Sony A6600 Body Aynasız Fotoğraf Makinesi

58.125 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Sony A6600 Body Aynasız Fotoğraf Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tripod Fotoğrafçılık Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: TRİPOD FOTOĞRAFÇILIK FOTOĞRAF ELEKTRONİK CİHAZLAR VE MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859041601800013 Vergi Kimlik Numarası: 8590416018
    Bu ürün Tripod Fotoğrafçılık Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A6600 Body Aynasız Fotoğraf Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi
    Resmi Distribütör Garantili
  • Fotoğraf Çözünürlük
    20 - 25 Mp
  • Renk
    Siyah
Geri Bildirim Ver

Sony A6600 Body Aynasız Fotoğraf Makinesi

Sony A6600, yüksek performanslı, kompakt ve hafif tasarıma sahip olan aynasız bir fotoğraf makinesidir. Sony A6600, sahip olduğu pek çok özellikle hem profesyonel fotoğrafçılar hem de fotoğraf meraklıları için idealdir. Gelişmiş teknoloji, çok yönlü kullanımı ve güçlü özellikleriyle ön plana çıkan Sony A6600, fotoğrafçılık deneyiminizi bir üst seviyeye taşır.

 
  • Kompakt ve hafif
  • Yüksek performanslı
  • Çok yönlü kullanım

Sony A6600 Body Aynasız Fotoğraf Makinesi Özellikleri

Sony A6600 Body Aynasız Fotoğraf Makinesi Özellikleri

Sony a6600 body aynasız fotoğraf makinesi, yüksek hızlı performans ve gelişmiş teknolojiyle donatılmış, kullanıcı dostu bir fotoğraf makinesidir. A6600, 24.2 MP Exmor CMOS APS-C sensör ve BIONZ X görüntü işlemcisi ile güçlendirilmiştir. Bu özellikler sayesinde makine, düşük ışık koşullarında bile yüksek kaliteli görüntüler yakalayabilir. Ayrıca, 5 eksenli optik görüntü sabitleme sistemi sayesinde, titreşim ve bulanıklık problemlerini minimize eder ve daha keskin fotoğraflar çekmenize olanak tanır. Sony A6600, 425 noktalı hızlı hibrit otomatik odaklama sistemiyle donatılmıştır. Bu sayede, hızlı ve doğru odaklama sağlar ve hareketli nesneleri bile kolayca yakalamanıza olanak tanır. Ayrıca, sürekli çekim modunda saniyede 11 kare hıza ulaşabilir ve hareketli nesnelerin detaylarını kaçırmazsınız. Sony A6600 body aynasız fotoğraf makinesi fiyatı performansına göre oldukça makul seviyelerde bulunur.

 

Sony A6600 Body Aynasız Fotoğraf Makinesi Kullanımı

Sony A6600 Body Aynasız Fotoğraf Makinesi Kullanımı

ILCE6600B.CEC kodlu Sony A6600, kullanım açısından oldukça pratik ve kullanıcı dostu bir fotoğraf makinesidir. Gelişmiş teknolojileri ve özellikleri sayesinde hem profesyonel hem de amatör fotoğrafçılar için idealdir. Sunduğu görüntü kalitesiyle kullananları memnun eder. Yaratıcı video seçenekleriyle birçok alanda tercih edilebilir. Ayrıca, kompakt ve hafif tasarımı sayesinde dış mekan çekimlerinde kolayca taşınabilir ve kullanılabilir. Sony A6600, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısı ile akıllı telefonlar ve tabletlerle kolayca bağlantı kurabilir ve böylece fotoğraflarınızı hızlıca paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda, NFC özelliği sayesinde tek dokunuşla cihazlar arası bağlantı sağlanabilir. Kamera, kullanıcı dostu menüsü ve düğmeleriyle rahat bir kullanım sunar. Şık tasarımı ve kaliteli görünümüyle beğeni toplar. Seyahatlerde taşımak için ideal tercih olarak değerlendirilir. Üst düzey bir AF performansı sunar. Yenilikçi bir eşitleme yöntemi sunar. Ayrıca, özelleştirilebilir düğmeler sayesinde sıkça kullanılan ayarları ve özellikleri hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.

 

Sony A6600 Body Aynasız Fotoğraf Makinesi Yorumları

Sony A6600 Body Aynasız Fotoğraf Makinesi Yorumları

Sony A6600 body aynasız fotoğraf makinesi yorumları bölümünde kullanıcılar, kameranın performansından, kullanım kolaylığından ve kompakt tasarımından oldukça memnun kalmışlardır. Profesyonel ve amatör fotoğrafçılar, özellikle hızlı otomatik odaklama sistemi, yüksek ISO performansı ve gelişmiş görüntü işleme teknolojisi sayesinde yüksek kaliteli görüntüler elde ettiklerini belirtirler. Ayrıca kullanıcılar, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantı özelliklerinin fotoğraflarını hızlıca paylaşma ve yedekleme imkanı sağladığından bahsederler. Sony A6600'ün batarya ömrünün oldukça uzun olduğu bilinir. Dokunmatik ekranın duyarlı olmasıyla beğeni toplayan bir üründür. Özellikle portre çekimiyle birçok kişinin favorisi olmayı başarır. Loş ışıkta bile otomatik netleme özelliğine sahiptir. Bununla birlikte, genel olarak kullanıcılar, Sony A6600'ün sunduğu özellikler ve performanslarla ilgili memnuniyetlerini dile getirirler. Trendyol aracılığıyla Sony A6600 fotoğraf makinesi modeline göz atabilir, bu ürünü uygun fiyatlara hızlı bir biçimde satın alabilirsiniz.