EA Ps3 Need For Speed Carbon - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

699 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

EA Ps3 Need For Speed Carbon - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KALKAN OYUN Satıcı Ünvanı: DURSUN KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930217084
    Bu ürün KALKAN OYUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyun Detayları! Adrenalin dolu sokak yarışlarının içine girerek şehir mücadelelerini kanyonlarda kazanmaya hazır olun.
  • Bir Need for Speed oyununda ilk defa kendinize bir ekip kurabilecek ve rakip ekiplere ve araba sınıflarına karşı tüm şehirde amansız yarışlara katılabileceksiniz.
  • Rakip mahalleleri birer birer elinize geçirmek için her şeyi riske edeceksiniz.
  • Tüm ekip üyelerinin yarış sırasında kullanıp rakiplerinize üstünlük sağlamanızı kolaylaştıracak benzersiz yetenekleri bulunuyor.
  • Blocker ile dikkat dağıtıp diğer yarışçıları yavaşlatabilir, Scout ile yoldaki kısayolları keşfedebilirsiniz.
  • Polis kızmaya başlayıp yarışları şehir dışına zorlamaya başladığında mücadele Carbon Kanyonu’na kayacak, burada her bir tehlikeli virajda saygınlığınızı ve ele geçirdiğiniz bölgeleri kaybedebilirsiniz.
  • Devrim yaratıcı Autosculpt™ araç kişiselleştirme aracını kullanarak yaratıcılığınızı konuşturup ekibinizin arabalarını tasarlayın, her arabayı her zaman hayalini kurduğunuz araba haline getirebileceksiniz.
  • Arabanızın sınıfını, ekibinizi ve sokaklarınızı yarış oyunlarında bir devrim olan Need for Speed Carbon’da gösterin.
  • Oyuna Dair Tüyolar! Kanyon’da Hayatta Kalın: Şehirden ayrılın ve rakiplerinizle kanyonlarda kapışın.
  • Hatalı bir dönüşün yarıştan fazlasına mal olacağı yepyeni Kanyon Düellosu ve Drift yarış modları beceri ve sinirlerinizi sonuna kadar test edecek.
  • Şehir Alınmayı Bekliyor: Rakip ekipleri bölgelerinde yenerek şehrin hakimiyetini blok blok ele geçirin, sonra da ekip liderlerini Carbon Kanyonu’ndaki ölüm kalım yarışlarında alt edin.
  • Hayallerinizdeki Arabayı Yaratın: Arabanızı dilediğiniz gibi tasarlayıp değiştirebileceğiniz devrim yaratıcı Autosculpt™ araç kişiselleştirme aracı.
  • Bir Sınıfı Temsil Edin: Tuner, American Muscle, veya Exotic araba sınıflarından birini seçerek en iyi otomobilleri kimin yaptığını bir kez aha kanıtlayın.
  • Yeni fizik modeli sayesinde her araç farklı tutuş ve sürüşe sahip.
  • Ekibinizi Oluşturun: Ekip üyelerinizi stratejik biçimde seçin ve yolda ve garajda yeteneklerini kullanarak yarış kazanmayı ve araç tasarlamayı kolaylaştırın.
  • Ekibinizin istediğiniz bir üyesini yanınıza alabilir ve özel yetenekleri ile rakiplerinizi savuşturabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü
    Yarış
Geri Bildirim Ver

EA Games PS3 Need For Speed Carbon - Orijinal Oyun - Sıfır Jelatin

Büyük bir endüstriye sahip olan konsol oyunları çeşitli tarzlarda ve konseptlerde müşterilerin beğenisine sunulur. Genç, yaşlı fark etmeksizin tüm yaş grupları tarafından büyük bir keyifle oynanan bu oyunlar keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Ea Games Ps3 Need for Speed Carbon ürünü yarış tutkunları tarafından büyük bir memnuniyet kazanır. Seçtiğiniz son model araba ile heyecan dolu yarışlarda boy göstermenizi sağlayan oyun, arabaseverlerin fazlası ile ilgisini çeker. Ea Games Ps3 Need for Speed Carbon, orijinal oyun, sıfır jelatin kaliteli grafikleri ile müşteriler tarafından büyük bir beğeni toplar. Orijinal ürün özelliği ile ön plana çıkan oyun sıfır jelatin avantajı ile kaliteli bir kullanım yaşatır. Oyun tutkunları tarafından tam not alan ürün uzun süre kullanım avantajına sahiptir.

  • Kaliteli grafikler
  • Orijinal oyun
  • Sıfır jelatin özelliği

EA Games Ps3 Need For Speed Carbon Özellikleri

EA Games Ps3 Need For Speed Carbon Özellikleri

EA Games tarafından PS3 konsolu için üretilen Need for Speed araba yarışı oyunudur. Seçtiğiniz son model arabalar ile heyecanlı yarışlara katılabilir ve ister robotla ister sevdiklerinizle yarış heyecanını yaşayabilirsiniz. Canlı, kaliteli ve gerçekçi grafik özellikleri ile ön plana çıkan model araba sürüş deneyimini interaktif ortama taşır. Ps3 Need for Speed Carbon ile kendi arabanızı tasarlayabilir ve tasarladığınız araba ile farklı yarışlara katılabilirsiniz. Need for Speed serisinin dikkat çeken parçalarından biri olan bu oyun geçmişten gelen bu mirası başarıyla sürdürür. Tek veya iki kişilik oynama şansı veren oyun müşterilere eğlenceli bir deneyim vadeder. Ea Games Ps3 Need for Speed Carbon, orijinal oyun, sıfır jelatin kullananlar oyunun verdiği heyecan, adrenalin ve yaşadıkları gerçekçi deneyimden büyük bir övgü ile söz eder.

Müşteri Yorumlarıyla EA Games Ps3 Need For Speed Carbon

Müşteri Yorumlarıyla EA Games Ps3 Need For Speed Carbon

Geçmişten bugüne büyük bir gelişim göstererek ulaşan tüm konsol oyunları gün geçtikçe gerçeklik konusunda seviye atlar. Grafiklerin giderek kaliteli bir hale geldiği konsol oyunları müşterilerin oldukça ilgisini çeker. Gerçek hayatla farkının az bir seviyeye indiği konsol oyunları keyifli vakit geçirmenin yollarından biridir. Çeşitli konsol platformları sayesinde oynanan bu oyunlar heyecanlı ve gerçekçi bir deneyim yaşamanızı sağlar. Müşteriler tarafından yapılan Ea Games Ps3 Need for Speed Carbon, orijinal oyun, sıfır jelatin yorumları oldukça olumludur. Ürünü büyük bir keyifle deneyimleyen oyunseverler, yaşadıkları keyifli anları yaptıkları olumlu yorumlar ile diğer müşterilere aktarır. Ürünün özellikleri ve sunduğu heyecan dolu deneyim hakkında yapılan tüm yorumlar diğer müşterilere yol gösterir. Büyük bir öneme sahip bu olumlu yorumlara dikkat ederek kaliteli alışveriş fırsatı yakalayabilirsiniz.

EA Games Ps3 Need For Speed Carbon Fiyatı

EA Games Ps3 Need For Speed Carbon Fiyatı

Ürün, geniş bir müşteri kitlesine hitap eder. Dünya çapında büyük bir endüstriye sahip olan konsol oyunları her kesimden insana ulaşır. Büyük bir beğeni ile karşılanan bu oyunun sahip olduğu uygun fiyat özelliği müşterileri memnun eder. İlgi alanı dahilinden pek çok müşteri tarafından rahatlıkla tercih edilen ürün büyük bir avantaj sunar. Hesaplı fiyat özelliği yoğun bir ilgi görmesini sağlar. Bütçe dostu Ea Games Ps3 Need for Speed Carbon, orijinal oyun, sıfır jelatin fiyatı bütçelerde büyük bir değişiklik yaratmaz. Kaliteli özellikleri ve sunduğu keyifli oyun fırsatı ile oyunseverlerin göz bebeği haline gelir. Rahatlıkla ulaşabileceğiniz bu heyecan verici oyun sahip olduğu avantajlı fiyat seçeneği ile tercih edilebilir ürünler arasındadır. Trendyol sayesinde kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz bu kaliteli ürüne uygun fiyat seçeneği ile sahip olabilirsiniz.