Tadım Fındık Içi 90 G

119 TL
(1.322,22 TL / kg)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye 10 TL İndirim
3. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tadım Fındık Içi 90 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Levent market Satıcı Ünvanı: LEVENT ÖZKÜÇÜKLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7010214251
    Bu ürün Levent market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TADIM FINDIK İÇİ 90 G
Geri Bildirim Ver

Tadım 90 G Kavrulmuş Fındık İçi

Koyu muhabbetlerin, en güzel çay sohbetlerinin, sinema-televizyon aktivitelerinin eşlikçisi fındık, sofralara renk katan lezzetli bir kuru yemiştir. Tadım 90 g kavrulmuş fındık içi, kalitesi ile öne çıkan bir üründür. Tadım farkı ile en lezzetli fındıklar özenle seçilir, toplanır, kurutulur ve kavrulur. El değmeden paketlenen fındık için vücudunuzun sağlıklı işleyişine destek olmak için iyi bir seçimdir. Bu ürün içinde bolca lif barındırır. Günde bir avuç fındık yemek sağlıklı bir beden için oldukça önemlidir. Özellikle ara öğün olarak kuru yemiş tüketmenin pek çok faydası vardır. Bununla beraber Tadım 90 g kavrulmuş fındık içi; kek, aşure, şekerpare gibi tariflere ekstra lezzet katmak için de kullanılabilir.

  • Miktar: 90 gram
  • Paket: Hava geçirmez vakumlu paket
  • Yüksek oranda E vitamini içerir.

Tadım Kavrulmuş Fındık İçi Doğal mı?

Tadım Kavrulmuş Fındık İçi Doğal mı?

Tadım 90 g kavrulmuş fındık içi, markanın yıllara dayanan tecrübesi eşliğinde üretilir. Üretiminde kullanılan fındıklar Tadım markası tarafından özenle seçilir ve işlenir. Tamamen doğal bir lezzettir. Bu sayede güvenle tüketilebilir. Tadım kavrulmuş fındık iyi bir E vitamini kaynağıdır. E vitamini; bağışıklığı düzenler, pıhtılaşmayı engelleyerek kan dolaşımını hızlandırır, kalp ve damar hastalıklarına karşı koruma sağlar ve kolesterolü dengeler. Bu yönüyle Tadım 90 g kavrulmuş fındık içi doğal bir ilaç gibi etki gösterir. Ayrıca bunlarla beraber fındık, demir ve yüksek magnezyum kaynağıdır. Bu yönüyle yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur. Yüksek fosfor kaynağı olmasıyla da kemiklerin güçlü kalmasına yardımcı olur. Beyin sağlığına da iyi gelen bileşenleriyle fındık hem ruhsal hem fiziksel bir mucize gibidir. Her gün bir avuç yenmesi uzmanlar tarafından önerilir.

Tadım Kavrulmuş Fındık İçi Nasıl Saklanmalıdır?

Tadım 90 g kavrulmuş fındık içi, paketindeki talimata göre serin ve kuru bir yerde muhafaza edilmelidir. Kabuklu yemişlerin içinde bol miktarda protein ve yağ bulunur. Bu besinlerin su oranı oldukça düşüktür. Dolayısıyla fındık gibi yemişler, kabuktan ayrılmaya başladığı anda hasat edilir. Fındık, gölge ve bol hava alan bir yerde kurutulur.Tam anlamıyla kuruduktan sonra ambalajlanır. Tazeliğinin korunması için yeniden neme maruz kalmaması gerekir. Saklanması sırasında fındıkların hava ile minimum teması da son derece önemlidir. Tadım’ın hava ile teması kesilmiş vakumlu paketleri doğru saklama koşullarını kolayca sağlamanıza imkân tanır. Kokuyu üzerine çok çabuk çekebilen bir ürün olan fındığı vakumlu paketinde ya da poşet içinde saklamak gerekir. Bu sayede üzerine koku sinmemiş ve tazeliğini koruyan fındıklarınızı gönül rahatlığıyla yiyebilir veya tatlılarınızda kullanabilirsiniz.

Tadım Kavrulmuş Fındık İçi Tatlılarla da Kullanılabilir mi?

Tadım 90 g kavrulmuş fındık içi, doğal hâlinde tek başına tüketildiği gibi lezzetli tatlıların yapımında da kullanılabilir. Taze kavrulmuş ve iyi korunmuş bir fındık ile tadı damakta uzun süre kalan tatlılar yapılabilir. Fındık; keklerde, aşurelerde ve şekerparelerde kullanılabilir. Kendine has lezzeti ile hazırlanan tatlıyı farklılaştırır. Bu noktada tatlılarınızı lezzetlendirmek için kullanacağınız fındığın kaliteli ve taze olması da son derece önemlidir. Nefis bir tatlı yapabilmek için kalitesi ile öne çıkan Tadım 90 g kavrulmuş fındık içinden destek alabilirsiniz. Trendyol aracılığı ile en yaratıcı fikirlerinizi Tadım 90 g kavrulmuş fındık içi yorumlarında paylaşabilir, nefis tatlılar yapmak için gereken ilhamı buradan alabilirsiniz. Hesaplı fiyatlar eşliğinde satışa sunulan bu ürünü sadece birkaç tıklama ile satın almanız mümkündür.