Prima Islak Havlu Aqua Pure 9 Lu Fırsat Paketi (432 YAPRAK)

671 TL
(1,55 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
50 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
679,90 TL
2.000 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
684,99 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
717,17 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749 TL721,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Islak Havlu Aqua Pure 9 Lu Fırsat Paketi (432 YAPRAK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUNAexpress16 Satıcı Ünvanı: İSMAİL DUMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3140004055
    Bu ürün TUNAexpress16 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prima Islak Havlu Aqua Pure 9 lu Fırsat Paketi (432 Yaprak)

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenidoğan
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçi Mendil Adedi 349
  • Paket İçeriği 9'lu
Geri Bildirim Ver

Prima Islak Havlu Aqua Pure 9'lu Fırsat Paketi 432 Yaprak

Bebeklerin günlük olarak el ve vücut temizliğinde kullanılan ıslak mendil, ebeveynler için hayat kurtarıcıdır. Hijyen açısından kolaylık sağlayan Prima ıslak havlu Aqua Pure 9'lu paketi çocuğunuzun hassas ve narin cildi için rahatlıkla kullanılabilir. Yanlış mendil seçimi bebeğiniz üzerinde cilt döküntülerine, kızarıklığa ve tahrişe yol açabilir. Bu sebeple yumuşak teni için özel olarak üretilip geliştirilen 8001841247144 numaralı Aqua Pure ürününü tercih edebilirsiniz. Herhangi bir alerjik reaksiyon ya da olumsuzluk yaşatmayan yapısı ile oldukça kullanışlıdır. Islak mendilin %99 miktarı su kullanılarak üretilir. Dolayısıyla alkol ya da parfüm içermeyen yapısı ile doğal bir şekilde karşınıza çıkar. Bebeğinizin hassas cildinin ilk günkü gibi saf ve temiz kalmasını sağlar.

  • Hijyenik
  • Doğal bileşenler
  • Yumuşak doku

Yumuşacık Yapısı ile Prima Islak Havlu Aqua Pure

Yumuşacık Yapısı ile Prima Islak Havlu Aqua Pure

Aqua Pure, kimyasal içermeyen yapısı sayesinde bebeğinizin sağlığına zarar veren hiçbir etken madde içermez. Saf su kullanılan bu ıslak mendilin %1 değerinde bulunan kısım cildin pH değerini korumaya yöneliktir. Bu sayede tahrişi engellemeye yardımcı olur. Nazik bir şekilde temizleyen yapısı ile birçok kişi tarafından sevilerek kullanılır. Prima ıslak havlu Aqua Pure 9'lu fırsat paketi 432 yaprak içeren bu ürün beklentinizin üzerinde bir performans göstererek sizi şaşırtabilir. Aynı zamanda yumuşak dokusu ile bebeğinizi sevindirip mutlu eder. Organik pamuk kullanılarak dokunulan bü ürün cilt temizliğine pürüzsüz ve doğal bir his verir. Bu sayede bebeğinizi rahatlatır. Prima ıslak havlu Aqua Pure 9'lu 432 yaprak fırsat paketi tahrişe sebebiyet vermeyen yapısı ile çocuğunuzun vücudunun huzurlu olmasına yardımcı olur. Dolayısıyla gönül rahatlığıyla bu ürünü kullanabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Prima Islak Havlu Aqua Pure 9’lu

Avantajlı Fiyatlarıyla Prima Islak Havlu Aqua Pure 9’lu

Kızarıklıklara sebebiyet vermeyen Prima ıslak havlu mendil Aqua Pure 9'lu 432 yaprak fırsat paketi alkolsüz yapısı ile bebeğinizin cildine uyum sağladığı için rahatlıkla kullanılabilir. Güvenilir olan bu ürün pişik ve alerjik reaksiyon gibi sorunların önüne geçilmesine yardımcı olur. Genel olarak bebeklerin ciltleri oldukça hassastır. Bu nedenle kullanacağınız ürün sağlık açısından güvenilir olmalıdır. Dolayısıyla günlük cilt temizliği için ihtiyaç duyulan kaliteyi size veren Aqua Pure oldukça güvenilirdir. Çocuğunuzun narin tenine ve ellerine rahatlıkla kullanılabilir. Bebeğinize hijyenik ve son derece sağlıklı bir temizlik imkanı sunar. Prima ıslak havlu Aqua Pure 9'lu fırsat paketi 432 yaprak fiyatları da her kesime hitap eder. Ürünün kalitesi ve kullanışlı yapısı göz önüne alınarak oluşturulur. Bu sayede bebeğiniz için uygun olduğunu düşündüğünüz bu ıslak mendili siz de tercih edebilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Prima Islak Havlu Aqua Pure 9’lu Yorumları

Müşteri Deneyimi ile Prima Islak Havlu Aqua Pure 9’lu Yorumları

Bebeklerin cilt yapısına uygun olan Prima ıslak havlu Aqua Pure 9'lu fırsat paketi 432 yaprak kullananlar düşüncelerini ve memnuniyetlerini yorum bölümüne yazarlar. Bu sayede birçok kişinin bilgi almasına yardım ederler. Ürün bebeğiniz üzerinde narin, etkili ve yumuşak bir bakım sağlayarak huzurlu olmasına katkı sağlar. Bu sayede uyku anında zorlanmadan rahat bir şekilde geceyi geçirebilir. Islak havlunun eşsiz ve kalın yapısı ile cilt üzerinde kirlenen bölge temizlenirken bastırma ihtiyacı duymadan hijyen imkanı sunar. Ayrıca Prima ıslak havlu Aqua Pure 9'lu fırsat paketi 432 yaprak yorumları kısmında bulunan yazıları okuyarak ürün ile ilgili kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bebeğiniz için sunulan eşsiz özelliklere sahip olan bu mendil güvenli temizlik sağlar. Bu sebeple pişik oluşumuna engel olan bu ürünü Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.