Pro Plan Proplan Puppy Kuzu Etli Orta Boy Irk Yavru Köpek Maması 12 Kg

3.106,95 TL
(258,91 TL / kg)
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Pro Plan Proplan Puppy Kuzu Etli Orta Boy Irk Yavru Köpek Maması 12 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pet Cenneti Satıcı Ünvanı: ÇİZGİ E-TİCARET VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0258212568600001 Vergi Kimlik Numarası: 2582125686
    Bu ürün Pet Cenneti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas sindirim sistemine sahip 2 - 12 ay arası yavru köpeklerin beslenmesine uygun olarak geliştirilmiş, kuzu ve pirinç içeriği ile protein ve karbonhidrat bakımından zengin, yüksek lezzet ve sindirilebilirliğe sahip, yavru köpek mamasıdır. Yavru köpeklerin koruyucu sistemlerinin gelişimini desteklemek ve tüm besinsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak formüle edilmiştir.Anne sütünde de bulunan beyin ve görme fonsiyonlarının gelişimine katkıda bulunan DHA ( Docosahexaenoic Asit) maddesi içerir. Sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasına yardımcı olur.Gerçek kuzu etinden sağlanan % 30'luk yüksek protein içeriği, zenginleştirilmiş optimal protein - kalori oranı ile güçlü ve sağlıklı kas yapısını destekler. Yüksek enerji ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olur.Sağlıklı bir eklem yapısının oluşmasında yardımcı olur. İçeriğinde bulunan kolostrum'dan gelen doğal antikorlar sayesinde yavru köpeklerin bağışıklık sisteminin gelişimine mükemmel destek sağlar.ProPlan Dog Puppy Digestion Lamb & Rice Formula yeni zenginleştirilmiş Optistart formülü ile yavru köpeklerin sütten kesilme döneminden sonra korunma dönemlerini uzatmaktadır. Yeni Optistart formülü kolostrumdan gelen doğal antikorlar ve besleyiciler yönünden zengin içeriği ile yavru köpeklerin zorlu büyüme dönemlerinde bağışıklık sistemlerini % 50 oranında güçlendirdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.Anne sütünden kesilmelerinden sonra, yavru köpeklerin bağışıklık sistemlerinde meydana gelen açığı kolostrum sayesinde kapatarak annelerin sağladığı koruma ve bağışıklık sistemini sağlamakta ve % 50 oranında güçlenmesine katkıda bulunmaktadır.Doğal kolostrumdan gelen antikorlar ve biyolojik aktif moleküller, sindirim sisteminde iyi ve kötü bakteriler arasında dengeyi sağlamakta ve bu sayede diare (ishal) gibi sindirim sistemi rahatsızlıklarını önlemekte ve optimal besin emiliminin gerçekleşmesine yardımcı olmaktadır. Mamanın İçeriği
  • Kuzu eti (% 16,00), buğday, mısır, gluten, kurutulmuş kanatlı proteini, pirinç (% 5,00), hayvansal yağ, soya unu, kurutulmuş hindiba kökü (% 1 prebiyotik kaynağı olarak), sakatat, kurutulmuş pancar küspesi, mineraller, kurutulmuş yumurta, balık yağı, kurutulmuş kolostrum (% 0,1)

Ürün Özellikleri

  • Aroma
    Kuzu
  • Ağırlık
    10 - 15 kg
Geri Bildirim Ver