Krups Xp 345810 Kahve - Espresso - Latte Makinesi

2.790 TL

Ürün Bilgileri

Krups Xp 345810 Kahve - Espresso - Latte Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RECEP TULA Satıcı Ünvanı: RECEP ALİ TULA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8610322729
    Bu ürün RECEP TULA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Krups XP 345810 Kahve - Espresso - Latte Makinesi Krups XP 345810 kahve makinesi ile bir çok kahve çeşidi yapabilirsiniz. Kapasite: 2 bardak Su haznesi: 1,1 lt Maksimum basınç: 15 bar Güç: 1460 Watt Otomasyon: Manuel Isıtma teknolojisi: Termoblok Kahve yapımı: Evet Espresso yapımı: Evet Latte yapımı: Evet Buhar çubuğu : Evet Su seviye göstergesi: Evet Çıkarılabilir su deposu: Evet Çıkarılabilir damlama tepsisi: Evet Otomatik kapanma: Evet Görünür su seviyesi: Evet

Ürün Özellikleri

  • Materyal
    Çelik
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
  • Güç (Watt)
    1001 - 1500 Watt
  • Güç
    1001-2000
Geri Bildirim Ver

Krups Xp 345810 Kahve Makinesi ile Aradığın Lezzete Ulaş

Gün içerisinde kahve içmek özellikle sabah uyanmanın farklı bir yoludur. Bunun yanı sıra kahve tüketim alışkanlığının pek çok faydalı özelliği olabilmektedir. Özellikle dünyanın da belirli başlı bölgelerinde kahve tüketim oranı oldukça fazladır. Kimi noktalarda geleneksel yapılar sergiler. Bu anlamda coğrafi olarak kahve demlenme farklılıkları ile dikkat çeker. Nitekim gelişen teknoloji ile birlikte kahve makinelerinin türevleri de artmaktadır. Bu süreçlerde en önemli yardımcı ise fonksiyonlu Krups kahve makineleri espresso bazlı kahve yapımında mutfaktaki pratik yardımcınız olabilmektedir. Krups xp 345810, Süt köpürtme tekniğinin de içinde bulunduğu işlevsel yapı ile profesyonel kahve tadını yaşamayı mümkün hale getirmektedir diyebiliriz. Sabah kahvelerini daha sert tercih edenlerden yumuşak ve yoğun süt bazlı kahveleri içenlere kadar herkese hitap edebilecek özelliklere sahip olabilen Krups tam otomatik kahve makinesi, kahve severlerin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir yardımcıdır.

  • 2 bardak kapasiteli
  • 1.1lt su hazneli
  • Espresso bazlı pek çok çeşit kahve yapımında kullanıma uygun

Krups Xp 345810 Kahve - Espresso - Latte Makinesi Kullanımı

Krups Xp 345810 Kahve - Espresso - Latte Makinesi Kullanımı

Kahve demleme yöntemleri dünya genelinde bir çeşitliliğe sahiptir. Bunun yanı sıra kahve çeşitleri de oldukça geniştir. Bu noktada özellikle espresso bazlı kahveler ile yeni tatlar denemek mümkündür. Latte ve benzeri kahvelerin ortak özelliği espresso demleme yöntemi ile yapılmasıdır. Ek olarak içerisine giren madde kahvenin çeşidini belirler. Özellikle süt köpüklü kahveler için Krups espresso kahve makinesi süt köpürtme aparatı ile dilediğiniz espresso bazlı ve sütlü kahveyi hazırlamanıza olanak tanır. Sabah işe gitmeden uyanmak için içtiğiniz yoğun kahve de dahil olmak üzere misafirlerinize özgürce profesyonel kahveler hazırlama şansını yakalayabilirsiniz. Bu noktada oldukça işlevsel yapısı ile Krups Xp 345810 Kahve - Espresso - Latte Makinesi PRA-2074956-8417 modeli keyifli bir mutfak yardımcısı olabilir. Kendi ev rahatlığınızda kahve tadında kahveler hazırlamanızı mümkün kılar diyebiliriz. Krups espresso kahve makinesi 2 bardak kapasitesi ile hızlıca kahve keyfini arkadaşınızla paylaşma imkanı sunar.

Krups Xp 345810 Kahve - Espresso - Latte Makinesi Özellikleri

Krups Xp 345810 Kahve - Espresso - Latte Makinesi Özellikleri

Kahve dünya genelinde tüketilebilen bir içecektir. Ülkemizde çay gibi yaygın bir tüketime sahip olmasının yanı sıra son yıllarda kültürel olarak da gelişim göstermiştir. Özellikle espresso bazlı kahvelerin kendi içerisinde de farklı çeşitlerinin bulunması, kullanıcıların farklı deneyimleri edinmesini sağlamaktadır. Bu anlamda espresso kullanılarak yapılan kahveler basitçe latte, cappuccino, americano, mocha ve cortado gibi çok çeşitlidir. Bu noktada tüketici olan bireyin damak zevki devreye girmektedir. Bu bağlamda Krups Xp 345810 Kahve - Espresso - Latte Makinesi espresso elde etmenizin yanı sıra süt köpürtücü özelliği ile çeşitli kahve yapımını gerçekleştirebilme imkanı sunar. Farklı kahve deneyimleri için Krups xp 345810 önemli bir yardımcı olacaktır. Özellikle ev rahatlığını yakalamak isteyenler ve ev içerisinde arzu ettiği kahveye kolayca ulaşmak isteyenler için ideal bir yapı sunar diyebiliriz. Tüm özellikleri ile konforlu kahve deneyimi sunan Krups xp 345810 1.1lt su haznelidir

Krups Xp 345810 Kahve - Espresso - Latte Makinesi Yorumları

Krups Xp 345810 Kahve - Espresso - Latte Makinesi Yorumları

Kahve yapmak ev içerisinde belirli teknikler ile sınırlı kalabilir. Bu anlamda gelişmiş teknolojiden yararlanarak evde ya da işte kahve çeşitlerine ulaşmak mümkün hale gelmiştir. Bunun en temel kaynağı ise Krups Xp 345810 Kahve - Espresso - Latte Makinesi satın al işlemi ile evinizde profesyonel kahveler hazırlayabilir, sevdiklerinize ikram edebilirsiniz. Bu noktada farklı kahve deneyimlerini farklı tarifler ile yaşamak da mümkün olacaktır. Özellikle Krups Xp 345810 Kahve - Espresso - Latte Makinesi yorum seçenekleri ile kullanıcı yorumlarına ve deneyimlerine ulaşarak yeni lezzetler deneyebilme şansı bulabilirsiniz. Çok fonksiyonlu yapı ile espresso bazlı pek çok kahvenin yapımına imkan sunması ile birlikte kendi evinizde profesyonel kahveler yapabilirsiniz. Kahve severler için özellikle dikkat çekici olmasının yanı sıra yeni tatlara açık yapısı ile kullanışlı olacaktır. Mutfağınıza şıklık katarak dekorasyonunuzu tamamlayacaktır. Trendyol'da bulunan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.