Siel Enerji 3 kVA Tam Sinüs Akıllı İnverter

13.894,99 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Siel Enerji 3 kVA Tam Sinüs Akıllı İnverter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SIEL ENERJI Satıcı Ünvanı: SİEL ENERJİ ELEKTRONİK MÜHENDİSLİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770039734400015 Vergi Kimlik Numarası: 7700397344
    Bu ürün SIEL ENERJI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3kVA Tam Sinüs Akıllı İnverter / Charger, Solar Charge Controller Bu cihazlar taşınabilir boyutta kesintisiz güç kaynağı sunmak için inverter, solar şarj cihazı ve batarya şarj cihazının fonksiyonlarını bir araya getiren inverter ve şarj cihazıdır. Kapsamlı LCD ekranı, batarya şarj akımı, AC giriş veya Solar girişi şarj önceliği ve farklı uygulamaları esas alan kabul edilebilir giriş voltajı gibi kullanıcı tarafından yapılandırılabilir ve kolay erişilebilir düğme işlemi sunar. Özellikleri · Saf sinüs dalga inverter · Şebeke/solar bağlantılı · Şebeke / Solar akü şarj özelliği · LCD ekran kolay kullanım · Transformatörsüz yapısı ile çok hafif · Şebeke / solar çalışma önceliği tanımlayabilme · Aşırı voltaj, kısa devre, aşırı ısı korumaları · Dahili ethernet ile sistem izlenebilirliği Kullanım Alanları Aydınlatma sistemleri , Mesken sistemleri , Küçük ev aletleri ,Tekne , karavan sistemleri , Kamera sistemleri , Kamp, çadır sistemeleri , Endüstriyel cihaz ve uygulamalar , Solar jeneratör sistemleri , Güneş enerjisi sistemleri , Rüzgar enerjisi sistemleri Diğer ilanlarımıza göz atarak aynı ürünün 1kVA- 5kVA seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Detaylı bilgi için yukarıda bulunan İlan Sahibine Soru Sor linkine tıkayarak aklınıza takılanları bizlere mesaj yolu ile sorabilir yada telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Ürün Özellikleri

  • Tip
    Tam Sinüs Akıllı
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
  • AC Gücü (W)
    3000
  • İnverter Volt
    24
  • İnverter Güç (Watt)
    2501-3000
Geri Bildirim Ver