Kerastase Soléil Huile Sirene Bukle Belirginleştirici Durulanmayan Çift Fazlı Sprey Yağ 150 ml

1.189 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.283 TL
3000 TL'ye 120 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.286 TL
2000 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.490 TL1.300 TL
8.7
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kerastase Soléil Huile Sirene Bukle Belirginleştirici Durulanmayan Çift Fazlı Sprey Yağ 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Haluk Açar Satıcı Ünvanı: HALUK AÇAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0050086811
    Bu ürün Haluk Açar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Huile Sirene Bukle Belirginleştirici Durulanmayan Çift Fazlı Sprey Yağ, güneşin etkilerinden dolayı kuruyan saçlarda nem dengesini sağlarken UV ışınlarından korur ve besler.
  • Daha fazla hacim ve dolgunluğa ek olarak, besleyici yağ da güneş kaynaklı hasara karşı korurken sahil dalgası etkisi verir.
  • Ana İçerikler Katyonik Polimerler: Saç tellerinin yüzeyini eski haline kavuşturur.
  • UV Filtreleri: Isıl bozunma riskini azaltır.
  • Kullanım Önerisi: Güneşe maruz kalmadan önce veya sonrasında, kuru veya havluyla nemi alınmış saçlara uygulayın.
  • Diplerden uçlara kadar spreyleyin.
  • Durulamayın.
  • Boy:150 ml Kullanma Amacı:Güneşe Karşı Koruma Cilt Tipi:Tüm saç tipleri Cinsiyet:UNISEX Yaş Grubu:UNISEX

Ürün Özellikleri

  • Hacim
    100 - 249 ml
  • Etki
    Güneşe Karşı Koruma
  • Saç Tipi
    Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Kerastase Huile Sirene 150 ml 3474636695324 Plaj Dalgası Etkili Sprey Yağ

Profesyonel saç tasarımcılarının ve kuaförlerin tercih ettiği Kerastase Huile Sirene 150 ml yağ, günlük kullanımda da farkını hemen gösterebilen bir üründür. Saç bakımı konusunda benzersiz ürünleri ile dikkat çeken Kerastase markası, hem bakımı hem de şekillendirmeyi Huile Sirene şişesinde bir arada sunmaktadır. Saçlara tam anlamıyla “plaj dalgası” etkisi veren ürün, nem dengesini de optimum düzeye getirir. Bu sprey yağın özellikle yaz aylarında tercih edilmesinin sebebi, güneş ışınlarına karşı olan direncidir. Saça uygulandığı takdirde saç tellerini güneşin zararlı UV ışınlarına karşı korur. Besleyici özelliği ise saçın daha sağlıklı ve bakımlı olması konusunda yardımcı olur. Kabarıklığı önler ve saça doğal bir görünüm verir.

  • Saçları UV ışınlarına karşı korur
  • Nem dengesi sağlar ve saç tellerini besler
  • Saçlara plaj dalgası etkisi verir

Kerastase Huile Sirene Sprey Yağ 150 ml Özellikleri Neler?

Kerastase Huile Sirene Sprey Yağ 150 ml Özellikleri Neler?

Kerastase Soleil Huile Sirene plaj dalgası etkili sprey yağ 150 ml’lik pratik şişesi ile satışa sunulmaktadır. Plastik kapağını çıkarıp sprey gibi sıkmak sureti ile kolayca kullanılabilir. Yağ formunda olsa da saçlarda yapışma hissine sebep olmaz ve saç tellerini ağırlaştırmaz. Etkili formülü ve bu hafif yapısı sayesinde saçlardaki doğal plaj dalgalarını ortaya çıkarır. Özellikle yaz aylarında daha yoğun bir şekilde kullanılan Kerastase Huile Sirene 150 ml yağ, deniz ve havuz sularının etkilerini de ortadan kaldırır. Deniz ve havuz sularının saçlarda yarattığı sertlik kaybolur ve çok kısa sürede, saçlar son derece yumuşak bir hâle gelir. Bununla birlikte saçlardaki matlık da giderilir, doğal ve parlak bir görünüm elde edilir. Ürünün en önemli özellikleri arasında saçları UV ışınlarından koruma ve kırılmaları önleme vardır.

Kerastase Huile Sirene Sprey Yağ Her Saç Tipine Uygun mu?

Kerastase Soleil Huile Sirene Oil, çift fazlı formülü ile başta yaz ayları olmak üzere her zaman saçları korumaya ve beslemeye odaklı bir üründür. Özel olarak hazırlanan bu çift fazlı formül, tüm saç tiplerine uyum sağlayabilecek şekildedir. Saç tipi ne olursa olsun tüm kullanıcılar bu üründen faydalanabilirler. Ürün içerik bakımından da fark yaratmaktadır. Huile Sirene yağın formülündeki ana etken maddeler Hindistan cevizi suyu, babassu yağı, E vitamini ve UV filtresi şeklindedir. Kerastase Huile Sirene 150 ml yağın en dikkat çekici özelliklerinden biri de karakteristik ve hoş bir kokuya sahip olmasıdır. Ürünün koku içeriğini sümbülteber ve yasemin parfümü oluşturmaktadır. Saça uygulandığı andan itibaren etkisini göstermeye başlayan sprey yağ, saçtaki elektriklenmeyi ve kabarıklığı da önler. Üstelik bu etkisini 24 saate kadar koruyabilmektedir.

Kerastase Huile Sirene Sprey Yağ 150 ml Kaliteli mi?

Durulama gerektirmeyen ve saçı ağırlaştırmayan Kerastase Huile Sirene 150 ml yağ, saça kolay bir şekilde uygulanır. İki fazlı olduğu için kullanmadan önce iyice çalkalanmalı ve fazların birbirine karışması sağlanmalıdır. Islak ya da kuru fark etmeksizin her zaman saça uygulanabilir. Özellikle uç ve uzunluk kısımlarına uygulanmasında fayda vardır. Tüm saça yayılmasına özen gösterilmelidir. Kerastase Huile Sirene 150 ml yağ, saçı beslemek ve korumakla kalmaz, ayrıca saça daha fazla hacim ve dolgunluk da kazandırır. Ürünün üst düzey kalitede olduğu ise Kerastase Soleil Huile Sirene plaj dalgası etkili sprey yağ 150 ml yorum sayfasından anlaşılabilmektedir. Kullanıcıların ürün hakkında çoğunlukla olumlu yorumlar yaptığı ve ürünün kalitesinin vurgulandığı gözlemlenebilmektedir. Kerastase markası tarafından üretilerek piyasaya sürülmüş olan bu ürün, hem kaliteli hem de etkilidir.