2
Psikoloji Kitabı kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Lena Yayınları Kurban Tuzağından Kurtulmak

180 TL

Ürün Bilgileri

Lena Yayınları Kurban Tuzağından Kurtulmak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lena Psikoloji Satıcı Ünvanı: LENA PSİKOLOJİ VE YAYINCILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608118847400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081188474
    Bu ürün Lena Psikoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kişisel gücünüzü geri almak.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Diane Zimberoff
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Lena Yayınları Kurban Tuzağından Kurtulmak - Diane Zimberoff

Kitap okumak, kişisel ve kültürel gelişim için oldukça önemlidir. Kitap okudukça hayata olan bakış açınız değişir ve eskiye nazaran olgun bir şekilde düşünebilirsiniz. Olgunluk düzeyiniz arttıkça hayatta aldığınız kararlar, mantıklı ve dengeli sonuçlar doğurur. Özellikle kişisel gelişim kitapları, hayata olan bakış açınızı derinden etkileyebilir ve değiştirebilir. Lena yayınları Kurban Tuzağından Kurtulmak kitabı üzerinizde olumlu etki bırakacak bir kişisel gelişim kitabıdır. Bu sayede arkadaş ve gönül ilişkileriniz, son derece olumlu bir iletişim içerisinde devam eder. Büyük boy olarak tasarlanan bu kitabı, rahat bir şekilde okuyabilirsiniz. Kaliteli kapağı sayesinde kütüphanenize şıklık katar. Kişisel gücü toplama üzerine yazılan bu kitabı istediğiniz her zaman rahat bir şekilde okuyabilirsiniz.

  • Türkçe basım diline sahip kitap
  • Diane Zimberoff eseri
  • Güncel 6. baskı

Lena Yayınları Diane Zimberoff Kitabı İçeriği

Lena Yayınları Diane Zimberoff Kitabı İçeriği

Bir psikoloji kitabı olan Kurban Tuzağından Kurtulmak adlı eserin konusu, kişisel gücünüzü geri almak üzerine kurulur. Bu ana tema, kişinin psikolojik olarak rahat hissetmesine ve hayatını özgürce kurgulayabilmesine dayanır. Kendi hayatıyla ilgili kararları kendi veren insan mutluluğa daha yakındır felsefesine dayanan bu kitap, psikolojik anlamda sizi son derece rahatlatabilir. Bu kitap, klinik hipnoterapi uzmanı, lisanslı aile, çift terapisi ve aynı zamanda yazar olan Diane Zimberoff tarafından kaleme alınır. Uzun yıllar boyu iş tecrübesi olan Diane Zimberoff, terapistlik deneyimlerinden ilham alarak ve deneyimlerine dayanarak bu kitabı yazar. Okuyucunun içine düştüğü kurban üçgeni örüntüsü anlatılan bu kitap dahilinde, okuyanlar kendinden bir parça bulabilir. Yazar, terapist olarak çalıştığı yılları da göz önüne alarak ve kendi danışanlarından da atıflarda bulunarak bu kitabı şekillendirir.

Lena Yayınları Kurban Tuzağından Kurtulmak Yorumları

Lena Yayınları Kurban Tuzağından Kurtulmak Yorumları

Yazar, danışanlarından edindiği tecrübeler ile kurban üçgeni örüntüsünü açıklamaya çalışır. Bu örüntünün insan hayatını nasıl etkilediği ve ne sonuçlar doğurduğu hakkında bilgiler verir. Aynı zamanda bu kitabı okurken, başkalarının hayatlarında kendinizden bir parça bulabilirsiniz. Hem duygusal hem de psikolojik olarak dokunaklı bir kitaptır. Lena yayınları Kurban Tuzağından Kurtulmak yorumlarında kitabın son derece akıcı bir dile sahip olduğu ve okuduktan sonra müşterinin hayatında bir iz bıraktığından bahsedilir. Yazara göre, bu kitap kurban tuzağını deneyimleyen herkese hitap eder. Bu durum, herhangi bir şeye bağımlı olmak gibi düşünülebilir. Takıntılı bir şekilde yemek yeme, alışveriş bağımlısı olma ya da yaptığı her işten suçluluk duyma gibi duyguları hisseden herkes, bu kitabı okuyabilir. Arkadaş ya da aile ilişkilerini düzeltmeye çalışanlar için oldukça faydalı bir kitaptır.

Lena Yayınları Kurban Tuzağından Kurtulmak Fiyatı

Lena Yayınları Kurban Tuzağından Kurtulmak Fiyatı

Lena yayınları Kurban Tuzağından Kurtulmak fiyatı, kitabın sayfa sayısı ve kağıt kalitesine göre belirlenir. Kitap, 181 sayfadan meydana gelir. Ürünün boyu 22.5 ve eni 15.5 cm olarak tasarlanır. Büyük boy olarak üretilen bu kitap, yazıların da büyük punto olması sayesinde kolaylıkla okunabilir. Kaliteli kağıt ile basılan kitabın sayfaları zamanla sararmaz. Kitabın basım dili Türkçe’dir. Yazara göre, bu kitabı okuduktan sonra ilişkide girilen örüntüyü fark edebilir ve ilişkinizi olduğundan daha sağlıklı bir şekilde yürütebilirsiniz. Bu kitap sayesinde sağlıklı ve dengeli bir ilişkiye doğru adım atabilirsiniz. Kitaptan faydalanarak öğrendiklerinizi insanlarla olan ilişkilerinizde uygulayıp değişimi gözlemleyebilirsiniz. İkili ilişkilerinde problem yaşayan müşterilerin okuyup verim aldığı bu kitabı istediğiniz zaman inceleyebilirsiniz. Klinik hipnoterapi uzmanı olan bu yazarın, kurban örüntüsünü anlatan kitabını Trendyol üzerinden kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.