Pe-Ma 25 Dilde Tercüme Yapan Dil Çevirici Bluetooth Kulaklık 978855488878

1.520 TL

Ürün Bilgileri

Pe-Ma 25 Dilde Tercüme Yapan Dil Çevirici Bluetooth Kulaklık 978855488878

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ayberktech Satıcı Ünvanı: ÖZCAN ŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8030380867
    Bu ürün Ayberktech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak içi Bluetooth kulaklık, iOS yazılım sistemi için 25 farklı dili ve Android sistemi için 22 dile kadar çeviri desteğini kompakt tasarımı ve kablosuz özgürlüğü ile sunar. Tercüme yapan Bluetooth kulaklığı kullanarak, istediğiniz dili konuşabilir ve ardından tercih ettiğiniz bir ülkenin diline anında çeviri yapabilirsiniz.
  • Siyah Bluetooth kulaklık, şıklığın ve sadeliği ile her türlü giyim tarzı ile uyumlu olan siyah bir renge sahiptir. Bu kulaklık, güçlü baslar ve kristal netliğinde tizlerle sesi zenginleştirir.
  • Dil çevirici kulaklık, farklı diller arasındaki iletişimi kolaylaştırır ve iki kişi arasındaki konuşmayı anında çevirerek iletişim bariyerini ortadan kaldırır. Seyahatlerde veya yabancı dil konuşulan ortamlarda oldukça kullanışlıdır.
  • Paleon Bluetooth kulaklık, Bluetooth 4.1 sürümü, istikrarlı ve hızlı ses iletimi sunar. 10 metreye kadar gerçek kablosuz bağlantı sağlar ve Bluetooth cihazlarınıza saniyeler içinde kolayca bağlanabilirsiniz.
  • Suya dayanıklı Bluetooth kulaklık, spor yaparken veya suyla temasın sık olduğu ortamlarda kullanım için olan dayanıklı tasarımı, suya ve tere karşı direnç gösterir. 8 mm hareketli bobin hoparlörü yüksek kaliteli bir Hi-Fi ses efekti sunarak, bas sesleri dolgunlaştırır ve sesi pürüzsüz bir şekilde aktarır.
  • Yabancı dil çevirici kulaklık, dahili 90 mAh şarj edilebilir lityum pili ile uzun süreli kullanılır. 8 saatlik çalışma süresini destekleyerek, küresel dilleri konuşmanız ve anlamanızda faydalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi
    İthalatçı Garantili
  • Renk
    Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC)
    Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık
    Var
  • Mikrofon
    Var
  • Dokunmatik Kontrol
    Yok
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
  • Çift Telefon Desteği
    Yok
Geri Bildirim Ver

Pe-Ma 978855488878 25 Dilde Tercüme Yapan Dil Çevirici Bluetooth Kulaklık

Kulaklıklar, görüşme yapma ve müzik dinlemenin yanında farklı amaçlarla da kullanılır. Herkesle rahatlıkla iletişim kurabilmek amacıyla çeviri yapabilen cihazlar öne çıkar. Bu ihtiyaç dikkate alınarak üretilen Pe-Ma dil çevirici bluetooth kulaklık siyah, avantajlarıyla kullanıcıların ilgisini çeker. Giyilebilir teknolojik aksesuarlar arasında sayılan ürün, tercüme imkânı sunar. Yurt dışına iş veya özel amaçlarla gidecek olan kişilerin hayatlarını kolaylaştıran bir cihazdır. Bu ürün, 25 farklı lisanda çeviri yapabilme kabiliyetine sahiptir. Yakaladığı sözleri seçilen lisana anlık olarak ve net bir şekilde tercüme eder. Böylece aynı dili konuşmadığınız kişilerle iletişim kurmanızı kolaylaştırır. Söz konusu cihaza farklı elektronik aletlerle bağlanmak mümkündür. Pe-Ma dil çevirici bluetooth siyah kulaklık, her yaştan bireyin kullanabileceği fonksiyonel bir üründür.

  • Uyumlu olduğu cihazlar: iPhone, iPad, Samsung
  • Bluetooth: Var
  • Sesli Çeviri: Var

Pe-Ma Dil Çevirici Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

Pe-Ma Dil Çevirici Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

Pe-Ma dil çevirici bluetooth siyah kulaklık, 10 metreye kadar çekim gücüne sahiptir. Bu alan içerisinde seri bir şekilde iletim sağlar. Ürün, 8 mm hareketli bobin hoparlör sayesinde Hi-fi ses kalitesi sunar. Bu kategoride kaydedilen sesler, gerçeğe en yakın özelliklere sahiptir. Ürün, TWS gerçek kablosuz kulak içi tasarımıyla sağ ve sol olarak iki taraflı destek sağlar. Bluetooth sürümü 4.1 olan cihaz, cep telefonundan tablete kadar farklı elektronik cihazlarla kolaylıkla entegre olur. Kablosuz ürün, kulak içine tam olarak oturur ve konforlu kullanım olanağı sunar. Spor yaparken, seyahat ederken veya açık hava etkinlerine katılırken oldukça avantajlıdır. Cihazı 60 dakikada tam şarj edebilir ve sonrasında yaklaşık olarak 5-8 saat arasında kullanabilirsiniz. Ürünün kullanım süresi, ses hacmine bağlı olarak değişebilir.

Pe-Ma 25 Dilde Tercüme Yapan Bluetooth Kulaklık Kaliteli midir?

Pe-Ma 25 Dilde Tercüme Yapan Bluetooth Kulaklık Kaliteli midir?

Pe-Ma 25 dilde tercüme yapan kulaklık, sağlam ve kaliteli malzemeden üretilir. Cihaz, kulak kancası ile konforlu şekilde kullanılabilir. Kancalı tasarım, uzun süreli bağlantılarda verimli ve kullanışlı bir özelliktir. Ayrıca ürünün şık görünmesine de yardımcı olur. Cihaz, ekstra bir kurulum gerektirmeden çalıştırılabilir. Bu ürünü ergonomik yapısı sayesinde gittiğiniz her yere yanınızda taşıyabilirsiniz. Pe-Ma dil çevirici bluetooth siyah kulaklık, pratik kullanımı ve özellikleriyle keyifli bir deneyim vadeder. Farklı dillerde iletişim kurmayı kolaylaştıran bu ürün, sosyal becerilerinizin gelişmesine ve yeni bir lisan öğrenmenize destek olur. Söz konusu cihaz, sesleri dengeleyerek kaliteli ve sorunsuz dinleme deneyimi sağlar. Sesli çeviri yapan bu üründen konuştuğunuz yabancı dildeki telaffuzlar konusunda da yardım alabilirsiniz. Böylece kulaklık, tercümesini yaptığı dili tam anlamıyla kavramanız için de yön gösterici olur.

Pe-Ma Dil Çevirici Bluetooth Kulaklık Kimler İçindir?

Pe-Ma Dil Çevirici Bluetooth Kulaklık Kimler İçindir?

Pe-Ma dil çevirici bluetooth siyah kulaklık, farklı yaş gruplarına hitap eden bir üründür. Yurt dışıyla bağlantılı olarak iş yapan insanların müşterileriyle iletişim kurmasını son derece kolaylaştırır. Turistik amaçlı gezilerde farklı ülkeleri ziyaret eden kişilerin kullanabileceği avantajlı bir cihazdır. Bunun yanında çevirici kulaklık, yabancı dil öğrenmeye hevesli olanlar için de idealdir. İlköğretim çağındaki çocuklardan üniversiteye kadar birçok öğrencinin rahatlıkla tercih edebileceği özelliklere sahiptir. Pe-Ma dil çevirici bluetooth siyah kulaklık, Japoncadan Tay diline kadar 25 farklı lisanda tercüme olanağı sağlar. Bunun yanında iOS ve Android elektronik aletlere bağlanarak kullanılabilen bir cihazdır. Ürün; batarya gücü, teknik özellikleri ve tasarımıyla kullanıcıları memnun eder. Pe-Ma dil çevirici bluetooth kulaklık siyah yorumlarını inceleyerek bu kullanışlı cihazla ilgili gerçek deneyimlerden haberdar olabilirsiniz. Siz de yeni bir lisan öğrenmek ve etkili iletişim kurabilmek için bu ürünü Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.