Çok Satanlar

Haftanın Favorileri

Yeni Sezon Pantolon

Kaçırılmayacak Ürünler

Daha fazla ürün

Boris Becker

Boris Becker, birbirinden kaliteli ve şık erkek giyim ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunan bir mağaza. Boris Becker; ayakkabı, gömlek, tişört, sweatshirt ve ceket kategorilerindeki ürünleriyle şıklığından söz ettirmeyi seven erkeklere hitap ediyor. Boris Becker, erkek giyimdeki çeşitliliği ve moda dünyasında dikkatleri çeken stiliyle bir öncü oldu. Trendyol mağazasında da her zevke hitap eden ürünlere ev sahipliği yapıyor. Dört mevsim şık kombinlere imza atmak isteyen erkeklere özel gömlek çeşitleri, öz güvenli duruşunu ceketleriyle tamamlamayı seçenlere özel deri, süet ve keten ceket seçenekleri ve casual görünümlere kapı aralayan tişörtleriyle Boris Becker giyim, kalite ve avantajlı fiyatlarıyla göz dolduruyor.

Siz de Trendyol mağazasını ziyaret ederek Boris Becker'in erkek triko, erkek ceket, jogger ve pantolon modellerine göz atabilirsiniz. Zengin ürün seçenekleriyle her kombinle uyumlu parçaları bir arada bulabileceğiniz Boris Becker'in indirimlerinden haberdar olmak için mağazayı Trendyol üzerinden takip edebilirsiniz. Diğer kullanıcıların Boris Becker yorumlarını okuyarak beğendiğiniz ürünler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Dilerseniz siparişleriniz ile ilgili sorularınızı Trendyol'un Boris Becker iletişim seçeneğini kullanarak satıcıya iletebilirsiniz.

Dış Giyimde Boris Becker Ürünleriyle Tüm Dikkatler Üzerinizde!

Dış Giyimde Boris Becker Ürünleriyle Tüm Dikkatler Üzerinizde!

Boris Becker, dış giyim ürünü çeşitleriyle her sezona damga vurmak isteyen erkekler ile buluşuyor. Mağazada yer alan ceket modelleri, farklı kumaş ve model seçenekleriyle her ortama uygun kombinler oluşturmanıza yardımcı oluyor. Boris Becker blazer ceket modelleri ile ofis ortamınıza uygun takımlar oluşturabilirsiniz. Örme ve keten gibi farklı duruşlarıyla öne çıkan blazer ceketleri, ister yazın ister kışın tercih edeceğiniz kumaşlarıyla Trendyol mağazasında inceleyebilirsiniz. Boris Becker deri ceket modelleri, konforlu ve göz alıcı stilinizi öne çıkarıyor. Boris Becker süet ceketler, kahverenginin en beğeneceğiniz tonlarıyla sonbahar aylarınızda vazgeçilmez parçalarınızdan olmaya geliyor. Taba, camel ve çeşitli renklerde çıt çıt detaylı süet ceketlerde Boris Becker fırsatları Trendyol mağazasında kullanıcıları bekliyor.

Boris Becker, bomber ceket kategorisinde yer alan modeller ile günlük tarzında sportif dokunuşları tercih edenlere özel seçenekler sunuyor. Yağmurluklar, kabanlar ve safari tarzı ceketler ile serin havalarda da Boris Becker tarzıyla göz doldurabileceğiniz daha pek çok dış giyim ürünü Trendyol mağazasında yerini alıyor. Sade ve tek renk modellerin yanı sıra Boris Becker degrade ceketleri de Trendyol'da inceleyebilirsiniz.

Erkek Modasında Göz Alıcı Ürünler Trendyol Boris Becker Mağazasında!

Erkek Modasında Göz Alıcı Ürünler Trendyol Boris Becker Mağazasında!

Boris Becker'in erkek modasına yön veren ürünlerini Trendyol mağazasında bulabilirsiniz. Triko ürünlerine yelpazesinde geniş yer veren Boris Becker polo yaka tişört modelleri, zengin renk seçenekleriyle her zevke hitap ediyor. Yumuşak dokularıyla keyifli bir kullanım vadeden Boris Becker keten tişörtler, sıcak yaz günlerinde tarzınızı tamamlıyor. Bisiklet ve V yaka modelleriyle pek çok bedene uyumlu Boris Becker baskılı tişört ve fermuarlı tişörtler hareketli parçaları denemeyi sevenlere özel seçenekler sunuyor. Markanın gömlek modellerinde her mevsim ve ortama uyumlu kumaşlarıyla öne çıkan Boris Becker; süet gömlek, keten gömlek ve kot gömlek çeşitlerini Trendyol mağazasında bulabilirsiniz. Hakim yaka ve gömlek yaka gibi yaka modellerine eşlik eden slim fit ya da normal kesim gömlekler ile hem iş ortamınızda hem günlük yaşamınızda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Trendyol Boris Becker mağazasında kapüşonlu ve bisiklet yaka sweatshirtler, sade tasarımlarıyla günlük kullanımda kurtarıcınız olmaya geliyor. Boris Becker jogger tarz pantolonlarda farklı renk seçeneklerinin yanı sıra örme, kazayağı desenli ve çizgili detaylara sahip modeller ile görünümünüzü konforlu bir şıklıkla tamamlıyor. Boris Becker erkek kısa pantolon ve şort modelleri, kot ve keten kumaş seçenekleriyle mağazanın koleksiyonunda yerini alıyor. Siz de erkek giyimde daha çok model ve kaliteli seçenekler için Trendyol'a giriş yaparak ürünleri detaylı olarak inceleyebilir, mağazada yer alan Boris Becker kampanyalarından yararlanabilirsiniz.