Psp Playstation Taşınabilir Oyun Konsolu 3004 Slim 4gb Playstation Portable Slim Lite PK1020

2.404 TL

Ürün Bilgileri

Psp Playstation Taşınabilir Oyun Konsolu 3004 Slim 4gb Playstation Portable Slim Lite PK1020

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POP KONSOL Satıcı Ünvanı: HASAN ŞENER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8050358211
    Bu ürün POP KONSOL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taşınabilir oyun konsolu çift çekirdekli 333 Mhz MIPS R40000 işlemcisi ile multiplayer özelliği sunar bireysel ve çoklu oyun deneyimi yaşatır.
  • Playstation Portable 3004 geliştirilmiş ve yeni oyun kontrolü sağlar. Bu özelliği ile her yer ve her zaman oyun oynama imkanı sunar.
  • Hafif ve kompakt Playstation Portable bu özelliğiyle taşınma kolaylığı sunar. Küçük boy olmasıyla çantaya kolayca sığar.
  • 16-bit stereo çift hoparlörlere sahip siyah oyun konsolu net ve güçlü ses verir. Ayrıca MPC ve AAC gibi büyük formatları destekler.
  • Sony Playstation Portable 3004 4 GB hazıfa kartı desteği sunar.
  • Playstation Portable Slim Lite uyumlu kablo ile TV’ye bağlanır. Video izleme ve müzik dinleme yanında takılan bir kamera ile fotoğraf çekebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Turuncu
Geri Bildirim Ver

Psp Playstation Taşınabilir Oyun Konsolu 3004 Slim 4gb Playstation Portable Slim Lite

PSP PlayStation Portable Slim 3004 4 GB, çift çekirdekli 333 MHz MIPS R4000 işlemcisi, 64 MB RAM ve 4 GB hafıza kartı ile donatılmıştır. Ayrıca, 4.3 inç LCD ekran, WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 2.0, USB 2.0 ve kulaklık girişi ile donatılmıştır. Oyunlar PSP formatında desteklenmektedir. Ayrıca, PSP Slim Lite bir UMD sürücüsünün yanı sıra, bir Memory Stick PRO Duo sürücüsü ve bir Memory Stick Micro sürücüsü ile de donatılmıştır.

 
  • Kompakt ve hafif tasarım
  • Yeni ve geliştirilmiş oyun kontrolleri
  • Sony UMD Video ve MP3 çalma desteği

PSP PlayStation Taşınabilir Oyun 3004 Konsolu Özellikleri

PSP PlayStation Taşınabilir Oyun 3004 Konsolu Özellikleri

PSP PlayStation Portable (PSP) 3004 Slim 4 GB, Sony tarafından üretilen bir taşınabilir oyun konsoludur. Bu konsol, çok sayıda oyun oynama imkanı sunmaktadır. PSP PlayStation taşınabilir oyun konsolu 3004 Slim 4 GB özellikleri arasında kamera ve görüntü oynatma gibi işlevler de bulunur. Dünyanın her yerinde oynanabilen çok oyunculu oyunlar oynayabilmek için tasarlanmıştır. PSP 3004 Slim 4 GB'yi kullanarak çevrim içi veya kablosuz çok oyunculu oyunlar, açık dünya maceraları, strateji veya simülasyon oyunları oynayabilirsiniz. Ayrıca, PSP 3004 Slim 4 GB kullanıcıları, birden fazla PSP'yi bir araya getirerek eş zamanlı oynama imkanı da bulabilir. Bunun yanı sıra müzik, fotoğraf ve video izlemek veya yüklemek için PlayStation Store'dan indirilebilen çeşitli uygulamaları kullanabilir. PSP, çoklu oyunculu oyunlarda arkadaşlarınızla ve diğer oyuncularla etkileşime girmek için kullanılabilecek, çeşitli müzikler ve video dosyalarını dinlemek ve izlemek için kullanılabilecek ve çok daha fazlasını yapabilecek bir cihazdır. Ayrıca, PSP'yi cep telefonu gibi kullanarak arama ve mesajlaşma gibi özellikleri de kullanabilirsiniz.

 

PSP PlayStation Taşınabilir Oyun 3004 Slim Konsolu Kullanımı

PSP PlayStation Taşınabilir Oyun 3004 Konsolu Özellikleri

Taşınabilir oyun konsolunun kullanımı oldukça kolaydır. Konsolu elinize alıp konsol açma tuşuna basmanız yeterlidir. Ardından, konsola küçük bir anahtar sürücüsü (veya hafıza kartı) takmanız veya bu konsolu kablosu ile bilgisayarınıza bağlamanız gerekir. Bir kez bunu yaptıktan sonra, oyunları, yazılımları ve diğer uygulamaları çalıştırmaya başlayabilirsiniz. Taşınabilir özelliğe sahip konsol, düşük boyutlu ve hafif olmasıyla övgü toplayan pek çok niteliğe sahiptir. Her yerde oyun oynamak veya filmleri izlemek için kullanıcılara çok sayıda seçenek sunmaktadır. Aynı zamanda, 4 GB hafızası sayesinde, çeşitli oyun ve dijital medya dosyalarını kolayca saklayabilirsiniz. Tüm PSP oyunlarını ve uygulamaları oynayabilecek kadar güçlüdür. Ayrıca, Wi-Fi bağlantısı sayesinde, oyuncular online olarak oyun oynayabilecek ve diğer PSP kullanıcılarıyla iletişim kurabilecektir. Kullanmaya başlamadan önce konsolu bir güç kaynağına bağlamanız gerekir. Ardından, konsola bir UMD (Universal Media Disc) veya PSP Oyunu kartını yerleştirip onu takın. Uygun bir kontrol cihazını konsola bağlayın. Konsolu açmak için güç düğmesine basın. Konsolun ana ekranına ulaştığınızda, oyunları, müzikleri, filmleri ve diğer uygulamaları çalıştırmak için menüleri kullanabilirsiniz.

 

Psp Playstation Taşınabilir Oyun Konsolu Fiyatı

Psp Playstation Taşınabilir Oyun Konsolu Fiyatı

Konsolun güçlü özellikleri sayesinde, oyuncular kesintisiz oyun deneyiminden faydalanabilir. Sistem ayrıca küçük bir boyutta ve kolay taşınabilir olmasıyla da oldukça kullanışlıdır. Hafif ve kompakt bir tasarıma sahiptir. Bu, konsolu taşımak ve kullanmak için daha konforlu bir deneyim sunar. Oyunların, müziklerin ve video kayıtlarının daha net bir şekilde duyulmasını sağlamak için konsol, 16-bit stereo çift hoparlörler ile donatılmıştır. MP3 ve AAC gibi çoklu medya formatlarını destekler. Oyuncular, sevdiği müzikleri ve videoları bu konsola kolayca aktarabilir. Mevcut PSP ve PS3 oyunlarının çoğunu destekler. Oyuncular, PSP konsolları arasında oyunlar oynamak veya PS3 konsoluyla tamamen uyumlu olarak bağlanmak için bu konsolu kullanabilir. PSP PlayStation taşınabilir oyun konsolu 3004 Slim 4 GB yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek kullanıcıların fikirlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca PSP PlayStation taşınabilir oyun konsolu 3004 Slim 4 GB fiyat bilgisini de Trendyol aracılığı ile öğrenebilir ve ürünü satın alabilirsiniz.