Paugge Dp 1.2 Vesa Sertifikalı Displayport Kablo 4k@60hz, 2k@165hz, 1080p@240hz, 1080p@165hz, 1080p Uyumlu

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paugge Dp 1.2 Vesa Sertifikalı Displayport Kablo 4k@60hz, 2k@165hz, 1080p@240hz, 1080p@165hz, 1080p Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kadan Enerji Satıcı Ünvanı: ABDURRAHMAN KADAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kilis Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4860498746
    Bu ürün Kadan Enerji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DP 1.2 VESA displayport certified - Tested and verified through vesa cable certification program which verifies that this cable meets all 1.2 displayport specifications.
  • DP 1.2 bandwidth to enable resolutions up to 4K 3840×2160@60hz
  • 21.60 gbps bandwith hbr2 (displayport high bit rate 2)
  • 4k 60hz, 2k 165hz, 2k 144hz, full hd 240hz, full hd 165hz, full hd 144hz refresh rate support
  • Freesync support / g-Sync support
  • 1.8 Meter

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

Paugge Displayport Vesa Sertifikalı 1.2 Kablo Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bilgisayar sistemlerine uygun bir arayüz birimi bulmak oldukça zor ve önemli bir unsurdur. Paugge VESA sertifikalı displayport 1.2 kablo ([email protected] - [email protected] - [email protected]) ENTDP1218 herkesin kullanabileceğe bir yapıya sahip olarak bilgisayarların tümüne uyum sağlar. Yüksek çözünürlük imkanı tanıyarak aktarım sağladığınız dosyaların hızlı bir şekilde açılabilmesine de yardım eder. Dijital bağlantı sağlayan bu arabirim tek kablo üzerinden birden fazla monitörle uyum sağlayarak çok fonksiyonlu bir yapı içerir. 4K teknolojisi sayesinde monitörlere hızlıca bağlanarak yüksek çözünürlük sunar. Bu sayede medyaları da hızlı ileterek kaliteli bir görünüm elde edebilirsiniz. Sertifikalı olması sebebiyle müşterilere tam güven sağlayarak yüksek oranda tercih edilen bu arabirim kablosuna siz de kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

  • Yüksek çözünürlük
  • 4K teknoloji
  • Hızlı bağlantı

Yüksek Çözünürlük Sunan Paugge VESA Displayport Kablo

Yüksek Çözünürlük Sunan Paugge VESA Displayport Kablo

Bilgisayarlara uyumlu bir arabirim kablosu bulabilmek yüksek çözünürlük açısından oldukça önemli bir faktördür. Tüm bilgisayar sistemlerine uyum sağlayan Paugge VESA sertifikalı displayport 1.2 kablo sayesinde yüksek çözünürlük elde edebilirsiniz. Bu sayede görüntü kalitesini görerek memnun kalabilirsiniz. Ayrıca bağlantı ayarlarınızı hızlı bir şekilde yaparak işlerinizi seri şekilde bitirebilirsiniz. Yayınlarınızı yüksek performansla izleyerek oldukça net bir görünüm elde edebileceğiniz ürünle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilmek için Paugge VESA sertifikalı displayport 1.2 kablo yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu yorumlar doğrultusunda ürünü sizden önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanarak yeterli bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer yüksek çözünürlük sunan bir kabloya sahip olmak istiyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz. Bununla birlikte hem kullanışlı hem de pratik olarak satışa sunulan ve her bilgisayar sistemine uyum sağlayan bir arabirime sahip olabilirsiniz.

4K Teknoloji ile Üretilen VESA Sertifikalı Displayport Kablo

4K Teknoloji ile Üretilen VESA Sertifikalı Displayport Kablo

Bütün bilgisayar sistemlerine uyum sağlayan USB girişli kablolar çözünürlük açısından oldukça önemli bir yer teşkil eder. VESA sertifikalı displayport kablo 4K teknoloji ile üretilerek çözünürlük kalitesi oldukça yüksektir. Bu teknoloji sayesinde aktardığınız belgeleri net bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca yayınlarınızı yüksek bir kalitede izleyerek geniş bir kullanım alanı sağlayabilirsiniz. Ürün, kullanımı oldukça pratik ve kolay olan bir kablodur. Bilgisayarınızın USB girişine uygun bir şekilde takarak dosya aktarım işinizi kolayca halledebilirsiniz. Paugge VESA sertifikalı displayport 1.2 kablo kullananlar kolay giriş özelliği sayesinde oldukça memnun müşteri kitlesinden oluşur. Ayrıca sağladığı pratiklik dolayısıyla da yaygın olarak tercih edildiği gibi kullanımı sayesinde de günlük hayatta yapacağınız işleri kolaylaştırır. Siz de 4K teknolojiye sahip olan bu kabloyu satın alarak net görüntüler elde edebilirsiniz.

Hızlı Bağlantı Sunan Paugge VESA Displayport Kablo Fiyatları

Hızlı Bağlantı Sunan Paugge VESA Displayport Kablo Fiyatları

Günlük hayatta bilgisayara aktarılan dosyaların hızlı bir şekilde iletilmesi işlerinizi kolay ve pratik olarak halledebilmenize yardım eder. Displayport arabirim kabloları ile hızlı bağlantılar elde ederek pratik bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Bu sayede aktarım işlerinizi güvenli hale getirebilirsiniz. Aktarırken belgelerinize zarar vermeden hızlıca açan bu kabloyu gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Hem güvenli hem de sağlıklı bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Hızlı aktarım kadar bu kabloların fiyatlandırma kategorisi de bütçenize uyum açısından oldukça önemli bir faktördür. Paugge VESA sertifikalı displayport 1.2 kablo fiyatları uygun ve avantajlı bir şekilde Trendyol üzerinden satışa sunulur. Bu fiyatlardan yararlanabilmek için ürünü inceleyerek hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Bu sayede seri bir bağlantı imkanı edinerek kaliteli ve kullanışlı bir ürün elde edebilirsiniz.