Genel Markalar Novacom Spybox S11plus 4k-cı Turbo Android Uydu Alıcısı

5.268,26 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Novacom Spybox S11plus 4k-cı Turbo Android Uydu Alıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eylül Uydu Satıcı Ünvanı: KEMAL TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8680286533
    Bu ürün Eylül Uydu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Novacom Spybox S11 Plus 5g Cı Turbo 4k Uhd Android Uydu Alıcısı

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Siyah
Geri Bildirim Ver

Spybox, Novacom Spybox S11 Plus 5G CI Turbo 4K UHD Android Uydu Alıcısı

Görüntü kalitesini artırmak için televizyonunuza taktığınız uyduların çözünürlüğünü yüksek tercih edebilirsiniz. Spybox, Novacom Spybox S11 Plus 5G CI Turbo 4K UHD Android uydu alıcısı 2160p çözünürlüğe sahiptir. Üründe UHD 4K çözünürlük özelliği bulunur. Renk kontrast aralıkları çok parlak ya da çok karanlık dahi olsa HDR desteği ile dengelenir. Böylelikle doğal ve gerçekçi bir görünüm yakalar. HDCP desteği ile HDMI ve DVI bağlantıları sayesinde televizyona aktarılan içeriklerin telif haklarını korur. HDCP version 2.2 olduğundan internet akışındaki içerikleri rahatlıkla izleyebilirsiniz. Dahili Wi-Fi bağlantısını kullanıp internetinizi televizyonunuza bağlayabilirsiniz. Üründe uzaktan Bluetooth desteği bulunur. Aynı anda iki programı izleyebilme olanağını müşterisine sunar. Android kısmına girdiğinizde tüm bağlantı ayarlarınızı yapabilirsiniz. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • 3 tane USB girişi
  • Yüksek çözünürlük
  • Micro SD bağlantısı

Novacom Spybox S11 Plus Android Uydu Alıcısı Özellikleri

Novacom Spybox S11 Plus Android Uydu Alıcısı Özellikleri

Bu ürün, metal bir görünümde olup ön kısmında dijital bir ekran bulunur. Cihazın içerisindeki Wi-Fi kablosu ile internet bağlantısını ve Bluetooth bağlantısını aktif edebilirsiniz. Dekoderin ön tarafında 1 arka tarafında 2 USB girişi yer alır. Novacom uydu alıcısı arka panelinde modül girişi bulunur. Böylece Netflix bağlantınızı yapabilirsiniz. Smart kart girişine yurtdışından getirdiğiniz kartları takıp kullanabilirsiniz. SD ve micro SD girişli hafıza kartı takıldığında cihazın kapasitesi artar. USB 3.0 bölümüne harici diskleriniz takılır. Novacom Spybox S11 Plus ile kanal ayarlarınızı kolaylıkla yapabilirsiniz. Tüm kanal bilgilerine detaylı şekilde ekranda görebilirsiniz. CPU çekirdeği 4 olduğundan kanal geçişleri hızlı şekilde gerçekleşir. Ayrıca dekoderin içerisindeki menüde ücretli ve ücretsiz televizyon izleme seçimleri bulunur. Menü içerisindeki IPTV’den ulaşabilirsiniz. Birden fazla uygulamaya cihaz üzerinden erişebilirsiniz.

Novacom Spybox S11 Plus Android Uydu Alıcısı Kullananlar

Novacom Spybox S11 Plus Android Uydu Alıcısı Kullananlar

Android modüllü bu cihazı kullanırken keyif alabilirsiniz. Novacom Spybox S11 Plus 5G CI Turbo 4K tasarımı ile dikkat çeker. Üründen kurulum ve kullanım bakımından oldukça memnun kalırsınız. Kumandasının fonksiyonelliği ve işlevselliği sayesinde rahat edebilirsiniz. Ebeveyn kilidi ile çocukların izlememesi gereken kanallar engellenir. Eko enerji modu sayesinde cihazın az enerji harcamasını sağlar. Yabancı dil seçeneği ile istediğiniz dile çevirebilirsiniz. Müşterilerin ürün hakkında değerlendirmelerini Novacom Spybox S11 Plus yorumlar bölümünden ulaşabilirsiniz. Böylelikle dekoder ile ilgili bilgileri okuyabilirsiniz. İdeal çözünürlüğü 2160p 50 Hz PAL olarak ayarlanıp 4K çözünürlüğünü destekler. Ayrıca ağ ayarlarından bağlantılarınızı detaylı görebilirsiniz. Kumandanızın üzerindeki renkli tuşlar ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Av, akıllı kart, optik dijital ve micro SD bağlantı noktaları dekoderin içerisinde yer alır. İnternet bağlantısı sayesinde oyunları indirip rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Novacom Spybox S11 Plus Android Uydu Alıcısı Fiyatı

Novacom Spybox S11 Plus Android Uydu Alıcısı Fiyatı

Novacom Spybox S11 Plus 5G hem kablolu yayınları hem de dijital içerikli yayınları izleme fırsatını sunar. Ayrıca içindeki uygulamalarda yer alan oyunları çocuklarınızla ya da arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Geniş içerik yelpazesi ile aradığınız her şeyi bulmanıza yardımcı olur. Kaliteli bir cihaz olan Novacom Spybox S11 Plus fiyat aralığı ile her bütçeye uyar. Müşteriye gönderilen kutunun içinde uydu alıcısı, çok fonksiyonlu kumanda, 5G Wi-Fi ve Bluetooth combo aparatı yer alır. Ayrıca HDMI kablo ve AV kablo da bulunur. Spybox uydusu müşterileri için uzun ömürlü, kaliteli ve güvenli bir kullanım kolaylığı sağlar. Türkiye‘de yayın yapan kanalların yanı sıra içerisinde bulunan free TV Pro ile birçok yabancı ülkenin kanalını izleyebilirsiniz. Siz de kaliteli ve pratik özelliklere sahip bu ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilir, ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.