SALPİN Propolis Şekeri Sade 125 Gr

600 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

SALPİN Propolis Şekeri Sade 125 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OFFSHOP Satıcı Ünvanı: CAHİT UĞUR TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8680351705
    Bu ürün OFFSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler: Şeker, Bal, Polen, (Propolis %12) Kullanım Şekli: Sabah öğle akşam aç karnına 1'er adet ağızda emerek tüketebilirsiniz. Not: Arı ürünlerine karşı hassas olan kişilerde alerji ihtimali ile dikkatli tüketilmelidir. Propolisin herhangi bir yan etkisi yoktur. Arı ürünlerine hassas olan kişilerde 250'de 1 ihtimal ile alerjiye neden olabilir. Bal Nedir?
  • Bal, arıların çeşitli çiçeklerin ve çeşitli meyve tomurcuklarının (yaklaşık olarak 7000 tane) toplanarak yutulan nektarın arılardaki bal midesi denilen organında invertaz enzimi yoluyla kimyasal değişime uğraması sayesinde var olan ve kovandaki peteklere yerleştirilen organik, çok faydalı ve besleyici bir besin kaynağıdır. Polen Nedir?
  • Polen, bitkisinin dişi gamete ve erkek gametini taşıyan yapıdır. Taşınma aşamasında erkek gametinin çok iyi korunmasını sağlamak zorundadır. Polenin dış duvarı ise "eksin" olarak adlandırılmaktadır ve bu tabaka çok dayanıklı ve çok nadir yapıya sahip olan "sporopollenin" denilen bir yapıdan var olmaktadır. Propolis Nedir?
  • Propolis, bitkilerin kendilerini, soğuktan ve mikroorganizmaların saldırılarından da korumasını sağlamak amacıyla bitkilerin kendileri tarafından üretilen reçineli bileşiğin, bal arıları tarafından toplanıp dönüşüm sağlanmasıyla güçlü ve yapışkan bir özellik kazanmış olmasından kaynaklı olarak Su geçirmez, ve ısı yalıtan özellikteki özüdür. Ürünlerimiz besin desteğidir. İlaç değildir. Hastalıkları tedavi amacıyla kullanılamaz. Normal tedavinin yerine geçmez.
Geri Bildirim Ver