Show by Pastel Show Your Magic Gloss - Dudak Parlatıcısı

Ürünün Diğer Satıcıları (15)
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,99 TL
50 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Show by Pastel Show Your Magic Gloss - Dudak Parlatıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zey Kozmetik Satıcı Ünvanı: SALİH DAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2711121324
    Bu ürün Zey Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yenilenenyüzüyle Show Your Magic Gloss
  • kremsi, yumuşak yapısıyla dudaklarda yapışkanhis ve ağırlık etkisi bırakmadan, ıslak görünümlü parlaklık verir. İçeriğindekiözel geliştirilmiş pigmentler sayesinde sürüldükten sonra, pH değerine görecilt tonuna uygun olarak dudaklarına pembe renk verir. Gün içinde ihtiyaçhalinde kolayca tazelenebilir. Crulty Free ve Vegandır. Paraben ve Glüteniçermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. 9 ml’dir.

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Turuncu
  • Görünüm
    Işıltılı
Geri Bildirim Ver

Show by Pastel D57494 Show Your Magic Gloss Dudak Parlatıcısı

Show by Pastel Show Your Magic Gloss dudak parlatıcısı, kaliteli ve kullanışlı yapısıyla beklentilerinize yönelik çözümler sunar. Özel olarak geliştirilen ürün, göz alıcı bir makyajın tamamlayıcı adımlarından bir tanesidir. Dudakta yapışkan his bırakmadan ıslak görünümlü bir parlaklık verir. Show by Pastel Show Your Magic Gloss dudak parlatıcısı özel pigmentleri sayesinde vücut sıcaklığına göre pembe renk verir. Dudakta doğal bir görünüm yaratarak hoş bir parlaklık oluşturur. Show by Pastel Show Your Magic Gloss dudak parlatıcısını hem günlük olarak hem de özel davetlerde kullanabilirsiniz. Zararlı kimyasallar içermeyen ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • İçerisindeki özel pigmentler sayesinde cilt tonuna uygun olarak dudaklara pembe renk verir.
  • Hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve vegan bir üründür.
  • Paraben ve gluten içermez.

Show by Pastel Show Your Magic Gloss Parlatıcının Özellikleri

Show by Pastel Show Your Magic Gloss Parlatıcının Özellikleri Nelerdir?

Show by Pastel Show Your Magic Gloss, yumuşacık dokusu ve güçlü içeriği ile kullanıcıların beğenisini kazanır. Makyajda doğal bir görünüm elde etmek isteyen her kişi için uygun çözümler sunar. Kremsi bir yapıya sahip olan parlatıcı, dudakta yapışkan bir his bırakmaz. Bu sayede yemek yerken ya da içecek tüketirken eşsiz bir konfor sağlar. Hafif yapısıyla da ön plana çıkan parlatıcı, ağırlık oluşturmaz. Dudakta yokmuş gibi bir his bırakarak kullanıcıları gün boyu rahat ettirir. Islak görünümlü doğal bir parlaklık elde etmek için Show by Pastel Show Your Magic Gloss dudak parlatıcısını tercih edebilirsiniz. Özel olarak geliştirilen ürün, kaliteli içerikleri sayesinde vücut sağlığınızı da korur. Paraben ve gluten içermeyen parlatıcıyı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Show by Pastel Show Your Magic Gloss Parlatıcının Rengi Nasıldır?

Show by Pastel Show Your Magic Gloss Parlatıcının Rengi Nasıldır?

Show by Pastel Show Your Magic Gloss özel olarak geliştirilmiş pigmentlere sahiptir. Bu pigmentler, kullanıcının vücut ısısına bağlı olarak dudağa pembe bir renk verir. Doğal ve ışıltılı bir görüntüyü de beraberinde getiren ürün hem günlük hem de özel makyajlarda beğeni kazanır. Ergonomik ambalaj tasarımı sayesinde gün içerisinde de kolayca tazelenebilir. Show by Pastel Show Your Magic Gloss dudak parlatıcısı, uygulamayı kolaylaştıran bir yapıya sahiptir. Dudağın şeklini alan ruj kısmında ufak bir delik bulunur. Gövdeye hafif bir basınç uygulandığında parlatıcı delikten dışarı çıkar. Ardından ürünü tüm dudağa uygulayabilir, ıslak ve doğal bitişli bir görünüm elde edebilirsiniz. Show by Pastel Show Your Magic Gloss dudak parlatıcısı, 9 ml boyutu sayesinde uzun süre boyunca kullanılabilir. Bu sayede makyaj malzemesi giderlerini azaltarak bütçenizi korur.

Show by Pastel Show Your Magic Gloss Parlatıcı Kalıcı mıdır?

Show by Pastel Show Your Magic Gloss Parlatıcı Kalıcı mıdır?

Show by Pastel Show Your Magic Gloss dudak parlatıcısı, uzun süreli kalıcılık imkânı sunarak adından sıkça bahsettirir. Yemek yedikten ya da içecek tükettikten sonra ürünü tazeleyerek daha canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Göz alıcı pembe renge sahip olan parlatıcı, dudaklara dolgunluk hissi de verir. Etkisini sürüldükten 15 dakika sonra göstererek hem renkli hem de dolgun dudaklara kavuşmanıza yardımcı olur. Özel olarak geliştirilen ürün, dermatolojik olarak test edilmiştir. Hayvanlar üzerinde test edilmeyen yapısı ile kullanıcıların beğenisini kazanır. Ergonomik tasarıma sahip olan parlatıcıyı makyaj çantanızda taşıyabilir, dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Show by Pastel Show Your Magic Gloss dudak parlatıcısı yorumlarına ve fiyat bilgisine Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür.