LEGO Stranger Things 75810 The Upside Down

44.999 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

LEGO Stranger Things 75810 The Upside Down

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Brickland Satıcı Ünvanı: FATİH ŞAŞMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8000385094
    Bu ürün Brickland tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stranger Things 75810 The Upside Down Global hit netflix orijinal serisinin hayranları, bu oldukça tahsil edilen lego® stranger things oyuncağının orijinal detaylarını beğenecek - 75810 the upside down. Bu sağlam, tuğladan yapılmış model, gerçek dünya ile the upside down arasında geçiş yapabilir. Modelin bina talimatlarının tasarımı, onu arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşılan harika bir bina deneyimi haline getiriyor. Byers'in evinde will'in yatak odası, oturma odası ve yemek odası bulunmaktadır. Evin upside down versiyonu, farklı bir boyutta, gerçek dünya modelindeki tüm odalara sahip ancak fanların seriden anında tanıyacağı karanlık, asma kaplı, harap bir görünüm. Her biri kendi aksesuarlarına sahip 8 stranger things figürü ile bu oyun seti, bu tutkuyu diziye tutkularını göstermek için kurmayı ve sergilemeyi sevecek stranger things hayranları için harika bir hediye.

Ürün Özellikleri

  • Seri
    Stranger Things
  • Yaş
    12+ Yaş
  • Renk
    Beyaz
Geri Bildirim Ver

LEGO RS-L-75810 Stranger Things 75810 The Upside Down

Lego Stranger Things 75810 The Upside Down, Netflix orijinal dizisiyle ünlenmiş Stranger Things karakterlerinden esinlenilmiş bir Lego kitidir. Ürün, 4 sezondan oluşan popüler bir diziden esinlenerek hazırlanmış olup, tüm karakterler ve mini figürler diziyle bağlantılıdır. İçerisinden iki adet yapım kılavuzu, dizi ve karakterle ilgili detaylı anlatımlar ve görselli yapım birimleri anlatımı çıkmaktadır. Diğer Lego kitlerinden farklı olan bu kit, dizinin adından esinlenilerek farklı tasarlanmaya çalışılmıştır. Tasarımı için çok çalışılan kit, ters çevrilebilmekte ve yeniden bambaşka bir dünya oluşturabilmektedir.

  • 16 yaş sınırı bulunmaktadır.
  • Toplam 2287 parça bulundurur.
  • Netflix’in popüler dizisi Stranger Things’den esinlenilmiştir.

Lego Stranger Things 75810 The Upside Down Özellikleri Nedir?

Lego Stranger Things 75810 The Upside Down Özellikleri Nedir?

Lego 75810, dünyaca ünlü Stranger Things ve karakterlerinden esinlenilerek dizayn edilmiş tersi düz olabilen bir Lego kitidir. Toplam 2287 parça bulundurur ve bu kitin yaş sınıfı 16+ olmaktadır. Ürün Lego kolisinde ve kendi özel kutusunda bantlaması açılmadan elinize gönderilmekte ve hiç bir eksik parçaya sahip olmamaktadır. Kutu içeriği, Stranger Things karakterlerinden birebir esinlenilmiş 8 adet mini figür bulundurmaktadır. Kutu içerisinde tüm büyük set Legolarda olduğu gibi ek bir beyaz kutu çıkmaktadır. Tüm parçalarıyla açılmamış bantlı özel kutusunda elinizde ulaşmaktadır. Koleksiyonerleri tarafından merakla ve beklenen ve stoklarda kalmayan bu ürün, diziyi seven yada sevmeyen her lego tutkunun elinde olması gereken bir üründür.

Lego Stranger Things The Upside Down Hangi Yaş Grubuna Hitap Eder?

Lego Stranger Things The Upside Down Hangi Yaş Grubuna Hitap Eder?

Lego Stranger Things 75810 The Upside Down fiyatı her kitleye uygun olabilecek bir düzeyde sunulmamaktadır ve çoğunlukla koleksiyonerlerin tercih ettiği bir üründür ancak kitlesi de çok geniştir. Ebeveynlerinin destekleri ile 16 yaş üzeri alım yapan çocuk sayısının da çok fazla olmasıyla beraber, ailelerin de geçtiğimiz yıllarda mini figürler ve figür koleksiyonerliğine yöneldiği görülmektedir. Koleksiyonerler genellikle 18 yaş ve üzeri genç yetişkin ve yetişkin kitlesi olmaktadır. Araştırmalara göre kitlenin cinsiyet kırılımı %50 erkek ve %50 kadın olacak şekilde ikiye ayrılmaktadır. Ebeveynleri Stranger Things gibi büyük Lego setleri koleksiyonerliğini yapan çocukların kendi Lego setlerini istedikleri görülmektedir. Bu nedenle tercih edilebilecek çocuklara uygun mini Lego setleri de bulunmaktadır. Stranger Things Lego setiyle ilgili daha fazla bilgiye, ürün yorumlarından ulaşabilir, kullanıcı değerlendirmelerini görüntüleyebilirsiniz.

Lego Stranger Things 75810 The Upside Down Kullanımı Nasıldır?

Lego Stranger Things 75810 The Upside Down Kullanımı nasıldır?

Bina kurum talimatları özel tasarlanmış orijinal kutusunda elinize ulaştığından, tüm görsellerle talimatları eşleştirerek kolaylıkla kurulum yapabilmektesiniz. Bu eşsiz macerayı eğlenceli kılmak için bulunan tüm parçalar, 2287 olarak tanımlanmakta ve eksik ya da hatalı gönderilmemektedir. Kutu içerisinden çıkan yapım kılavuzları, diğer büyük ve küçük set Lego setlerinde olduğu gibi yapım kılavuzu olarak değil, “çok gizli” olarak kaşelenmiş bir belge olarak çıkmaktadır. 1. yapım kılavuzu 140 sayfa, 2. yapım kılavuzu 160 sayfa olmakla beraber toplam 319 yapım aşaması bulunmaktadır. Set kurulduktan sonra karşınıza çıkacak bir takım materyaller şunlardır; karakterlerden Will’in oturma odası, yatak odası ve yemek odası. Evin tersine çevrilmiş hali, tüm fanların anında tanıyabileceği gibi asma kaplı, harabe, karanlık şekilde dizayn edilmiş ve farklı bir tasarıma sahip olacaktır. Tüm Stranger Things figürleri bu kutu içerisinde ve ayrı satılmaz, içlerinden bir karakterin figürünü istiyorsanız bile bu seti almanız beklenmektedir. Dilerseniz Lego Stranger Things 75810 The Upside Down yorumlarını inceleyebilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.