Trust 21683 Gxt 105 Oyun Mouse

321,19 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Trust 21683 Gxt 105 Oyun Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: teknostok Satıcı Ünvanı: TEKNOSTOK TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622079391600016 Vergi Kimlik Numarası: 6220793916
    Bu ürün teknostok tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tam aydınlatmalı üst kısım
  • Hız seçme düğmesi (800-2400 dpi) 6 Adet duyarlı düğme
  • Sağlam bir kavrama için kauçuk kaplı üst kapak
  • Her iki elle kullanıma uygun şekil faktörü 1,8m
  • Örgülü kablo

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Buton Sayısı 6
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Trust 21683 Gxt 105 Oyun Mouse

Her iki elle kullanılabilen ve eşsiz tasarımı ile karşınıza çıkan Trust 21683 GXT 105 oyun mouse modeli bütün temel işlevleri bir arada bulunduran bir üründür. Ayrıca üzerinde 6 adet duyarlı düğme sistemi mevcuttur. Sahip olduğu aydınlatmalı tasarımı ile birçok kişinin beğenisini kazanır. Aranılan nitelikleri karşılayabilen yapısı ile rahat bir şekilde kullanılabilir. Sunduğu maksimum düzeydeki uyum sayesinde sağ ya da sol elinizle dilediğiniz gibi ürünü kullanabilirsiniz. Her koşulda size yardımcı olan ve sol elini kullananların da tereddüt etmeden tercih edebileceği bir üründür. Rahatlık sağlayan mouse modeli sayesinde ilgi çekici bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu sayede geçirdiğiniz zamanı eğlenceli hale getirebilirsiniz. Ürünün sahip olduğu ve dikkat çeken özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Kablolu tasarım
  • Aydınlatma sistemi
  • İki el ile kullanım imkanı

Her İki El ile Kullanılabilen Trust 21683 GXT 105 Mouse

Her İki El ile Kullanılabilen Trust 21683 GXT 105 Mouse

Ürün, ergonomik tasarımı sayesinde uzun süre boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca GXT 105 modeli üzerinde barındırdığı 6 adet düğme ile oldukça işlevsel bir tasarıma sahiptir. Verimi yüksek seviyeye taşıyan ürünün kurumu da kolaydır. Buna ek olarak herhangi bir yazılım programına ihtiyaç duymadan kolaylıkla ayarlamaları yapılabilir. Bu sayede ürünün üzerinde bulunan düğmelere de görev atanabilir. Mouse, oyunlarda yüksek performans gösterme imkanı sunar. Dolayısıyla pratik bir şekilde bütün işlerinizi halledebilir ve oyunların keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca Trust 21683 GXT 105 mouse modelinin sahip olduğu hız, 800'den 2400 DPI'ya kadar doğrudan yükseltilebilir. Bu sayede zamandan tasarruf ederek size keyifli dakikalar yaşatır. Sahip olduğu hız artırma ve azaltma özelliği sayesinde keskin nişancı atışlarında veya ani gerçekleştirilmesi gereken reflekslerde dilediğiniz gibi ayar yaparak oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Trust 21683 GXT 105 Oyun Mouse Fiyatları

Trust 21683 GXT 105 Oyun Mouse Fiyatları

Trust 21683 GXT 105 gaming mouse modelinin üst kısmında bulunan tam sistemli aydınlatma birçok konuda avantaj sağlar. Modelin sunduğu eşsiz tasarım sayesinde oyun alanında bulunan rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Sahip olduğu 4 renkli bu aydınlatma sistemi ile kendiniz için dilediğiniz ortamı oluşturabilirsiniz. Ürün, 1,8 m uzunluğunda kabloya sahiptir. Buna ek olarak dayanıklı yapısı ile karşınıza çıkar. Ayrıca örgülü kablo, kırılma ve hasarları engelleyerek oyunun heyecanlı yerinde sıkıntı yaşamanıza engel olur. Bu sayede her anın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Ürün, kauçuk kaplı üst kapağı ile sağlam ve dayanıklıdır. Trust 21683 GXT 105 oyun mouse fiyatları ise ürünün bünyesinde barındırdığı özelliklere ve ergonomik tasarıma göre belirlenir. Her bütçeye hitap edecek şekilde oluşturulur. Bu sayede gönül rahatlığıyla ürünü tercih edebilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Trust 21683 GXT 105

Müşteri Deneyimi ile Trust 21683 GXT 105

Bu ürün, sahip olduğu USB girişi ile bilgisayarınızla kolaylıkla bağlantı kurabilir. Tak çalıştır özellikli ürünü yazılım olmadan kullanabilirsiniz. Cam dışında kalan birçok yüzeyin üzerinde kolay hareket eden bir modeldir. Bu sayede rahat kontrol edilebilir. Hareketlerinizi kısıtlamadan uzun vadede kullanım olanağı sunar. Ergonomik tasarımı ile el anatomisine uygun olacak şekilde üretilir. Dolayısıyla herhangi bir ağrı ya da yorgunluk gibi sorunlar olmadan kullanılabilir. Aynı zamanda avuç içinde kaymayan yapısı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Trust 21683 GXT 105 oyun mouse kullananlar ürün hakkındaki düşüncelerini yorum bölümünde dile getirirler. Bu sayede birçok kişinin detaylı bilgi sahibi olmalarına yardımcı olurlar. Siz de hızlı işlem yapabilme imkanı sunan bu ürünü tercih edebilirsiniz. Trust 21683 GXT 105 oyun mouse yorumlarını okuyarak kapsamlı bilgi sahibi olabilir ve Trendyol aracılığıyla ürünü satın alabilirsiniz.