Genel Markalar Büyük Boy Düz Beyaz Plastik Çekmeceli 4 Katlı Sebzelik Komidin Şifonyer

1.390 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Büyük Boy Düz Beyaz Plastik Çekmeceli 4 Katlı Sebzelik Komidin Şifonyer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EmirAVM Satıcı Ünvanı: EMİRHAN KARAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5100727627
    Bu ürün EmirAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçüleri:34cm x 45cm x 90cm 4 çekmeceli Rahat sökülebilme ve takılabilme özelliği Banyo mutfagınız çoçuk odası için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Iş yerinizdeki evraklarınızı saklamada düzene sokmada kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal
    Plastik
  • Renk
    Beyaz
Geri Bildirim Ver

Saral Büyük Boy Düz Beyaz Plastik Çekmeceli 4 Katlı Sebzelik Komodin Şifonyer

Karmaşa ve karışıklıktan kurtulabilmenin etkili yollarından biri şifonyer kullanmak olur. Pek çok kişinin sıklıkla tercih ettiği şifonyerlerin çok sayıda çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından Saral büyük boy düz beyaz plastik çekmeceli 4 katlı sebzelik komodin şifonyer seçeneği, özellikleri sayesinde öne çıkar. Ürün, karışık ve dağınık bir görüntünün oluşmasının önüne geçer. Dört farklı çekmeceleri sayesinde aranılan eşyanın kısa sürede bulunabilmesine yardımcı olur. Müşterilere büyük kolaylık sağlar. Oturma odası, yatak odası veya mutfak gibi pek çok farklı mekanda kullanılabilir. Değişik konsepte sahip olan ortamlara kolay bir şekilde uyum sağlar. Zarif ve etkileyici bir görüntü sunulmasına aracı olur. Siz de dağınıklık ve karmaşadan kurtulmak istiyorsanız eşyalarınızı rahat bir şekilde bulabileceğiniz kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Beyaz renk
  • Zarif ve sade tasarım
  • Kaliteli ham madde

Kaliteli Saral Beyaz Plastik Çekmeceli 4 Katlı Komodin

Kaliteli Saral Beyaz Plastik Çekmeceli 4 Katlı Komodin

Plastik 4 çekmeceli sebzelik, kaliteli plastik ham maddeden üretilir. Ham madde özelliği sayesinde ürün, sağlam bir yapıdadır. Uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Ani darbe ve çarpmalara karşı son derece dayanıklıdır. Sağlam yapısı dolayısı ile kırılma veya çıkma gibi istenmeyen durumlar görülmeyebilir. Komodin, oldukça şık ve dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Görüntü açısından müşterilere sunduğu başarı sayesinde çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği modeller arasında yer alır. Beyaz renk tonuna sahiptir. Böylelikle değişik konsepte sahip olan ortamlara kolay bir şekilde uyum sağlar. Tasarım özellikleri sayesinde beyaz rengin sunduğu sadeliği, şıklıkla tamamlar. Ürün, ev ve ofis gibi farklı mekanlarda sıklıkla kullanılır. Karışık ve dağınık görüntünün ortadan kalkmasına olanak sunar. Aranılan eşyanın kısa sürede bulunmasına aracı olur. Siz de kaliteli ham maddeden üretilen ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kullanışlı Saral Beyaz Plastik Çekmeceli 4 Katlı Komodin

Kullanışlı Saral Beyaz Plastik Çekmeceli 4 Katlı Komodin

Dört katlı komodin, mutfakta da sıklıkla tercih edilir. Patates ya da kuru soğan gibi çeşitli sebzelerin yerleştirilmesine katkıda bulunur. Mutfakta aranılan araç gereçlerin hızlı bir şekilde bulunmasına aracı olur. Mutfakta geçirilen sürenin rahat ve konforlu olmasına olanak sunar. Dağınık ve karmaşık görüntünün önlenmesine yardımcı olur. Saral büyük boy düz beyaz plastik çekmeceli 4 katlı sebzelik komodin şifonyer yorumları çoğunlukla olumlu yöndedir. Ürün, özellikleri sayesinde çok sayıda müşterinin ihtiyacının karşılanmasına olanak sunar. Aynı zamanda görüntü açısından başarısı müşteri beklentisinin cevaplandırılmasına imkan tanır. Özellikleri sayesinde beğeni kazanır. Siz de karışık ve dağınık görüntünün önüne geçen sağlam yapıdaki kaliteli ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Nitelikleri sayesinde çeşitlerinden ayrılan; müşteri isteğini ve ihtiyacını karşılayacak donanıma sahip kullanışlı ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Saral Beyaz Plastik Çekmeceli 4 Katlı Komodin

Avantajlı Saral Beyaz Plastik Çekmeceli 4 Katlı Komodin

Çekmeceli şifonyer, çocuk odasında da sıklıkla tercih edilir. Çocukların oyuncakları, kalemleri veya defterleri gibi çeşitli eşyalarının düzenli bir hal kazanmasına imkan tanır. İhtiyaç duyulan eşyaya kısa sürede ve rahat bir şekilde ulaşılmasına yardımcı olur. Saral büyük boy düz beyaz plastik çekmeceli 4 katlı sebzelik komodin şifonyer fiyatı, ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün ham maddesi, çekmece sayısı, tasarım nitelikleri gibi pek çok özelliği fiyat aralığının belirlenmesine katkıda bulunur. Ürünün satış rakamları ise farklı bütçelere uyum sağlayacak şekildedir. Siz de dört çekmeceye sahip olan; zarif ve şık tasarımı ile öne çıkan kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz. Eşyaların yerleştirilmesinde büyük kolaylık sağlayan ve özellikleri sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanan dayanıklı ürünü Trendyol aracılığıyla temin edebilirsiniz. Bu sayede konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz.