Monin Şekersiz Vanilya Şurubu Sugar Free Vanılya Syrup 700 ml

3.000 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Monin Şekersiz Vanilya Şurubu Sugar Free Vanılya Syrup 700 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ElvinRüya Ticaret Satıcı Ünvanı: İBRAHİM AYDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1090681653
    Bu ürün ElvinRüya Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Monin Şekersiz Vanilya Şurubu'nun Özellikleri Monin vanilya şurubu kalorisiz tatlandırıcı olan sukraloz kullanılarak üretilmiştir. Direkt olarak şekerden elde edilen sukraloz tatlı hissiyatını vermesine rağmen diğer tatlandırıcılar gibi ağızda metalimsi tat bırakmaz. Yüksek konsantrasyon: 1'e 8 oranında seyreltme imkanı sunar. Otantik bir tada ve doğal bir lezzete sahiptir. Açıldıktan sonra 3 ay içerisinde tüketilmesi önerilir. Dayanıklılığı üretiminden sonra minimum 36 aydır. Monin Şekersiz Vanilya Şurubu İçindekiler Su, kabartma maddesi: polydextrose, doğal aromalar, kalınlaştırıcı:selüloz sakızı, tatlandırıcılar: sukraloz, asesülfam K, tartaric asit(L(+)-), koruyucular: Potasyum sorbat, sodyum benzoate, doğal vanilya aroması. Monin Şekersiz Vanilya Şurubunun Kullanım Alanları Güvenilirliği kanıtlanmış olan Monin Şekersiz Vanilya (700 ml) şurubu çocuklar, hamileler ve diyabetiklerin kullanımına uygundur
  • kahve, latte, cappuccino, americano ve tatlı içecek çeşitlerinde tercih edilebilir. Özellikle portakal, ananas, muz gibi meyve suları ya da buzlu çay çeşitleriyle mutlaka deneyin! Latte Sıcak Çikolata Cold Brew Sour Martini Daiquiri vb. Birçok karışımda kullanabileceğiniz eşsiz bir lezzet… Kuzeykahve.com'dan Alacağınız Vanilya Şurubu Nasıl Teslim Edilecek? Kuzeykahve.com’dan haftaiçi saat 14:00’a kadar oluşturduğunuz siparişler aynı gün kargoya verilir. Önce özel hava kanallı ambalajlar içine yerleştirilip daha sonra kendi ölçülerine göre tasarlanmış özel kolilerle paketlenir ve gönderimi sağlanır.
Geri Bildirim Ver