Koridor Yayıncılık Etrafım Aptallarla Dolu - Thomas Erikson 9786057572882

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
146,67 TL
Kurumsal Fatura
154,49 TL
Kurumsal Fatura
230 TL179 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Koridor Yayıncılık Etrafım Aptallarla Dolu - Thomas Erikson 9786057572882

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bizdebol Satıcı Ünvanı: ARİF YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9610568277
    Bu ürün Bizdebol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "İletişim kurulamaz insanlarla iletişim kurmak için faydalı bir rehber… yalın bir dille yazılmış, zengin örneklerle dolu ve kolay anlaşılır." Publishers Weekly Hepimiz hayatımızda aptallarla, yani ne yaparsak yapalım, ne söylersek söyleyelim anlamakta zorlandığımız sinir bozucu insanlarla karşı karşıyayız. Fakat bu ‘aptallar' aslında sadece bizden farklı düşünen ve farklı iletişim kurma tarzı olan insanlardır. Bu kitap, dört davranış profili kullanarak kişiler arası iletişimin mayın tarlasını basite indirgiyor. Kırmızı: Cesur ve atılgan olan Kırmızılar iddialı hedefleriyle doğuştan liderdir.Sarı: Tam bir sosyal kelebek olan Sarılar yaratıcı ve iyimserdir.Yeşil: Grubun en özverilisi Yeşiller esnek, arkadaş canlısı ve sadıktır.Mavi: Keskin zekalarıyla Maviler analitik düşünür ve detaylara önem verir. Geri bildirim oluşturmaktan etkili bir e-posta yazmaya kadar her renkle nasıl iletişim kurulacağına dair ipuçları sayesinde bu basit sistem hayatınızdaki insanlara bakış açınızı değiştirecek. (Tanıtım Bülteninden) Yazar:Thomas Erikson Yayınevi:Koridor Yayıncılık Basım Yılı:2021 Yai Grubu:3-6 Cilt Bilgisi:İnce Kapak Kategori:Kişisel Gelişim Roman Türü:Kişisel Gelişim YayinEvi:Koridor Yayıncılık Basım Dili:Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Thomas Erikson
  • Basım Yılı 2021
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Koridor Yayıncılık Etrafım Aptallarla Dolu - Thomas Erikson

Değişen dünya düzeni ile beraber güç kavramı, iletişimin tekeline geçer. Hayatta kazanma anahtarı olarak da adlandırılan iletişimi öğrenebilmek amacıyla çok sayıda kitap yazılır. Bu kitaplardan bir tanesi de Koridor Yayıncılık Etrafım Aptallarla Dolu - Thomas Erikson olur. İnsanları dört farklı gruba ayıran eser, pek çok değişik yöntem hakkında bilgiler verir. Okura aktarılan bu bilgiler, iletişimin anahtarları arasında yer alırken kolay iletişim kurabilmenin yolunu açar. Kitap, Thomas Erikson tarafından kaleme alınır. 2021 yılında basılmış olup genel geçer bilgilere sahiptir. Bu özelliği sonucunda yıllara rağmen eskimeyen kaliteli yapılardan bir tanesi olmayı başarır. Siz de iletişimin sağladığı yararlardan faydalanmak istiyor, insanlar ile kolay bir şekilde anlamak istiyorsanız Koridor Yayıncılık Etrafım Aptallarla Dolu - Thomas Erikson satın alabilirsiniz.

  • Etkileyici içerik
  • Anlaşılır üslup
  • Kaliteli ve sağlam yapı

Koridor Yayıncılık Etrafım Aptallarla Dolu Kitabı İçeriği

Koridor Yayıncılık Etrafım Aptallarla Dolu Kitabı İçeriği

İnsanlar, yapı itibari ile anlamadıkları kişileri etiketlemeye, aptal olarak adlandırmaya yatkındırlar. Bu noktadan adını alan Etrafım Aptallarla Dolu eseri, hayata karşı farklı bir perspektiften bakma olanağı sunar. Aptal olarak isimlendirilen ya da adlandırılan kişilerin kendi fikirleri etrafında döndüklerinin üzerinde durur. Böylelikle insanları anlamanın ve onlar ile anlaşmanın anahtarını okurun ellerine teslim eder. İnsanları dört farklı gruba ayıran kitap, her gruba ait belli başlı özelliklerinden bahseder. Böylelikle okurun karşısındaki kişiyi tanımasını kolaylaştırırken nasıl iletişim kurması gerektiğine dair ipuçları verir. E-posta ya da yüz yüze iletişim gibi farklı ortamlarda nasıl konuşmalar yapılması gerektiğine göre pek çok yöntem ve teknik sunar. Böylelikle okurun insanlara tavrını geliştirir. Siz de etkileyici içeriği sayesinde ses getiren, popülerliğini zaman ile kaybetmeyecek olan eseri gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Koridor Yayıncılık Etrafım Aptallarla Dolu Yorumları

Koridor Yayıncılık Etrafım Aptallarla Dolu Yorumları

Koridor Yayıncılık Etrafım Aptallarla Dolu - Thomas Erikson yorumları, müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Ürün; insanları kırmızı, sarı, mavi ve yeşil olmak üzere dört farklı gruba ayırır. Kırmızı olarak kategorileşen kişiler, cesur ve atılgan özelliğe sahip olup iddialı hedefleriyle ayrılırlar. Sarı renkte yer alan insanlar, sosyal açıdan başarılı iletişim kuran yaratıcı ve iyimser karaktere sahip olur. Yeşil grup esnek, arkadaş canlısı ve sadık olup özverileri sayesinde öne çıkarlar. Mavi ise keskin ve kıvrak zekaya sahip analitik düşünüp detaylara önem veren kişilerdir. Bahsi geçen grupların ayrıntılı ve belirgin özellikleri, nasıl iletişim kurulacağına dair yöntemler kitapta yer alır. Koridor Yayıncılık Etrafım Aptallarla Dolu - Thomas Erikson kullananlar, üründen oldukça memnundur. Siz de çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanan kaliteli yapıtı güven içinde tercih edebilirsiniz.

Koridor Yayıncılık Etrafım Aptallarla Dolu Fiyatı

Koridor Yayıncılık Etrafım Aptallarla Dolu Fiyatı

Koridor Yayıncılık Etrafım Aptallarla Dolu - Thomas Erikson fiyatı, müşteri memnuniyeti kazanır. Ürün, 1. kalite kağıt hamuruna sahiptir. Bu sayede uzun süre deforme ya da zedelenme gibi müşteri memnuniyetini olumsuz yönde etkileyen durum görülmez. Beklenmeyen düşme ya da darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Dağılma gibi çeşitli durumların görülmesi söz konusu değildir. Aynı zamanda tasarımı, ideal yazı punto boyutuna sahiptir. Yazı punto boyutu sonucunda miyop, astigmat gibi çeşitli göz problemleri yaşayan kişiler tarafından da rahat bir şekilde tercih edilir. Keyifli ve kaliteli bir şekilde zaman geçirebilme imkanı tanır. Eser içerisinde oldukça fazla örnek olaya yer verilir. Bu sayede müşterilerin büyük memnuniyetini kazanır. Siz de kaliteli ham maddeden üretilen, uzun süre deforme olmadan kullanılan eseri Trendyol vasıtası ile kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.