Royal İlaç Acıdoral 100 Ml. Güvercin Ve Kafes Kuşlarında Ishal ( Beyaz, Sarı Ve Yeşil Ishalde) Destekleyici

250 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
400 TL'ye %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Royal İlaç Acıdoral 100 Ml. Güvercin Ve Kafes Kuşlarında Ishal ( Beyaz, Sarı Ve Yeşil Ishalde) Destekleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEKİMDENAL Satıcı Ünvanı: FİKRET AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1120540209
    Bu ürün HEKİMDENAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Acidoral Organik asit karışımı.
  • Kullanım Amacı: Kanatlılarda sindirim kanalındaki patojenlerin kontrol edilmesinde organik asit kullanmanın yararlı olduğu bilinmektedir.
  • Bu aynı zamanda asitliği artırmakta, sindirim enzimlerini aktive etmekte ve normal bakteriyal florayı desteklemektedir.
  • Sindirime ve verime katkı sağlamaktadır.
  • Acidoral aynı zamanda suluk sisteminin kireç taşı temizliğinde de oldukça etkindir.
  • Ne zaman kullanılır: Yem alımının azalması İshal Antibiyotik tedavilerinde Sindirim kanalında anormal bakteriyal flora oluşumunda Kullanım şekli ve dozu: Royal Avian Acidoral içme suyuna 0,5 lt /1 ton oranında içme suyuna katılarak 5-6 gün süre ile kullanılır.
  • Su sisteminin temizlenmesinde: 0,25- 0,5 lt / 1 ton içme suyu oranında katılabilir.
Geri Bildirim Ver

Royal İlaç Acıdoral 100 ml Güvercin ve Kafes Kuşlarında İshal (Beyaz, Sarı ve Yeşil İshalde) Destekleyici

Minik dostlar evlerin birer üyeleridir. Onlara iyi bakıp ihtiyaçlarını karşılamak ise bakım açısından son derece önemlidir. Kanatlı hayvan bakımlarında yaşanabilen ishal probleminin çözümünü bulmak da mümkündür. Royal İlaç Acıdoral 100 ml. güvercin ve kafes kuşlarında ishal (beyaz - sarı ve yeşil ishalde) destekleyici, kanatlı hayvan bakımında meydana gelecek birçok ishal şekline çözüm olur. Bir asit karışımı olan ürün, sindirim kanalında yer alan patojenlerin kontrol edilme sürecinde organik asit kullanılmasını sağlar. Bu sayede asitliği artırıp sindirim enzimlerini aktive eder. Aynı zamanda da normal bakteriyal florayı destekler. Böylece yaşadığınız bu gibi problemlerde hızlı ve kesin çözüm yoludur. Çoklu kullanım alanına sahip bu ürün ile siz de yaşadığınız problemlere kısa sürede çözüm bulabilirsiniz.

  • Hızlı ve kesin çözüm
  • Çoklu fayda alanı
  • Kolay kullanım

Takviye Royal İlaç Acıdoral 100 ml Destekleyici Özellikleri

Takviye Royal İlaç Acıdoral 100 Ml. Destekleyici Özellikleri

Royal İlaç Acidoral sayesinde ürünün faydasını gören kişiler, genel olarak olumlu geri dönüşlerde bulunur. Kısa sürede çözüm sunan ürün, pratik kullanımı ile ilgi odağıdır. Sindirime ve pek çok duruma katkı sağlayan Acidoral, aynı zamanda suluk sistemindeki kireç taşı temizliği konusunda da oldukça etkindir. Birden fazla kullanım alanı ve çözüm üretme imkanı tanıyan ürün, maksimum fayda ve verim sağlar. Kanatlı hayvan bakımında sıklıkla karşılaşılan ishal probleminin kısa sürede sonuç bulmasında oldukça faydalı bir üründür. Ürün; yem alımının azalması, ishal tedavileri ve sindirim kanalında meydana gelen anormal bakteriyal flora oluşumu gibi durumlarda gönül rahatlığıyla kullanılır. Sindirim problemlerinde anında çözüm üreten ürünün faydaları oldukça fazladır. Aynı zamanda kireç taşı temizliğinde de kullanımı mümkündür. Bu ürün ile siz de yaşadığınız benzer problemlere için kısa çözüm bulabilirsiniz.

Royal İlaç Acıdoral 100 ml Destekleyici Avantajları

Royal İlaç Acıdoral 100 Ml. Destekleyici Avantajları

Beğeni kazanan bu ürünün avantajları arasında birden çok konuda işlevi olması ve pratik kullanım şekli yer alır. Royal Acidoral, 0,5 litre oranında içme suyuna katılır. Ardından da 5 ila 6 gün süre boyunca kullanılır. Su sisteminin temizlenmesinde ise 0,25 ila 0,5 litre arasında içme suyu oranında katılıp kullanılması uygundur. Uygulama sonrasında alacağınız sonuç ise sizi oldukça memnun eder. Kullanım detayları belirtildiği gibi basit ve pratiktir. Bu sayede müşteri dostu bir yapısı bulunur. Yem alımının azalması, ishal durumları, antibiyotik tedavileri ve sindirim kanalında anormal bakteriyal flora oluşumu gibi durumlarda oldukça etkili olan bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Royal İlaç Acıdoral 100 ml. güvercin ve kafes kuşlarında ishal (beyaz - sarı ve yeşil ishalde) destekleyici yorumları ile aynı sorunu yaşayan kişilerin görüşlerine ulaşabilirsiniz.

Uygun Royal İlaç Acıdoral 100 ml Destekleyici Fiyatları

Uygun Royal İlaç Acıdoral 100 Ml. Destekleyici Fiyatları

Kanatlı hayvan bakımında zorlanılan ve sıklıkla karşılaşılan problemler için oldukça etkili bir ilaçtır. Aynı zamanda sulukların kireç taşı temizliğinde de son derece önemli bir rol oynar. Bu sayede kullanım alanı sıklaşır. Tercih sebepleri oldukça geniş olan ürün, her zaman yoğun ilgi görür. Royal İlaç Acıdoral 100 ml. güvercin ve kafes kuşlarında ishal (beyaz - sarı ve yeşil ishalde) destekleyici fiyatı da ürünün sunduğu avantajlar kapsamında şekil alır. Etkili bir çözüm ve pratik kullanımın bir arada olmasını isteyenler, ürünü sıklıkla tercih eder. Birçok hastalığın tedavisinde ve olumsuz durumda kullanım imkanı bulunur. Her biri için de oldukça etkili içeriğe sahiptir. Kanatlı hayvan bakımında kurtarıcınız olacak ürüne ulaşmanız son derece kolaydır. Eğer siz de benzer sorunları yaşayıp henüz çözüm bulamadıysanız, bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.