerini kaybetmez. Ürün, saç kurutma makinesi ile ısıtılarak kolayca uygulamak istediğiniz yüzeye yapışır. Uzun vadeli kullanımlarda dahi kavlama yapmayan ürün, hayal ettiğiniz şık, temiz ve havalı görünüme sahip iç mekanlara kavuşmanızı mümkün kılar.

Kullanışlı Unifol Piano Black Folyo Piano Fiyatları ve Yorumları

Kullanışlı Unifol Piano Black Folyo Piano Fiyatları ve Yorumları

Her evde bulunan saç kurutma makinesi gibi basit bir ekipmanla uygulayabileceğiniz folyo kaplama, farklı gelir gruplarından müşterilerin kolaylıkla ulaşabileceği hesaplı fiyatlara sahiptir. Bütçe dostu cazip fiyatlı ürün, kullananların hem hesaplı hem de kaliteli bir kullanım deneyimi yaşamasına imkan tanır. İç mekanlarında basit ama etkili değişiklikler yapmak isteyenlerin beklentilerine karşılık veren ürün, kusursuz görseli ve kalitesiyle son derece işlevseldir. Unifol Piano Black folyo Piano fiyatları maksimum verime minimum fiyatlarla ulaşmanız için idealdir. Su, nem gibi faktörlerden etkilenmeyen tasarımın yapışkanları oldukça sağlam ve uzun ömürlüdür. Ürün, uzun süreli kullanımlarda kavlama yapmaz. Deneyimli müşterilerin Unifol Piano Black folyo Piano yorumları ve tavsiyelerini detaylı şekilde inceleyerek ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kolay uygulanabilen, şık ve kaliteli ürüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’dan hızlı ve kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.