Horus Nefertem Aphrodisiaque Edp 100 Ml Erkek Afrodizyak Etkili Parfüm

935,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,90 TL935,90 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049,90 TL

Ürün Bilgileri

Horus Nefertem Aphrodisiaque Edp 100 Ml Erkek Afrodizyak Etkili Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buhara Shop Satıcı Ünvanı: BUHARA SHOP E-TİCARET GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188091200300001 Vergi Kimlik Numarası: 1880912003
    Bu ürün Buhara Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karşı konulamaz, reddedilemez ve vazgeçilemez olmak isteyen erkeklerin yegâne tercihi olan Aphrodisiac parfüm, teninize mükemmel uyum sağlayıp, sizi çevrenizdeki kadınların odak noktası haline getirecek.
  • Üst Nota: Bergamot, Şeftali Çiçeği, Hindistan Cevizi.
  • Orta Nota: Amber, Vanilya, Kaşmir, Yasemin ve Menekşe.
  • Alt Nota: Şam Gülü, Armut Çiçeği.
  • Horus Nefertem Aphrodisiaque, aşkın ve tutkunun gücünü ortaya çıkarır. Bu eşsiz koku, sizin ve çevrenizdeki insanların duygusal bağlarını güçlendirir. İçindeki özgün bileşenlerle sizi baştan çıkarırken, kendinize olan güveninizi artırır. Bu parfümle kendinizi ifade edin ve karşı konulmaz bir cazibeyle etrafınızdakileri büyüleyin. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak üretilmiş olan erkek parfüm Horus Nefertem Afrodizyak’ın kalıcılığı kıyafette iki gün, tende ise on iki saattir. Horus Nefertem Aphrodisiaque özel çantası ile gönderilmekte olup, paketin ilk defa sizin tarafınızdan açılacağını ve orijinal olduğunu garantileyen dış bandrole sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
Geri Bildirim Ver

Horus Nefertem Aphrodisiaque Edp 100 Ml - Erkek Afrodizyak Etkili Parfüm

Horus Nefertem Aphrodisiaque kokusuyla baş döndürücü bir etki yaratmak isteyen erkekler içindir. Özel tasarım siyah şişesi de kokusu kadar etkileyicidir. Ahenkli kokusu ile Horus parfüm bu sayede hem gündüz hem de gece kullanılabilir. Bu özelliğiyle kokunun kısa sürede sizinle özdeşleşmesine de katkı sağlar. Horus Nefertem Aphrodisiaque 100 ml erkek parfüm teniniz ile mükemmel bir uyum sağlayarak benzersiz bir kokuya dönüşür. Karşı cinsin dikkatini çekmek ve karşı konulmaz hissetmek isteyen erkekler için iyi bir seçimdir. Horus Nefertem Aphrodisiaque 100 ml erkek parfümü;

  • Uzun süre kalıcı etkisi ile teninizin ve kıyafetlerinizin tüm gün hoş kokmasını sağlar.
  • Afrodizyak etkili meyvemsi kokusuyla bulunduğunuz her yerde cezbedici ve çekici bir imaja sahip olmanızı destekler.
  • Özel taşıma çantası üzerindeki bandrol ile orijinalliğe dair endişelerinizi ortadan kaldırır.

Aphrodisiaque Afrodizyak Etkili Parfümün Genel Özellikleri

Horus Nefertem Aphrodisiaque Edp 100 Ml - Erkek Afrodizyak Etkili Parfüm

Horus Nefertem erkek parfümü afrodizyak etkili kokusuyla öne çıkar. Doğal afrodizyak etkisine sahip kokular Horus parfümde dengeli bir şekilde buluşur. Macera seven, yeniliğin peşinde koşan ve hayalperest erkekler için tasarlanan Horus Nefertem Aphrodisiaque hem kokusu hem de tasarımıyla sınırları zorlayan, iddialı ve benzersiz bir seçimdir. 100 mililitre hacimli, şık tasarımlı bir şişe içinde yer alan Horus parfüm özel bir çantayla birlikte gönderilir. Çantasının dış kısmında yer alan bandrol koruması ile parfümün ilk defa sizin tarafınızdan açıldığına emin olabilirsiniz. Horus Nefertem tüm cilt tipleri ile uyumludur. Ayrıca anti alerjik özelliğe sahiptir. Bu sayede güvenle kullanabilirsiniz. Uzun süre kalıcılığa sahip benzersiz kokusuyla Horus erkek parfüm, bulunduğunuz her yerde bakışların size yönelmesine katkı sağlar.

Horus Nefertem Aphrodisiaque Erkek Parfümün Kokusu Nasıldır?

Horus Nefertem Aphrodisiaque Erkek Parfümün Kokusu Nasıldır?

Horus Nefertem Aphrodisiaque 100 ml erkek parfüm davetkâr bir kokuya sahiptir. İddialı kokusu anında hissedilir. Kalabalık ortamlarda bile kolayca fark edilmenizi sağlar. Özgüveninize katkı sağlayan Horus parfüm meyvemsi bir kokuya sahiptir. Üst notalarında yeşil elma, bergamot, böğürtlen ve kehribar kokuları bulunur. Bu sayede ilk anda ferah ve taze bir koku sunar. Horus parfüme afrodizyak etkisini veren kalp notalarında Türk gülü, yasemin, manolya vetiver ve misk bulunur. Misk ve vetiverin yoğun ve doğal afrodizyak etkisi gül ve yasemin ile buluştuğunda dengeli bir koku ortaya çıkar. Alt notalardaki paçuli, pralin ve amber ambroxan kokuya enerji katar. Horus erkek parfüm eşsiz kokusu ile teninize yenilikçi ve elegan bir dokunuşta bulunur.

Horus Nefertem Aphrodisiaque Parfümün Kokusu Kalıcı mıdır?

<p style=" margin-bottom: 0.4rem; text-align: justify; " Horus Nefertem Aphrodisiaque 100 ml erkek parfüm Teninizde 12 saate kadar kalıcıdır. Güçlü etkisini gün boyu sürdürmesinin sırrı eau de parfüm olarak hazırlanmasında saklıdır. Parfüme eşsiz kokusunu veren konsantre bileşenlerin oranı son derece yüksektir. Bu sayede kokusu kısa sürede etkisini yitirmez. Dikkatlerin gün boyu üzerinizde olmasına katkı sağlar. Horus parfüm kıyafetlerde iki güne kadar kalıcıdır. Koku bileşenlerinin kıyafetler üzerinde daha iyi tutunması sayesinde tene göre daha uzun süreli kalıcılık gösterir. Kullanıcıların Horus Nefertem Aphrodisiaque 100 ml erkek parfüm yorumları da sıklıkla kalıcılığına dair memnuniyetlerini içerir. Türkiye’nin lider online alışveriş platformu Trendyol üzerinden sadece birkaç tıklama ile gerçek kullanıcı yorumlarına ulaşarak merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz. Aynı zamanda da dilediğiniz an Horus parfümü satın alabilirsiniz.